Кому блокували рахунки? Мені заблокували сьогодні(

• Автор теми Автор теми Len4ik0505
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 113
  • Перегляди Перегляди 5K
Хоч не місцевого,з форуму?
Так, з форуму. Ще й так, щоб потім мені повернули кошти за захист .
Хоч не місцевого,з форуму?
Можливо ви знаєте, чи на роботу чекати листа якогось від виконавця? І що з тим мінусом на карті має бути з часом ?

Так, з форуму. Ще й так, щоб потім мені повернули кошти за захист .

Можливо ви знаєте, чи на роботу чекати листа якогось від виконавця? І що з тим мінусом на карті має бути з часом ?
Виконавець пришле на роботу постанову про відрахування 20 відс.
Коли банк визначить рахунок видатковим,то ви можете користуватись коштами в розмірі 2х мін зарплат. Мінус буде до тих пір коли не знімуть блокування по рішенню суду про оскарженню ВНН. Буде забезпечення позову,то 20 відс не будуть відраховувати. Дивлячись коли виконавець пришле постанову про заборону відрахувань. Може в січні і вирахують. А може встигннте

Дякую. Ще підкажіть де знайти зразок заяви щоб не чіпали зарплатну карту? Хочу випередити, поки і її не блоканули
Пока суд да дело . Заяву в бухгалтерию что отсутствует карточный счёт и прошу перевести выплату почтовым переводом. Пусть они побегают куда вам деньги перечислять ну если Вы не боитесь со всеми переругатбся, пожаловаться в департамент праци и перезнакомился с сотрудниками Ат Укрпочты пока заключат договор
Мы все это прошли по второму кругу

Пока суд да дело . Заяву в бухгалтерию что отсутствует карточный счёт и прошу перевести выплату почтовым переводом. Пусть они побегают куда вам деньги перечислять ну если Вы не боитесь со всеми переругатбся, пожаловаться в департамент праци и перезнакомился с сотрудниками Ат Укрпочты пока заключат договор
Мы все это прошли по второму кругу
Я писала лист в бухгалтерію . І отримувала на пошті. Ніякого договору не заключала. Чи це щось нове?

Я писала лист в бухгалтерію . І отримувала на пошті. Ніякого договору не заключала. Чи це щось нове?
Предприятие обязательно заключает договор. Потом относят форму 103 а потом Вы получаете. Я эти круги ада прошла в ноябре сама потому что новый бухгалтер нифига не понимал что делать. Договор делает Укрпочта 10 дней

Предприятие обязательно заключает договор. Потом относят форму 103 а потом Вы получаете. Я эти круги ада прошла в ноябре сама потому что новый бухгалтер нифига не понимал что делать. Договор делает Укрпочта 10 дней
Мені перераховували поштовим переказом на вказану адресу

В даний момент у мене зарплата не велика, до двох мінімальних на карту.
То пишіть заяву виконавцю на визначення рахунку. У Вашому місті є відділення укргаз ? Гроші можна знімати тількі в касі. В банкоматі і розраховуватись карткою ні.

То пишіть заяву виконавцю на визначення рахунку. У Вашому місті є відділення укргаз ? Гроші можна знімати тількі в касі. В банкоматі і розраховуватись карткою ні.
Навіть так, капець просто якийсь. І раз в місяць ?
Навіть так, капець просто якийсь. І раз в місяць ?
І перекинути на іншу карту теж ні?

Усім привіт. Сьогодні отримала ,,подарунок,, до нового року від дінеро. Заблоковано приват і моно. Є ще зарплатна карта газбанку, вона ще працює. Підкажіть, кому блокували, усі карти блокуються в один день чи ще можуть пізніше? Переживаю щоб хоч зарплатну не заблокували. І чи був випадок у когось щоб заблокували в приват карту юніора , яка оформлена на дитину?
Карту юниора не блокируют. Она хоть и подвязана к вашей,но все же на другом человеке. Когда мне заблокировали приват,юниоры были активны.
Може ще підкажете по карті юніора . Відкривав син, там паспорт і код його. Чи прив'язана вона до мого рахунку ?
Нет. Это счёт сына. Вы не имеете к нему отношение.
Дякую за відповідь. У мене вп уже як два роки. А ось заблокували.

Ще питання, можливо у когось була практика, домовитись про сплату частинами суму боргу, але щоб виконавець розблокував картки , чи уже краще знести через суд? Це від Дінеро.

У мене теж син відкрив в приват в банку картку коли виповнилось 15, зі своїм паспортом і кодом. В відділенні його фотографували , має свій доступ до приват 24, тому дуже сподіваюсь що її не зачеплять.
Не заблокируют никак. У меня даже карту юниора,подвязанную Ко мне не заблочили в привате. В моно заблочили и мне,и детям
Добрий день. Як це поняти прив'язана? Там окремий рахунок. Там що в додатку ,то лиш батьківський контроль.
Смотрите,до исполнения ребенку 14 лет у него может быть только карта юниора,которая подвязана к вашей карте. Если ребенку исполнилось 14 лет,с своим паспортом он открывает свой личный счёт,который к вам не имеет никакого отношения.
В різних банках по різному, але до 16/17 років картка юніор прив"язана до картки/рахунку одного з батьків.
Карта юниора до 14 лет. Потом банк требует паспорт.

Останнє редагування:
Карта юниора до 14 лет. Потом банк требует паспорт.
1704130167047.webp

В любом случае в 14 лет нужно предоставить паспорт ребенка. Мы не предоставили в нужный срок и банк заблокировал карту юниора. А с паспортом сын открыл свой счет
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Не смотря на то,что у сына были открыты карты в двух банках,лицей потребовал открыть отдельный счёт для стипендии

Останнє редагування:
Пару днів тому такий самий подарунок отримала,правда не від дінеро. В один день блок на приват,сенс. В приват звичайна картка,а в сенс кредитна. Укргазбанк теж зарплатна заблочена. Виходить,Ваш виконавець поблочив картки банків,підключених до АСВП. Ще виконавець може дати запити в банки,чи є рахунки,відкриті на Ваше ім'я
Якщо знайде,поблочить.
Как я понимаю это должен суд состоятся что б счёт заблокировали правильно?
Len4ik0505, переведіть зарплату на пошту.
Усім привіт. Сьогодні отримала ,,подарунок,, до нового року від дінеро. Заблоковано приват і моно. Є ще зарплатна карта газбанку, вона ще працює. Підкажіть, кому блокували, усі карти блокуються в один день чи ще можуть пізніше? Переживаю щоб хоч зарплатну не заблокували. І чи був випадок у когось щоб заблокували в приват карту юніора , яка оформлена на дитину?
Сколько у Вас была просрочка ?к чему готовится ?

Как я понимаю это должен суд состоятся что б счёт заблокировали правильно?

Сколько у Вас была просрочка ?к чему готовится ?
Так,має бути суд. Це був зустрічний позов на мою позовну заяву по оскарженню ВНН

Назад
Угорі