Компания АК ЗАКОН. Отзыв о не начавшемся сотрудничестве. Не прислали договор

80-100
І не факт що не буде реструктуризації.
Тобто частину доведеться сплатити всеодно.
Я це розумію. Просто не знаю до кого звернутися. Одні пишуть що АК Закон кидають людей, другі що допомагають. Чи звертатись до них взагалі, чи краще піти до звичайного юриста і все. За АК Закон відгуки 50 на 50.
Правда, но стоит вся процедура 90 тысяч где-то
Я це розумію. Просто не знаю до кого звернутися. Одні пишуть що АК Закон кидають людей, другі що допомагають. Чи звертатись до них взагалі, чи краще піти до звичайного юриста і все. За АК Закон відгуки 50 на 50.

[SARCASM][/SARCASM]

Так я не зрозумів, чи варто працювати з цією компанією?
Звісно ні. Табличку сарказм бачили?

Жоден притомний юрист не займається переговорами з МФО.

Дякую за допомогу
Можете в ТГ написати, зконтактуємо, проконсультую....
@Strom0388
80-100
І не факт що не буде реструктуризації.
Тобто частину доведеться сплатити всеодно.
90% що без реструктуризації не обійтись. Якщо є своє житло і навіть мінімалка офіційна ЗП, але немає дітей, батьки працюють - доведеться "жити на МПМ" + комуналку, а "шапку" платити.
Але в когось це 500 грн. А в когось всі 3 тис щомісячно буде...
Це називається "накручувати відгуки". Вони намагаються топити негативні у замовних

чи краще піти до звичайного юриста
Пока не подали в суд , юрист не нужен
Не всі юристи займаються банкрутством...
В нас на форумі двоє.
Але чи потрібне вам взагалі банкрутство.
Хочете проконсультуйтесь у Mercato® або Strom
Yuristo2020 тоже банкротством занимается
Це називається "накручувати відгуки". Вони намагаються топити негативні у замовних
От 20 грн написание отзыва нынче

А процедура банкротства? Це міф чи правда? Мені сказали що буде коштувати 70-75к грн
Закон навіює вам обіцялок і відписують там тільки в дні оплати. Консультує вас менеджер, хоча на початку ....дять, що юрист. Плюс, швидше за все, вони і є тими колекторами з інших компаній, або колишніми колекторами, які ведуть бізнес на лoxax. Я спілкувалася з ними, бо оплатила їм частину коштів за процедуру банкротства, але вчасно знайшла форум і дала задню. Ніфіга вони не вирішують, я викинула просто в повітря 30 тис, які могла витратити на заборгованість.

Закон навіює вам обіцялок і відписують там тільки в дні оплати. Консультує вас менеджер, хоча на початку ....дять, що юрист. Плюс, швидше за все, вони і є тими колекторами з інших компаній, або колишніми колекторами, які ведуть бізнес на лoxax. Я спілкувалася з ними, бо оплатила їм частину коштів за процедуру банкротства, але вчасно знайшла форум і дала задню. Ніфіга вони не вирішують, я викинула просто в повітря 30 тис, які могла витратити на заборгованість.
До банкрутства потрібно підходити відповідально і шукати відгуки, слухати пояснення. Краще проконсультуватись у 2-3 спеціалістів і порівняти між собою все що сказане....

До банкрутства потрібно підходити відповідально і шукати відгуки, слухати пояснення. Краще проконсультуватись у 2-3 спеціалістів і порівняти між собою все що сказане....
В мене на той момент було по 120 дзвінків вдень. Кіпіш і терор від родичів. Тому, чесно, я хотіла знайти швидке рішення, на таких вони й ціляться. І чисто психологічно тиснуть, їхня менеджер мені писала упродовж тижня по кілька разів на день.

Ой, мама, пронесло меня. Также искал компанию кто разберётся с моими займами, в тиктоке их нашёл, связался с менеджером, дал им выписку с кредитной истории, типа посмотрели и выдали что возьмутся за 1000грн/проданый (их11) и 2000 действующий. Предложили оплатить им за 3 раза, был готов, попросил договор, они мне прислали текстовые реквизиты и говорят давайте фото паспорта и инн, платите и мы начинаем. Говорю договор вперёд, они мне "У нас такие регламенты, что сразу оплата, потом договор" ну говорю хотя-бы счёт тогда выставьте как положено на бумаге и с мокрой печатью, отказались дать какие либо документы. Бред полный, конторка видать только предоплаты собирает и ничего не делает и документы никакие не даёт, чтоб предъявить им никак было. Давал ФОП, потом ТОВ, на которых нет адвокатских лицензий, ТОВ куплена и перееименована видать на подставное лицо. Вобщем оказался на такое сотрудничество и слава богу!

Та тут якраз людина написала чесний відгук про закон ,а то вже був один сьогодні писав про захист - який він їм вдячний )))))
Отзывы, та ну))
Подумала, что тут на стулья разводят. Там напиши 10 отзывов и получили стулья)) Напишешь 100 получишь стол))

Назад
Угорі