Компания АК ЗАКОН. Отзыв о не начавшемся сотрудничестве. Не прислали договор

Прошу максимально без флуду. По темі.

1. п*дераст — (греч. paiderastēs; син. урнинг) мужчина, подверженный гомосексуализму; различают П., выполняющего при гомосексуальном половом акте активную роль (педикатор) и П., выполяющего пассивную роль (андрофил, кинедон, патикус)
Чисто заради експерименту.

Прошу максимально без флуду. По темі.
Окей. На форумі є люди, які мали справу з Ак Закон? Відгуків зовсім не було, коли я шукала про них інформацію
Ще таке дороге "повітря" не зустрічав?)

:facepalm: ... жадібність хіба що

Це тупо узаконений разводняк.
Чи мав хтось ще досвід з Ак Закон? Я мала
Maina, я навіть не знаю, що можна тут додати...

Якщо Вам не важко, напишіть про це тут: АнтиКоллектор | Facebook
Якраз писала, але вже побачила, що ви перепостили. Є люди на форумі, кому вони допомогли?

Останнє редагування:
Короче, ситуація така, що на зв'язок зі мною вийшла консультант, після того як я кілька днів дзвонила на гарячу лінію Ак Закон, я повідомила, що не буду подавати на банкрутство і хочу розірвати договір, на що мені відповіли, що інформацію передали юристу і він зі мною зв'яжеться. Через чотири дні, я написала менеджеру ще раз і сказала, що їхня "робота виглядає" як шахрайство, на що мені прийшло голосове повідомлення, де консульант каже, що не розуміє моєї притензії, оскільки це моя особиста проблема, що я почала гасити борги і в договорі прописано, що компанії повертає кошти і випадку не задовільного результату в суді. Якщо їм не платять, вони просто морозять клієнта, доки ситуація не втихне.

Короче, ситуація така, що на зв'язок зі мною вийшла консультант, після того як я кілька днів дзвонила на гарячу лінію Ак Закон, я повідомила, що не буду подавати на банкрутство і хочу розірвати договір, на що мені відповіли, що інформацію передали юристу і він зі мною зв'яжеться. Через чотири дні, я написала менеджеру ще раз і сказала, що їхня "робота виглядає" як шахрайство, на що мені прийшло голосове повідомлення, де консульант каже, що не розуміє моєї притензії, оскільки це моя особиста проблема, що я почала гасити борги і в договорі прописано, що компанії повертає кошти і випадку не задовільного результату в суді. Якщо їм не платять, вони просто морозять клієнта, доки ситуація не втихне.
Цікаво "це моя особиста проблема". Ну, ок, хай собі і далі роблять "гарну" репутацію.

Цікаво "це моя особиста проблема". Ну, ок, хай собі і далі роблять "гарну" репутацію.
Чесно, не знаю що з ними робити, сума досить велика і не знаю, чи є сенс подавати на них в суд.

Чесно, не знаю що з ними робити, сума досить велика і не знаю, чи є сенс подавати на них в суд.
З цього приводу нічого не можу сказати. А попитайте у наших юристів та адвокатів. Може і є сенс

А як тоді мені вирішити питання з заборгованостей?
Просто копите деньги и ждите лояльных предложений от МФО. Юрист на досудебном этапе не нужен так как договорится с МФО на лояльные условия вы можете и сами если же подадут в суд тогда да нужно написать юриста и защищаться в суде

Просто копите деньги и ждите лояльных предложений от МФО. Юрист на досудебном этапе не нужен так как договорится с МФО на лояльные условия вы можете и сами если же подадут в суд тогда да нужно написать юриста и защищаться в суде
А процедура банкротства? Це міф чи правда? Мені сказали що буде коштувати 70-75к грн

Назад
Угорі