Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи не отримати і втратитиСмотря, что Вы хотите получить в конечном итоге.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чи не отримати і втратитиСмотря, что Вы хотите получить в конечном итоге.
Совершенно верно!Чи не отримати і втратити
У вас завжди загруженість, окрім днів, коли треба платити за послуги. Заплатила в повітря 30000 за те, що отримала консультацію від менеджера, яка впихнула мені процедуру банкрутства на Мфо, переконуючи мене, що вона вирішить питання з моїми боргами і дзвінки припиняться. Якби я не сплатила банківські картки, ще б влетіла в більші борги. Коли я повідомила, що не подаватиму в суд, запропонували "допомогти" закрити за тіло, а потім просто морозили. Щиро дякую, я за ці 30000 могла закрити частину боргів.С договором Вы были ознакомлены, высылать договора за 10-14 дней до его заключения это в принципе не верно, загруженность у нас действительно очень большая, это Ваш выбор с кем идти на данную процедуру, надеюсь Вам помогут ?
Якщо Вам не важко, напишіть про це тут: АнтиКоллектор | FacebookУ вас завжди загруженість, окрім днів, коли треба платити за послуги. Заплатила в повітря 30000 за те, що отримала консультацію від менеджера, яка впихнула мені процедуру банкрутства на Мфо, переконуючи мене, що вона вирішить питання з моїми боргами і дзвінки припиняться. Якби я не сплатила банківські картки, ще б влетіла в більші борги. Коли я повідомила, що не подаватиму в суд, запропонували "допомогти" закрити за тіло, а потім просто морозили. Щиро дякую, я за ці 30000 могла закрити частину боргів.
Сьогодні ледве додзвонилася на їхню лінію, обіцяли, що юрист зі мною звяжеться, двінків не було, той контакт, з яким я переписувалася тупо не відповідає. Я дуже зла на них через пусту трату часу і грошей, які мені ніхто швидше всього не поверне.Maina, я навіть не знаю, що можна тут додати...
Якщо Вам не важко, напишіть про це тут: АнтиКоллектор | Facebook
Іпать мене в... міцно.У вас завжди загруженість, окрім днів, коли треба платити за послуги. Заплатила в повітря 30000 за те, що отримала консультацію від менеджера, яка впихнула мені процедуру банкрутства на Мфо, переконуючи мене, що вона вирішить питання з моїми боргами і дзвінки припиняться. Якби я не сплатила банківські картки, ще б влетіла в більші борги. Коли я повідомила, що не подаватиму в суд, запропонували "допомогти" закрити за тіло, а потім просто морозили. Щиро дякую, я за ці 30000 могла закрити частину боргів.
Це просто мені пощастило натрапити на форум, аби дати задню, бо за договором ще мала заплатити 10000. Там ще мутки з проплатами були, бо ми домовилися, на оплату в три місяці, а на другий менеджер наполягала на повній оплаті, бо в них щось там посунулося. Це тупо треш.Іпать мене в... міцно.
Ще таке дороге "повітря" не зустрічав?)Іпать мене в... міцно.
ми домовилися, на оплату в три місяці, а на другий менеджер наполягала на повній оплаті, бо в них щось там посунулося.
... жадібність хіба щоЦе тупо узаконений разводняк.Це тупо треш.
Ну так за договором я мала проходити процедуру банкрутства, частина оплата юриста, частина арбітражного, яку я мала оплатити пізніше.Ще таке дороге "повітря" не зустрічав?)
... жадібність хіба що
Це тупо узаконений разводняк.
А сколько у вас тело было?Ну так за договором я мала проходити процедуру банкрутства, частина оплата юриста, частина арбітражного, яку я мала оплатити пізніше.
Навіть не знаю що вам відповісти так аби воно коректно було написано...Ну так за договором я мала проходити процедуру банкрутства, частина оплата юриста, частина арбітражного, яку я мала оплатити пізніше.
Тіло 80000, було на той момент, коли підписувала договір, але сума сягала за 200000 через накручені відсотки.В мене було 11 Мфо. Зараз я вже частину закрила, бо колектори виносили мозок батькам, деякі кантори через місяць почали пропонувати тіло. Зараз залишилося 6, але сума наразі більша, бо Кредит Каса та Кредит пром інвест накрутили великі відсотки. Мене в цій всій історії затримала одна довідка, бо я вже збирала пакет документів на суд. Просто вчасно наткнулася на форум.А сколько у вас тело было?
краще пізно, ніж ніколи : )Просто вчасно наткнулася на форум.
краще пізно, ніж ніколи :
Коректно і не виходить, хотіла б це все описати одним словом, але є правила форумуНавіть не знаю що вам відповісти так аби воно коректно було
Пишить з зірочками..)Коректно і не виходить, хотіла б це все описати одним словом, але є правила форуму
Розкрийте душу. А ми вже підкоригуємоКоректно і не виходить, хотіла б це все описати одним словом, але є правила форуму