Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Менi здаеться,що перестаюь дзвонити ,коли втрачають надiю на оплату,коли iхнi дзвiнки iгнорять i не розмовляють..Можливо,у Вас на роботi вони отримуюь якусь iнфу..Я маю на увазi що колеги з ними розмовляюь,розпитують,обiцяють Вам переказати..Люди! Скажіть коли закінчаться дзвінки всім, а особливо на роботу! Я вже неможу це терпіти!
Вони дзвонять на мобілку до керівника,а більше здається нідокого,а його жінка зоде розказує всім,що вони дзвонять,і що кажуть,я не витримаю справді!Менi здаеться,що перестаюь дзвонити ,коли втрачають надiю на оплату,коли iхнi дзвiнки iгнорять i не розмовляють..Можливо,у Вас на роботi вони отримуюь якусь iнфу..Я маю на увазi що колеги з ними розмовляюь,розпитують,обiцяють Вам переказати..
С какой шараги звонят? То тоже переживаю есть куча этих попрошаек[QкакойE="Orusia89, post: 148948, member: 1328"]
Вони дзвонять на мобілку до керівника,а більше здається нідокого,а його жінка зоде розказує всім,що вони дзвонять,і що кажуть,я не витримаю справді!
Дякую! Яка у Вас просрочка? Маєте їх багато?Важке це питання(((((( Гнітюче. Але мусимо все пережити. Дипресія з'їдає зсередини.
Я сама чекаю виклик у кабінет керівника. А може себе накручую???
Несемо свій життєвий хрест +розраховуємся за дурість. Сумно.
Але життя триває, мусимо подолати все. Терпіння Вам))))
Ну й нехай розказуе..Спробуйте по iншому вiднестись до цього.Приймiть це як щось звичне,рутинне, не панiкуйта щоразу при згадцi про них.Ви й не помiтите як вони зникнуть з Вашого життя.Вони дзвонять на мобілку до керівника,а більше здається нідокого,а його жінка зоде розказує всім,що вони дзвонять,і що кажуть,я не витримаю справді!
100%. Мои контактные знают об этом. Чем больше с ними разговаривать, обещать, тем больше они будут звонить. А,вот, соседи - ид*оты. Пришли ко мне скандалить, мол, им сказали, что я вроде как записала их поручителями. А я даже их данных не знаю. О том, что вычислить их данные могут через Приват, через Пенсионный, через иные базы данных - даже слушать не хотят. Деревня - не понимают. А однажды звонили из Кредит 365 и включили "конференцию" разговора с соседом. Я молчала, а звонилка говорила с соседом. О!!!! Чего я только не наслушалась!!!! Мой сосед - молодой человек, страдающий онкологией, которому я столько безвозмездно помогала деньгами, - выкладывал этой звонилке обо мне все, что знает, о моих проблемах в семье, врал, что якобы у него одалживала деньги, говорил всякие гадости на мою семью. Я слушала, молчала, хотела услышать что же он скажет еще. А он звонилке:" Так, вы приезжайте!!!! Там дозвониться нереально!" Не знал, сволочь, что я слышу об этом, захотел зрелищ!!!! И после этого пришел ко мне за...помощью. Вот так узнаешь людей, которые тебя окружают. Конечно, таким дуракам будут звонить, если они ведут беседы, к тому же призывают приезжать.Менi здаеться,що перестаюь дзвонити ,коли втрачають надiю на оплату,коли iхнi дзвiнки iгнорять i не розмовляють..Можливо,у Вас на роботi вони отримуюь якусь iнфу..Я маю на увазi що колеги з ними розмовляюь,розпитують,обiцяють Вам переказати..
Швидко гроші до вашого керівника довго дзвонили?Ну й нехай розказуе..Спробуйте по iншому вiднестись до цього.Приймiть це як щось звичне,рутинне, не панiкуйта щоразу при згадцi про них.Ви й не помiтите як вони зникнуть з Вашого життя.
Я не знаю.Вiн мене в це не дуже посвячував.Декiлька разiв телефонували,потiм знаю що вiдбулась якась розмова,що перестали дзвонити.Повiдомлення надсилали йому геть до суду.Швидко гроші до вашого керівника довго дзвонили?
до кого саме на роботу дзвонятьИ правда если с ними не общаться то звонят редко.Моя мама тоже не общается с ними то не наяривают так как раньше по 30дзвонков ,сейчас пару раз позвонят и все.А вот на работу звонят частенько
На рабочий к сотруднице.не знаю что она им отвечает но звонят часто с ККапитала,ПримаКолект и КF звонилидо кого саме на роботу дзвонять
Номер не указывала.Откуда нашли не знаю..Поначалу пробовала общаться но толку ноль.сейчас не общаюсь нискемВи вказували цей номер? А самі з ними спілкуєтеся
Орися, Ви не перший день на форумi ,а Вашi запитання iнодi не мають нiякоi логiки.Яка рiзниця кому телефонують на роботу?Вам прiзвища назвати?Намагаються до керiвництва добратись насамперед,а в принципi нiким не ганьбують,до кого знаходять номери,до того й наярюють.Кому як не Вам про це знати?Не хотiла Вас образити,але вiзьмiть себе в руки нарештi...до кого саме на роботу дзвонять
Я розумію,але я не можу це все терпіти,ви можете мені не вірити,але я себе зїдаю з середини! Я не бачу виходу,я немаю чим їм платити! Я просто в паніці яку неможу подолатиОрися, Ви не перший день на форумi ,а Вашi запитання iнодi не мають нiякоi логiки.Яка рiзниця кому телефонують на роботу?Вам прiзвища назвати?Намагаються до керiвництва добратись насамперед,а в принципi нiким не ганьбують,до кого знаходять номери,до того й наярюють.Кому як не Вам про це знати?Не хотiла Вас образити,але вiзьмiть себе в руки нарештi...