Коли перестануть дзвонити?

• Автор теми Автор теми Orusia89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Orusia89

Форумчанин
Дописи
1345
Реакції
238
Бали
5275
Orusia89 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Люди! Скажіть коли закінчаться дзвінки всім, а особливо на роботу! Я вже неможу це терпіти!

• Подобається
Реакції: Nadi
Важке це питання(((((( Гнітюче. Але мусимо все пережити. Дипресія з'їдає зсередини.
Я сама чекаю виклик у кабінет керівника. А може себе накручую???
Несемо свій життєвий хрест +розраховуємся за дурість. Сумно.
Але життя триває, мусимо подолати все. Терпіння Вам))))

Люди! Скажіть коли закінчаться дзвінки всім, а особливо на роботу! Я вже неможу це терпіти!
Менi здаеться,що перестаюь дзвонити ,коли втрачають надiю на оплату,коли iхнi дзвiнки iгнорять i не розмовляють..Можливо,у Вас на роботi вони отримуюь якусь iнфу..Я маю на увазi що колеги з ними розмовляюь,розпитують,обiцяють Вам переказати..

Менi здаеться,що перестаюь дзвонити ,коли втрачають надiю на оплату,коли iхнi дзвiнки iгнорять i не розмовляють..Можливо,у Вас на роботi вони отримуюь якусь iнфу..Я маю на увазi що колеги з ними розмовляюь,розпитують,обiцяють Вам переказати..
Вони дзвонять на мобілку до керівника,а більше здається нідокого,а його жінка зоде розказує всім,що вони дзвонять,і що кажуть,я не витримаю справді!

• Подобається
Реакції: Nadi
[QкакойE="Orusia89, post: 148948, member: 1328"]
Вони дзвонять на мобілку до керівника,а більше здається нідокого,а його жінка зоде розказує всім,що вони дзвонять,і що кажуть,я не витримаю справді!
[/QUOTE]
С какой шараги звонят? То тоже переживаю есть куча этих попрошаек

Перестают звонить когда этих попрошаек шлешь нхй прямым текстом без СМС и регистрации,либо словом закона обьяснить что за эти звонки звонилка может и присесть...как то так

[QкакойE="Orusia89, post: 148948, member: 1328"]
С какой шараги звонят? То тоже переживаю есть куча этих попрошаек
[/QUOTE]
Я вже навіть і не знаю! Вчора то є гроші дзвонили до нього
Важке це питання(((((( Гнітюче. Але мусимо все пережити. Дипресія з'їдає зсередини.
Я сама чекаю виклик у кабінет керівника. А може себе накручую???
Несемо свій життєвий хрест +розраховуємся за дурість. Сумно.
Але життя триває, мусимо подолати все. Терпіння Вам))))
Дякую! Яка у Вас просрочка? Маєте їх багато?

З свого досвіду скажу (прострочки біля року) -якщо іх слухають, і дають ім інформацію, а ще не дай бог на дзвінок відреагують сплатою, не перестануть звонити ніколи, ви б припинили копати яму, якщо б там знахотити по крупинці золота - от і вони копають поки е віддача, трохи притихають десь через пару тижнів безрезультатних спроб, але не зупиняються. Тому підіть до керівника і просто поговоріть по людскі - не обманюйте, не доводьте нічого, просто кажіть що стикнулись з шахраями які вас тероризуютьі дзвінки до нього це також спроба вас дістати. Зрозуміе-у вас камінь з плечей, не зрозуміє-флаг йому в руки і дуду в ж*пу. Забийте на думку інших

Ну й нехай розказуе..Спробуйте по iншому вiднестись до цього.Приймiть це як щось звичне,рутинне, не панiкуйта щоразу при згадцi про них.Ви й не помiтите як вони зникнуть з Вашого життя.

100%. Мои контактные знают об этом. Чем больше с ними разговаривать, обещать, тем больше они будут звонить. А,вот, соседи - ид*оты. Пришли ко мне скандалить, мол, им сказали, что я вроде как записала их поручителями. А я даже их данных не знаю. О том, что вычислить их данные могут через Приват, через Пенсионный, через иные базы данных - даже слушать не хотят. Деревня - не понимают. А однажды звонили из Кредит 365 и включили "конференцию" разговора с соседом. Я молчала, а звонилка говорила с соседом. О!!!! Чего я только не наслушалась!!!! Мой сосед - молодой человек, страдающий онкологией, которому я столько безвозмездно помогала деньгами, - выкладывал этой звонилке обо мне все, что знает, о моих проблемах в семье, врал, что якобы у него одалживала деньги, говорил всякие гадости на мою семью. Я слушала, молчала, хотела услышать что же он скажет еще. А он звонилке:" Так, вы приезжайте!!!! Там дозвониться нереально!" Не знал, сволочь, что я слышу об этом, захотел зрелищ!!!! И после этого пришел ко мне за...помощью. Вот так узнаешь людей, которые тебя окружают. Конечно, таким дуракам будут звонить, если они ведут беседы, к тому же призывают приезжать.

И правда если с ними не общаться то звонят редко.Моя мама тоже не общается с ними то не наяривают так как раньше по 30дзвонков ,сейчас пару раз позвонят и все.А вот на работу звонят частенько

Ну й нехай розказуе..Спробуйте по iншому вiднестись до цього.Приймiть це як щось звичне,рутинне, не панiкуйта щоразу при згадцi про них.Ви й не помiтите як вони зникнуть з Вашого життя.
Швидко гроші до вашого керівника довго дзвонили?

Швидко гроші до вашого керівника довго дзвонили?
Я не знаю.Вiн мене в це не дуже посвячував.Декiлька разiв телефонували,потiм знаю що вiдбулась якась розмова,що перестали дзвонити.Повiдомлення надсилали йому геть до суду.

И правда если с ними не общаться то звонят редко.Моя мама тоже не общается с ними то не наяривают так как раньше по 30дзвонков ,сейчас пару раз позвонят и все.А вот на работу звонят частенько
до кого саме на роботу дзвонять

Ви вказували цей номер? А самі з ними спілкуєтеся

до кого саме на роботу дзвонять
Орися, Ви не перший день на форумi ,а Вашi запитання iнодi не мають нiякоi логiки.Яка рiзниця кому телефонують на роботу?Вам прiзвища назвати?Намагаються до керiвництва добратись насамперед,а в принципi нiким не ганьбують,до кого знаходять номери,до того й наярюють.Кому як не Вам про це знати?Не хотiла Вас образити,але вiзьмiть себе в руки нарештi...

Я вот люблю с ними говорить а вот они не очень со мной любят ((( Они говорят что я ебанутый и вообще все мое окружение неадекватное(( а я то просто с ними разговариваю о жизни (( а они так со мной(( 1 звонок в день и то.... не любят они меня а я то к ним с душой!!!

Орися, Ви не перший день на форумi ,а Вашi запитання iнодi не мають нiякоi логiки.Яка рiзниця кому телефонують на роботу?Вам прiзвища назвати?Намагаються до керiвництва добратись насамперед,а в принципi нiким не ганьбують,до кого знаходять номери,до того й наярюють.Кому як не Вам про це знати?Не хотiла Вас образити,але вiзьмiть себе в руки нарештi...
Я розумію,але я не можу це все терпіти,ви можете мені не вірити,але я себе зїдаю з середини! Я не бачу виходу,я немаю чим їм платити! Я просто в паніці яку неможу подолати

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі