ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44012
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104749
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я щас мангал притащу)?Готов їх)))Оффтопточно?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я щас мангал притащу)?Готов їх)))Оффтопточно?
![]()
Моя ти квіточка, біжу...Я щас мангал притащу)?Готов їх)))![]()
Я б не спішила...)Моя ти квіточка, біжу...
Ну потрібно ж трішки відволікатися, а то кредити, дзвінки, МФО. Є ще гірше зло... колишні і їх родичіИ все забыли вообще о чём тема)))
Як скажеш...Я б не спішила...)
Я не забув.И все забыли вообще о чём тема)))

Не, ну это заслуживает уважения)Я не забув.
Треба платить борги і не піддаватись на психологічний тиск.
![]()
І обов'язково всі відсотки до копійки.Я не забув.
Треба платить борги і не піддаватись на психологічний тиск
Їм і без відсотків вистачить того, що ми їм на плечі поклали.І обов'язково всі відсотки до копійки.
Я так розумію Ви там щось страшне затіяли.Їм і без відсотків вистачить того, що ми їм на плечі поклали.
Та що їм страшне можно придумати.Я так розумію Ви там щось страшне затіяли.
Ну почему же?И все забыли вообще о чём тема)))

Щось новини невтішні, щось чим далі тим більше не хочеться навіть тіло платити...Ну почему же?
Оригинальный сюжет.
Воздушный шарик, всю жизнь окружали другие резиновые изделия (иногда - притрушенные). Решил подружится с аферистами, мошенниками и безпредельщиками...
Не понятно - нахиба, но очень интересно...![]()
Так ніззя))??Щось новини невтішні, щось чим далі тим більше не хочеться навіть тіло платити...
Заїць, а ти вже все сплатила?Так ніззя))??
Все нада віддати)
Ще трохи почитаєте форум і впевнитесь,що нікому нічого не винніЩось новини невтішні, щось чим далі тим більше не хочеться навіть тіло платити...
Новини, то таке..Щось новини невтішні, щось чим далі тим більше не хочеться навіть тіло платити...
До сраки то все... сьогодні звонили МФО пропонували за тіло, були послані.Новини, то таке..
Як це, не хочеться?!
А як же далі жити?!
З поганою кредитною історією, осудом, за такий вчинок, від рідних і близьких, без рухомого і нерухомого майна? А головне - за кордон не випустять! Та й ЗСУ, перестане існувати без відсотків, які "мфо перерахує від сплати вашого боргу"!
Ващето я принцеса)?Заїць, а ти вже все сплатила?
РозумасяВащето я принцеса)?
Але ви як новінький,то прощаю))
Канєшна?І відсотки тоже.