Коллектори з Вами.

• Автор теми Автор теми Сергій 555
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 231
  • Перегляди Перегляди 6K
Сергій 555, хз. Та приват довго клянчив свідоцтво про народження доньки...
Так не давайте. Вони багато чого можуть просити. Це якщо ви взяли іпотеку та просите в ній зареєструвати неповнолітню дитину і хочете отримати на це дозвіл банку то тоді так або іпотеку за державною програмою де на членів сімї можна окремо отримати квадратні метри такого житла в інших випадках нехай йдуть лісом.

Ви зовсім далекі від фінансової системи, пояснювати Вам нічого не збираюся... тим більше дивлячись на ваші коментарі (піранья міф) ви взагалі навіть не розумієте про що пишете.
Ну от розкажіть нам ,як колектори збирають інформацію про боржника.Поділіться досвідом))

Ну от розкажіть нам ,як колектори збирають інформацію про боржника.Поділіться досвідом))
Нащо це мені, Ви тут пишете такий брєд про якись злив інфо при переказах коштів що аж смішно. Ніхто на Вас не буде витрачати таких ресурсів щоб знайти тих хто отримав від Вас переказ. Все набагато простіше...я вже писав як це відбувається. Що саме Вам незрозуміло?

Нащо це мені, Ви тут пишете такий брєд про якись злив інфо при переказах коштів що аж смішно. Ніхто на Вас не буде витрачати таких ресурсів щоб знайти тих хто отримав від Вас переказ. Все набагато простіше...я вже писав як це відбувається. Що саме Вам незрозуміло?
От у мене знайшли людину:
Номера телефону ніколи у мене її не було)
Нічого спільного,навіть знайомих)
Різниця у віці 23 роки)
Тобто,не вчились,навіть не пісяли на одному полі колгоспному))?
Хочу зрозуміти ,як її зі мною зв'язали)

Оффтоп
1666534467196.webp

От у мене знайшли людину:
Номера телефону ніколи у мене її не було)
Нічого спільного,навіть знайомих)
Різниця у віці 23 роки)
Тобто,не вчились,навіть не пісяли на одному полі колгоспному))?
Чи є вона у Вас в соц меражах, чи пересікалися адреси проживання реєстрації вас чи ваших рідних чи контактних осіб вказаних в анкеті, чи мале спільне місце роботи ви чи ваші рідні чи ті контактні особі що вказані в анкеті з тією людиною? Ви цього можете навіть не знати...

Чи є вона у Вас в соц меражах, чи пересікалися адреси проживання реєстрації вас чи ваших рідних чи контактних осіб вказаних в анкеті, чи мале спільне місце роботи ви чи ваші рідні чи ті контактні особі що вказані в анкеті з тією людиною? Ви цього можете навіть не знати...
Взагалі ніяк не пересікались.От ніяк.
Соцмережі взагалі мімо.Їх нема.
От ви і самі не знаєте як вони шукають зараз.
Діду?Це твоя бабуля?)?

Оффтоп
1666534467196.webp
А з Вами шановний (піранья-риба) взагалі все зрозуміло...

Взагалі ніяк не пересікались.От ніяк.
Соцмережі взагалі мімо.Їх нема.
От ви і самі не знаєте як вони шукають зараз.

Діду?Це твоя бабуля?)?
Вам принцесо пріскрін скинути? Пишіть ІПН свій

Може вас відразу в гості запросити??
Ти глянь на нього)))
Я принцеса,а не лохушка))?
То як пропонуєш розповісти тобі? Чи так на форумі накатати покроково? Ви ж все одно не вірите... в гості? Я подумаю:)

П.п.3.5
Може вас відразу в гості запросити??
Ти глянь на нього)))
Я ж принцеса,а не лохушка))?
Ну хоча б перші 5 цифр та ПІП
В общому))Може і повірим)
А нащо це мені? Вам від цього краще стане? Змінити ви все одно нічого не зможите.
Донести невигласам что пиранья это не рыба ))
З Вами все зрозуміло.

Ну хоча б перші 5 цифр та ПІП

А нащо це мені? Вам від цього краще стане? Змінити ви все одно нічого не зможите.
Я по ваших відповідях,все ж таки схиляюсь до думки,що ви і надалі працюєте колектором.
Повірте,не на той ресурс ви попали,щоб щось вивідати.
Ми тут таку "школу "пройшли,що вам і не снилось.
Погуляйте тут,поки у нашого Адміна гарний настрій))
Всього найкращого)☺️

Я по ваших відповідях,все ж таки схиляюсь до думки,що ви і надалі працюєте колектором.
Всього а

Всього найкращого)☺️
Дивна Ви, що тут можна вивідати? Ви самі розумієте що пишете? Просите повідомити як з вами звязали і знайшли людину, при цьому не сказали навіть хто Вам ця людина і що Вас повязує.

Дивна Ви, що тут можна вивідати? Ви самі розумієте що пишете? Просите повідомити як з вами звязали і знайшли людину, при цьому не сказали навіть хто Вам ця людина і що Вас повязує.
Я ж вам сказала,що абсолютно ніхто.Зовсім.Гуляли на одному святі.Там і бачились,один єдиний раз.І вона не родич,навіть далекий,не сусід,ніхто.Ну а зараз ,коли приїжджаю в місто,дитинства,на ринку вітаємося))
Колектори це бачать?)?

Я ж вам сказала,що абсолютно ніхто.Зовсім.Гуляли на одному святі.Там і бачились,один єдиний раз.І вона не родич,навіть далекий,не сусід,ніхто.Ну а зараз ,коли приїжджаю в місто,дитинства,на ринку вітаємося))
Колектори це бачать?)?
Ні не бачать, тоді як ви повязані якщо різниця у віці така. Де вона працює і де Ваші батьки якщо це село то можливо вона працює в сільській раді чи ОТГ. Хто зареєстрований є чи коли небудь був по Ваших адресех, де раніше ви працювали чи ваші родичі, шукайте звязок. Можливий навіть звязок по старим стаціонарним номерам телефонів.
Ні не бачать, тоді як ви повязані якщо різниця у віці така. Де вона працює і де Ваші батьки якщо це село то можливо вона працює в сільській раді чи ОТГ. Хто зареєстрований є чи коли небудь був по Ваших адресех, де раніше ви працювали чи ваші родичі, шукайте звязок. Можливий навіть звязок по старим стаціонарним номерам телефонів.
Звязок є обовязково, вулиця де вона і ви можливо раніше проживали чи були зареєстровані. Думайте.... але кажу що цього ви можете не знати.

Звязок є обовязково, вулиця де вона і ви можливо раніше проживали чи були зареєстровані. Думайте.... але кажу що цього ви можете не знати.
Якщо ви зареєстровані в невеликому селі то звонілки обзвонять всіх людей які є в базі і в яких вказаний мобільний номер

Останнє редагування:

Все,проїхали.От так буває.Зовсім стороння людина,а чомусь зв'язали))
Мене це не обтяжує,то мені байдуже,що там у вас і як.

Назад
Угорі