Коллектори з Вами.

• Автор теми Автор теми Сергій 555
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 231
  • Перегляди Перегляди 6K
Але враховуючи що я платив 4 роки мфо і жодного разу не лонгував, дуже вже вони надіються що й цього разу заплачу відсотки.
? ? ?

Завжди зберігайте спокій і не піддавайтеся на психологічний тиск.

Все можливо, але то дрібниці... головне що я знаю як вони проводять скіп-трейсінг, обробляють і використовують персональні дані, та розголошують комерційну таємницю. При бажанні гарна скарга з доказами перший раз штраф до 102 000. 00 грн а далі позбавлення ліцензії. Головне що це діє. І з сьогоднішнього дня коллекторів будуть перевіряти без попередження. Тому використовуйте це. Не терпіть.

Ага, але не дуже весело...
А яка має бути скарга? Зразок маєте? Хотілось би все по букві закону облаштувати)

А яка має бути скарга? Зразок маєте? Хотілось би все по букві закону облаштувати)
Ой, не торопитесь. Вы отправите жалобу какую-либо, тем самым признаете заключение договора займа с микрофинансовой компанией. Оно Вам надо? Не делайте лишних телодвижений, пока это не требуется.
А наказать по букве закона, к сожалению, их нельзя, ведь они официально зарегистрированы на территории Украины и работают согласно действующего законодательства нашей страны.

Ой, не торопитесь. Вы отправите жалобу какую-либо, тем самым признаете заключение договора займа с микрофинансовой компанией. Оно Вам надо? Не делайте лишних телодвижений, пока это не требуется.
А наказать по букве закона, к сожалению, их нельзя, ведь они официально зарегистрированы на территории Украины и работают согласно действующего законодательства нашей страны.
Ну наприклад подам заяву про крадіжку фінансового номеру ,відповідно паспортних даних і взяття кредиту на іншу особу.

Я хочу написати Вам в лічку, як це зробити?
Вы издеваетесь?
Дал ссылку с ответом на ваш вопрос
Ещё раз продублирую, на всякий случай: Почему я не могу написать личное сообщение?
Ну наприклад подам заяву про крадіжку фінансового номеру ,відповідно паспортних даних і взяття кредиту на іншу особу.
Пожалуйста. Вас никто отговаривать не будет. Я - так точно. Потом расскажите, пожалуйста, о результатах

Вы издеваетесь?
Дал ссылку с ответом на ваш вопрос
Ещё раз продублирую, на всякий случай: Почему я не могу написать личное сообщение?

Пожалуйста. Вас никто отговаривать не будет. Я - так точно. Потом расскажите, пожалуйста, о результатах
Звісно ж я цього не робитиму)))

Добрий день. Читав Ваш форум. Дуже цікаво. Маю 12 МФО тілом 130 000.00 грн. (Всі на просрочці), насправді шкода Вас. В 2006-2009 роках працював в софт-колекшені, хард-колекшені та коллектором по банківським кредитам та іпотечним договорам. На той час МФО дякуючи Богу не було. Але працюючи тоді, ніяких таких дій що описані Вами (колажі, терор сусідів та родичів, розклеювання) не було. Був лише психологічний тиск на боржника аргументами. Насправді робота колектора дуже проста - знайти хворе місце боржника і як часто боржники самі його. Завжди зберігайте спокій і не піддавайтеся на психологічний тиск. На даний момент безробітний, депресія як і всіх Вас постійно накриває так що аж вити хочеться. Але це все тимчасово, буде свято і на нашій вулиці. Бережіть себе, платіть борги по мірі можливості.
Вот это поворот))) ,?
85F597D0-2F37-4346-8519-99F5C8C1C6AE.jpeg

:sarcastic:
?
?
Вот это поворот))) ,?

?

?
Когда звонят, слабые места не ищут, просто унижают((а если Вайбер есть или соц сеть, никто не узнает слабое место, такой булинг...

Останнє редагування:
бл... оце клас. Мфо знайшли колишню і її звонять. Є таки від них толк, звонила бідна чуть не лопнула

Останнє редагування:
Назад
Угорі