Коллектори з Вами.

• Автор теми Автор теми Сергій 555
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 231
  • Перегляди Перегляди 6K
Не правильні якісь у вас мфо... :rolleyes:
Ніякого єкстріму, інтриги... Скучні якісь. Я б, з такими не зв'язувався
і колажів не було, обдзвонів всіх родичів до 5го коліна... розгубили всю хватку

Мене ніколи не було в соц мережах, телефон налаштований так що всі достуми заблоковані. Але можливо ще все попереду...
Родичі і близькі всі повідомлені
А ще я думаю що вони доГАДИСТІ і підозрюють що їм скоро буде ср*ка і плати їм ніхто не буде взагалі нічого...
Мене ніколи не було в соц мережах, телефон налаштований так що всі достуми заблоковані. Але можливо ще все попереду...

Родичі і близькі всі повідомлені

А ще я думаю що вони доГАДИСТІ і підозрюють що їм скоро буде ср*ка і плати їм ніхто не буде взагалі нічого...
Тим хто буде телефонувати до 3 осіб, платити не буду взагалі. Вони будуть працювати не за законом а я законнослухняний громадянин. Буду писати скарги куди тільки можна і щодня. Часу не пошкодую.

Останнє редагування:
соцмережі і зливи баз привата різні речі. друге ви ніяк не закриєте
тут люди вже котрий рік то підозрюють. і що далі?

соцмережі і зливи баз привата різні речі. друге ви ніяк не закриєте

тут люди вже котрий рік то підозрюють. і що далі?
А при чому тут приват? Що він може злити? Дані про те кому я кошти відправляю-ні не може, родичів-ні не може. Що приват може злити? Родичів і друзів шукають по соц мережам і БД Піранья

А при чому тут приват? Що він може злити? Дані про те кому я кошти відправляю-ні не може, родичів-ні не може. Що приват може злити? Родичів і друзів шукають по соц мережам і БД Піранья
ну раз ви такий розумний то як поясните те, що по моїх мфо дзвонили людині, з якою внас єдиний контакт це переказ в приватбанку? а? і так само 1000 і 1 історію форумчан, яка підтверджує те, що приват зливає інформацію
і з яких це пір бд "піранья не міф"

ну раз ви такий розумний то як поясните те, що по моїх мфо дзвонили людині, з якою внас єдиний контакт це переказ в приватбанку? а? і так само 1000 і 1 історію форумчан, яка підтверджує те, що приват зливає інформацію
і з яких це пір бд "піранья не міф"
Ви зовсім далекі від фінансової системи, пояснювати Вам нічого не збираюся... тим більше дивлячись на ваші коментарі (піранья міф) ви взагалі навіть не розумієте про що пишете.

Слишком стандартно. Ни разу не видел, чтобы коллектор конкретно ответил на вопрос и объяснил. Всегда уходят от ответа, сказав "ничего я объяснять не буду"

Слишком стандартно. Ни разу не видел, чтобы коллектор конкретно ответил на вопрос и объяснил. Всегда уходят от ответа, сказав "ничего я объяснять не буду"
Пояснюю, звідки Ви знаєте що Вас поєднує лише переказ? Інформацію про перекази ніхто нікому не надає. Вас може поєднувати соц мережа, контакти в телефоні, додатки яким ви надавали доступ до контактів а потім проходили верифікацію через цей додаток, місце реєстрації, вулиця, село і ще багато різних доступів у вашому телефоні.

Маленьке уточнення.
За той час, поки Ви не працювали колектором, відбулися деякі зміни.
Зміни стосуються не лише банків і МФО, а і взагалі всього фін. сектору.
Змін багато.
Виконавчий напис, нові найопки в договорах, комісії, страховки, 2000% річних в нашій улюбленій касі, про які говорять відверто не приховуючи...
Головне ж, на мою думку, це обов'язкове внесення інформації до бюро кредитних історій.
Убкі (приватовська прокладка) з радістю співпрацює з більшістю МФО і банків. І... якщо уважно почитати, можна помітити яку саме інфу (персональні дані) передає бюро.
Адреса, склад сім'ї, довірені особи, мобільні номери рідних, копії документів, які пред'являлись будь-коли в приваті і це далеко не кінець.

Ще новина - є бот в телеграмі. Далеко не один бот. Бот вміє видавати інфу за номером і з оголошень olx, з привату Ваш номер карти, паспорт, код, адреси, всі соціальні мережі... І ту ж інфу про родичів. 700грн на рік і повний доступ. Доволі швидко і легко. Навіть якщо знайдуть не вас, то знайдуть когось з рідних.

Не залишати електронних слідів і жити повноцінним життям в 21 столітті важко. Щонайменше - необхідно мати карту банку і кілька месенджерів для спілкування з друзями та колегами. Смс вже давно не моді, а месенджери не приховують номери. Вилучити всі свої дані з мережі - неможливо)
І не потрібна жодна піранія для пошуку боржника. Просто трошки часу і фінансовий стимул.

Стосовно Вашої розповіді про роботу в хард відділі в далекі часи не знаю що сказати можна... Час проходе дуже швидко... Але не схоже, що Ви взагалі працювали колектором. Зовсім не схоже. Хватки не вистачає...

Ваша думка має право на існування... але якщо ви пишете що в УБКІ є інформація про склад сімї то з вами також все зрозуміло...

Сергій 555, до сих пор не понимаю, что вы забыли здесь? Тут же все не так, как вам хочется))

Ваша думка має право на існування... але якщо ви пишете що в УБКІ є інформація про склад сімї то з вами також все зрозуміло...
Підзаморочився. Приват збирає дані про склад сім'ї. Можу зробити офіційний запит до них та до бкі з питанням про передачу інформації. Відповідь чекати довго.
Screenshot_2022-10-23-09-18-01-889_com.android.chrome.webp

При чому тут приват, Ви писали про УБКІ
Screenshot_2022-10-23-09-35-01-148_com.android.chrome.webp

Це про засновників УБКІ і їх маленький зв'язок з приват банком.

Це про "партнерів УБКІ"
Screenshot_2022-10-23-09-37-14-478_com.android.chrome.webp

Мала їх частинка.
Не знаю як можна любитись в очі, щоб не розуміти звідки приват знає суми непогашених кредитів в МФО і чому приват дбайливо нагадує про ці кредити.

І доволі цікава тема - нові сімки.
До поповнення робочого Київстару через примат термінал на телефон ніхто не телефонував з калів. Два місяці тиші. А після поповнення - стійкі вимоги калів покликати Свєту бо вона кредит не сплатила два роки тому...

А так то приват взагалі ніколи не зливав ніяких даних і це самий супернадійний банк в плані захисту персональних даних.... Так і є... Я сам в це вірю....

Останнє редагування:
Я приват не захищаю і найбільше не люблю цей банк, я про те що всі банки не тільки приват передають інформацію в УБКІ, чи ПВБКІ чи МБКІ. З приводу поповнення ви ж поповнюєту не лише свій номер а й інші номери

Сергій 555, а починали з того, що убкі не знає нічого про склад сім'ї)
Зараз же, згідно законодавства, кредитор подає інфу в 5 бюро. Я не впевнений, що формують інфу на кожне бюро окремо... Забагато часу треба.
Тобто той самий примат з легкістю видасть про Вас всю інфу і іншим бюро на свій вибір... Багато інформації... Дуже... І сам приват не сильно ховає цей факт.

Сергій 555, а починали з того, що убкі не знає нічого про склад сім'ї)
Зараз же, згідно законодавства, кредитор подає інфу в 5 бюро. Я не впевнений, що формують інфу на кожне бюро окремо... Забагато часу треба.
Тобто той самий примат з легкістю видасть про Вас всю інфу і іншим бюро на свій вибір... Багато інформації... Дуже... І сам приват не сильно ховає цей факт.
Вперше чую про 5 бюро, в УБКІ не має відкритої інформації про склад сімї. Лише про сімейний стан (одружений, неодружений, розлучений, вдівець і тд)

Сергій 555, хз. Та приват довго клянчив свідоцтво про народження доньки...

Назад
Угорі