Коллектори з Вами.

• Автор теми Автор теми Сергій 555
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 231
  • Перегляди Перегляди 6K
85F597D0-2F37-4346-8519-99F5C8C1C6AE.webp

:sarcastic:

Все можливо, але то дрібниці... головне що я знаю як вони проводять скіп-трейсінг, обробляють і використовують персональні дані, та розголошують комерційну таємницю. При бажанні гарна скарга з доказами перший раз штраф до 102 000. 00 грн а далі позбавлення ліцензії. Головне що це діє. І з сьогоднішнього дня коллекторів будуть перевіряти без попередження. Тому використовуйте це. Не терпіть.
Ага, але не дуже весело...

Все можливо, але то дрібниці... головне що я знаю як вони проводять скіп-трейсінг, обробляють і використовують персональні дані, та розголошують комерційну таємницю. При бажанні гарна скарга з доказами перший раз штраф до 102 000. 00 грн а далі позбавлення ліцензії. Головне що це діє. І з сьогоднішнього дня коллекторів будуть перевіряти без попередження. Тому використовуйте це. Не терпіть.

Віддавати не хочеться?

Admin, переманюємо людей з інших барікад?
Я так розумію ,в нас цікавіше :sarcastic:
Да у нас тут конечно интересно. Иногда такие квесты бывают))
Робота колектора в 2009 році була в тому щоб змусити платити тих в кого були кошти... це зараз вижимають останнє з бідних
С этим соглашусь, конечно.
В процесі, поки що всі хотять звісно відсотки (які звісно не отримають). Я живу в місті, в будинку, сусідів не знаю, а родичі далеко. Так що якось так...
Вот будет повод, так сказать, познакомиться)
Хотя, кого это пугает, а тем более сейчас)
Віддавати не хочеться?
Странные у тебя вопросы, ей богу.
Кто на форум приходил вообще со стойким желанием что-то отдавать МФО?)

Був лише психологічний тиск на боржника аргументами. Насправді робота колектора дуже проста - знайти хворе місце боржника і як часто боржники самі його.
Ну і як задоволення получали від цього?чи сугубо фінансова состовна грала головні ролі?

Та ми в більшості по петиціям виступаєм
Ну, это если Невзоров составит, или Коля (забыл, как его там, мегаюрист из МаД или откуда-то ещё). А вообще, видел одну петицию о закрытии МФО, так там на весь текст ни одного знака препинания. Ни.од.но.го!!
Думаю, она решила бы все. Но я ее случайно потерял(

Ніколи не терпіла))?
Змінила номер,і по прощалась.
Тепер тільки суд .....Ось і все.

Було.
І багато.
Але з часом апетит пропадав.
Это сбой в матрице
Ох, представляю, какой кипиш засадили бы тут моралисты и борцы с коллекторами в 2019 году, прочитав эту тему)))

Ну і як задоволення получали від цього?чи сугубо фінансова состовна грала головні ролі?
Яке задоволення, тоді була криза. Роботи не було. Нормальна людина від такої роботи не може отримувати задоволення

Это сбой в матрице
Ох, представляю, какой кипиш засадили бы тут моралисты и борцы с коллекторами в 2019 году, прочитав эту тему)))
[POSTS=10000]Почалось би,,ти де живеш?...

зараз приїдемо.....?,,[/POSTS]

Назад
Угорі