Коллектори з Вами.

• Автор теми Автор теми Сергій 555
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 231
  • Перегляди Перегляди 6K
По цене ботают?) Кто?))))
Звонилки?)))
Не смеши. Это не феня, а просто слизнули блатных вершков, и понесло, как волков по бездорожью.
Они и значений тех фраз, которые говорят, не знают. А порядочные арестанты за то многое, что они несут, могли бы при иных обстоятельствах за язык потянуть
Того і смішно було?...говоре, вже чути,що піна з рота...і без толку. :sarcastic:

Так спілкуйтеся з чемними, а взагалі спробуйте хоча б раз запитати їхнє місце розташування і приїхати туди. Я думаю що після цього сміятися будете довго?
А они прям так и скажут... Пробовал. Молчат. Не признаются, где шкерятся. Обещают сами навестить.
Того і смішно було?...говоре, вже чути,що піна з рота...і без толку. :sarcastic:
Да он может себе хрен в процессе разговора отгрызть, но на результат это не повлияет))

Так спілкуйтеся з чемними, а взагалі спробуйте хоча б раз запитати їхнє місце розташування і приїхати туди. Я думаю що після цього сміятися будете довго?
Знаєте,жарти жартами)
У нас в країні є "біозброя"і "біомусор")
От до другої категорії,я відношу всіх,хто займається телефонним терором.І розмовляти з ними,абсолютно нема про що.Всі пропозиції чудово надходять або на електронну пошту,або адресу реєстрації)))І місце розташування їхнє,ну нікому не потрібне.Велика честь для них)☺️

Знаєте,жарти жартами)
У нас в країні є "біозброя"і "біомусор")
От до другої категорії,я відношу всіх,хто займається телефонним терором.І розмовляти з ними,абсолютно нема про що.Всі пропозиції чудово надходять або на електронну пошту,або адресу реєстрації)))І місце розташування їхнє,ну нікому не потрібне.Велика честь для них)☺️
Ну інколи ж потрібно кудись негатив дівати. От для того вони й потрібні інколи, безкоштовний антистрес.

Да он может себе хрен в процессе разговора отгрызть, но на результат это не повлияет))
IMG_20221019_211920_318.webp
В мене все.

Был у меня период в жизни, когда связался с одной мадемуазелью. Она решила пойти работать в кАл-центр. Это здесь, в Харькове. Рассказали, мол, нужно будет рассказывать о банковских продуктах и консультировать по всяким кредитным картам какого-то там банка. Так вот банк этот находится у северо-восточных соседей.
Она должна была прийти первый день на стажировку. Но всё-таки не пошла.
Слава богу. Позже узнал, что это кАл-центр, который принимает на обзвон должников от МФО.
Да я бы её где-то на обочине выкинул бы из машины, если бы узнал, что она пошла туда работать.

Так в чем тогда смысл работы?
Почему компания не подала бы в суд? Ипотека - это же законодательно проще, если вообще не элементарно.
Не понимаю в принципе суть всех этих звонков, так как результат от них сомнительный, а по ипотеке так совсем.
Раніше банків було багато, деякі не мали ні свого відділу по роботі з проблемною заборгованістю ні юридичного який займався примусовим стягненням. Віддавали за комісію в роботу коллекторам.

От ви працювали колектором 3 роки? Вам не було гидко з цього? В мене знайома пішла працювати колектором, за роботу взялася активно, каже, що це місія на даний момент її така. Це ж настільки гидко. Вам приносило кайф , те, що люди вас по 10 разів на день нафік посилали? Ви розуміли в цей час, що банку дешевше вам було пару копійок платити ніж тягатися з боржником по судах по іпотеці?
Колектор - це є дуже брудна робота. Мабуть найбрудніша зі всіх можливих.
Щодо боргів - в наш час люди мають думати про свою безпеку спочатку...

Срываем маски, не ты ли это часом??
Забыл совсем об этом шуте гороховом. Сейчас нашел его в Гугле. Таки продолжает публиковать мастер-классы))))
Тратить время на простор, конечно, не буду. Но думал, что он уже канул в лету))
В мене знайома пішла працювати колектором, за роботу взялася активно, каже, що це місія на даний момент її така
Воооооот оно че:scratch_one-s_head:

Все можливо, але то дрібниці... головне що я знаю як вони проводять скіп-трейсінг, обробляють і використовують персональні дані, та розголошують комерційну таємницю. При бажанні гарна скарга з доказами перший раз штраф до 102 000. 00 грн а далі позбавлення ліцензії. Головне що це діє. І з сьогоднішнього дня коллекторів будуть перевіряти без попередження. Тому використовуйте це. Не терпіть.
та мы уж как-то после Вас... Вы лично сколько мфо лишили лицензии? то мы уже много лет терпим, а оказызываеться всего лишь скаргу нужно написать и лицензии нет.

Добрий день. Читав Ваш форум. Дуже цікаво. Маю 12 МФО тілом 130 000.00 грн. (Всі на просрочці), насправді шкода Вас. В 2006-2009 роках працював в софт-колекшені, хард-колекшені та коллектором по банківським кредитам та іпотечним договорам. На той час МФО дякуючи Богу не було. Але працюючи тоді, ніяких таких дій що описані Вами (колажі, терор сусідів та родичів, розклеювання) не було. Був лише психологічний тиск на боржника аргументами. Насправді робота колектора дуже проста - знайти хворе місце боржника і як часто боржники самі його. Завжди зберігайте спокій і не піддавайтеся на психологічний тиск. На даний момент безробітний, депресія як і всіх Вас постійно накриває так що аж вити хочеться. Але це все тимчасово, буде свято і на нашій вулиці. Бережіть себе, платіть борги по мірі можливості.
Хех, нашла коса на камень... ?

От ви працювали колектором 3 роки? Вам не було гидко з цього? В мене знайома пішла працювати колектором, за роботу взялася активно, каже, що це місія на даний момент її така. Це ж настільки гидко. Вам приносило кайф , те, що люди вас по 10 разів на день нафік посилали? Ви розуміли в цей час, що банку дешевше вам було пару копійок платити ніж тягатися з боржником по судах по іпотеці?
Колектор - це є дуже брудна робота. Мабуть найбрудніша зі всіх можливих.
Щодо боргів - в наш час люди мають думати про свою безпеку спочатку...
Цілком з вами згідна,тут аби живим залишитись. У мене наприклад вже з 2019 просрочені кредити ну і шо? мені здається шо гірше смерті то нічого не буває все решту те буденне і кредити всі нижче спини

Добрий день. Читав Ваш форум. Дуже цікаво. Маю 12 МФО тілом 130 000.00 грн. (Всі на просрочці), насправді шкода Вас. В 2006-2009 роках працював в софт-колекшені, хард-колекшені та коллектором по банківським кредитам та іпотечним договорам. На той час МФО дякуючи Богу не було. Але працюючи тоді, ніяких таких дій що описані Вами (колажі, терор сусідів та родичів, розклеювання) не було. Був лише психологічний тиск на боржника аргументами. Насправді робота колектора дуже проста - знайти хворе місце боржника і як часто боржники самі його. Завжди зберігайте спокій і не піддавайтеся на психологічний тиск. На даний момент безробітний, депресія як і всіх Вас постійно накриває так що аж вити хочеться. Але це все тимчасово, буде свято і на нашій вулиці. Бережіть себе, платіть борги по мірі можливості.
Можете сами у себя выбивать деньги. Практично

Можете сами у себя выбивать деньги. Практично
Вже, залишилося тільки дочекатися пропозицій від МФО. Але враховуючи що я платив 4 роки мфо і жодного разу не лонгував, дуже вже вони надіються що й цього разу заплачу відсотки.

Забыл совсем об этом шуте гороховом. Сейчас нашел его в Гугле. Таки продолжает публиковать мастер-классы))))
Тратить время на простор, конечно, не буду. Но думал, что он уже канул в лету))

Воооооот оно че:scratch_one-s_head:
Ой, этот НЕДОКАЛектор мне тоже в рекомендациях вылазит на Ютубе. Смотрел одно из последних его видео. Да, он продолжает промышлять. Мол, снова начал работать сносить ИНН и бороться с такими же как он был. Конечно, все комментарии которые против него он чистит и оставляет только хорошие. Но, как я говорю: не зря, эта война пришла. Она отображает кто есть, кто на самом деле. Конечно хотелось бы иначе. Но, к сожалению только так мы станем сильными и независимыми

DemonBoy, увы, имеем, что имеем...
Интересный уп*рь, конечно))

Назад
Угорі