Коллажи. Окажу помощь.

• Автор теми Автор теми aleksandrbadm
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 148
  • Перегляди Перегляди 8K
Ага, власника більше парить як отримані гроші витратити, або куди їх вкласти))))
Мне кажется Вы немного недооцениваете, как собственников, так и топов. Я знаю многих собственников, которые за каждый негативный отзыв о компании где-либо выносят мозг не по-детски. Они их читают и анализируют. Другое дело, что в этом бизнесе положительных отзывов не может быть априори. Но о том, какими скотскими методами они зарабатывают свои сверхприбыли они уж точно прекрасно знают. Просто для них деньги не пахнут, видимо. Ну и что, что кто-то в петлю полез, кто-то оказался в больнице с сердечным приступом, кто-то стал изгоем в семье или уволен с работы и остался без средств к существованию? Зато мы зарабатываем много бабла! Чем мы отличаемся от бандюков? Да ничем, методы те же - шантаж, вымогательство, угрозы.
Кстати, фото этой Корецкой в сети есть. Интересно, кто-то уже запулил его в качестве коллажа на сайты интимных услуг? Не ну а чё? Я бы посмеялась. Она этого заслужила в полной мере, сидя в своем кабинете с рыбками. Да еще пишут, что она государственных денег натырила, аж гай шумел. После этого меня вообще совесть не мучает, что я ее конторе что-то должна.

Мне кажется Вы немного недооцениваете, как собственников, так и топов. Я знаю многих собственников, которые за каждый негативный отзыв о компании где-либо выносят мозг не по-детски. Они их читают и анализируют. Другое дело, что в этом бизнесе положительных отзывов не может быть априори. Но о том, какими скотскими методами они зарабатывают свои сверхприбыли они уж точно прекрасно знают. Просто для них деньги не пахнут, видимо. Ну и что, что кто-то в петлю полез, кто-то оказался в больнице с сердечным приступом, кто-то стал изгоем в семье или уволен с работы и остался без средств к существованию? Зато мы зарабатываем много бабла! Чем мы отличаемся от бандюков? Да ничем, методы те же - шантаж, вымогательство, угрозы.
Кстати, фото этой Корецкой в сети есть. Интересно, кто-то уже запулил его в качестве коллажа на сайты инт*мных услуг? Не ну а чё? Я бы посмеялась. Она этого заслужила в полной мере, сидя в своем кабинете с рыбками. Да еще пишут, что она государственных денег натырила, аж гай шумел. После этого меня вообще совесть не мучает, что я ее конторе что-то должна.
Та чому ж недооцінюю?))) Дуже навіть дооцінюю. Можливо , мій коментар і виглядає, наче я всіх під одну лінійку підігнав, але мені ліньки було писати розгорнутий коментар . Про те що я маю на увазі власників саме даної сфери бізнесу. Про те що навіть у цій сфері , ймовірно не всім по барабану, що пишуть про їх компанію.
І про те що хрін його зна яке відсоткове співвідношення у даному бізнесі власників, яким пофігу як і звідки в них гроші беруться, до тих кому абсолютно навалити на це, і до тих які самі заставляють своїх кишенькових калопередавачів працювати саме такими методами. Але , дякую, розписав)))) а стосовно паршивих євошей, то ці фантазери від мене отримають хоч щось, виключно через суд)))))

Та чому ж недооцінюю?))) Дуже навіть дооцінюю. Можливо , мій коментар і виглядає, наче я всіх під одну лінійку підігнав, але мені ліньки було писати розгорнутий коментар . Про те що я маю на увазі власників саме даної сфери бізнесу. Про те що навіть у цій сфері , ймовірно не всім по барабану, що пишуть про їх компанію.
І про те що хрін його зна яке відсоткове співвідношення у даному бізнесі власників, яким пофігу як і звідки в них гроші беруться, до тих кому абсолютно навалити на це, і до тих які самі заставляють своїх кишенькових калопередавачів працювати саме такими методами. Але , дякую, розписав)))) а стосовно паршивих євошей, то ці фантазери від мене отримають хоч щось, виключно через суд)))))
Стосовно егрошей я з Вами згодна на всі 100%. Я теж конкретно їм ні копійки платити не маю намірів, дякуючи їх методам. Були б адекватні, вже давно б тіло оплатила. Навіть з відсотками до просрочки, я їм пропонувала, сказали, що ні і почали жорстко кошмарити. Ну, ні, так ні. Після трешу, то вже точно ні.
І от, до речі, з мого списку мфо не по барабану, на мій погляд, лише Майкредит. В них і відсотки божеські, і методи взаємодії людяні. Зразу видно, що власники в адекваті і мають на меті не лише заробляти, а й будувати нормальний цивілізований бізнес. Я думаю, що в них серед мфо найменший процент неповернення і "сніжинок".

Останнє редагування:
Стосовно егрошей я з Вами згодна на всі 100%. Я теж конкретно їм ні копійки платити не маю намірів, дякуючи їх методам. Були б адекватні, вже давно б тіло оплатила. Навіть з відсотками до просрочки, я їм пропонувала, сказали, що ні і почали жорстко кошмарити. Ну, ні, так ні. Після трешу, то вже точно ні.

І от, до речі, з мого списку мфо не по барабану, на мій погляд, лише Майкредит. В них і відсотки божеські, і методи взаємодії людяні. Зразу видно, що власники в адекваті і мають на меті не лише заробляти, а й будувати нормальний цивілізований бізнес. Я думаю, що в них серед мфо найменший процент неповернення і "сніжинок".
да майкредит не хило поднялся., банеры по всему метро и на платформах и в вагонах...

Ну я лично ему после того как его обезьяны скинули мне колаж с угрозой,написал что сейчас демки запрещены,и скинул видео ещё в добавок ему

Ну мне пошло на пользу,они сразу от меня избавились травить перестали
Напишіть і мені, будь ласка, власника контакти, телефон, дуже треба. Напишу йому то як буде. Бо Корецької всюди шукала але її точний не знайшла.Я через ці Є Гроші жити нормально з сім'єю не можу, всі родичі через них від мене відвернулися, вибачте, пообсирали мене. Я взагалі з дітьми немаю коштів на нормальне існування, просто на хліб бо все їм платила. А толку, сьогодні маю їм 14000 грн заплатити з 4000 грн тіла
Кому только недавно начали присылать колаж от егроши,могу немного помочь,пишите мне в телеграм **********
Напишіть мені, будь ласка, його телефон в повідомлення. Будь ласка

Напишіть і мені, будь ласка, власника контакти, телефон, дуже треба. Напишу йому то як буде. Бо Корецької всюди шукала але її точний не знайшла.Я через ці Є Гроші жити нормально з сім'єю не можу, всі родичі через них від мене відвернулися, вибачте, пообсирали мене. Я взагалі з дітьми немаю коштів на нормальне існування, просто на хліб бо все їм платила. А толку, сьогодні маю їм 14000 грн заплатити з 4000 грн тіла

Напишіть мені, будь ласка, його телефон в повідомлення. Будь ласка
Що вам дасть номер власника? Думаєте, розкажете йому свою слізливу історію про поганих дядь колекторів, тупих родичів і тяжкі життєві негаразди і що? Він розчулиться, поїде в офіс до Євошей, нагримає там на всіх, а Корецькій хляпне водою в писок і звільнить? А потім приїде до вас додому і задумливо дивлячись у захід сонця, вибачиться за колекторів Євошей, пробачить вам борг, і подарує квартиру в Києві і стопятсот тисяч доларів?
Я дуже перепрошую, можливо вам буде боляче від моїх слів, але викидайте з голови оцю всю дурню. Ваші родичі вас обсирають - ху*йові у вас родичі. На*уй таких родичів. Євоші мішають вам жити? То замість того щоб кипіти і забивати собі голову думками про те які вони хрінові, і шукати можливості їм помститись можливо, ефективніше і корисніше буде класти на них болт? "Ой, та ж вони мені так життя попсувати, зі всіма пересварили, хіба так можна?" Можна. Треба. Воювати з вітряками , доволі безглузда ідея, навіть для книжкового персонажу. Сконцентруйтесь на дітях. І на зароблянні грошей. Вони вам згодяться. Бо як не крути, а борги віддавати доведеться. Більшість проблем людини починаються і вирішують у її ж голові. Якщо ви не переглянете своє ставлення до ситуації в цілому, то ризикуєте з'їсти собі всі нерви і в якийсь момент зірватись. Можливо, на когось хто цього не заслуговуватиме. І зробите цій людині боляче. Воно вам треба? Жити в постійному стресі? Перейматись, через людей які від вас відвернулись, навіть не розібравшись в ситуації? Витрачати свій час не на дітей, чи власне збагачення, а на деструктивну і примарну можливість помсти? Жаліти себе? Бо вам , бідній, так не пощастило, вам попсули все життя? Ви живі, у вас є діти. Не марнуйте свій час на всяку хрінь.

Назад
Угорі