Кого звільнили через каллів

• Автор теми Автор теми Aluska
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 132
  • Перегляди Перегляди 5K
Моя пока дома. Надо на учет стать в центре занятости.
В чем плюс по соглашению, то что на восьмой день уже можно становиться.
Вы вообще можете не увольняться и правильно сделаете.
Жена просто пошла на принцип. Там у них свои дела. Да и у меня две работы плюс подработка.
Вас не уволят по закону - это 100%.
Просто не за что.
Те тоже плакались что звонят и что?
Нет такого закона и все. Только если докопаться.
Если нет работы и она Вам нужна, то стойте на своем. Не брали ничего. Мошенники.
Мы так и плели в уши. Просто жена и сама была не прочь уйти. Дети у нас и времени не хватает. А я не помру и на 10ти работах, вытянем.
А Вас пусть попробуют уволить. Это при нехватке учителей и воспитателей.
Не смогут.
Только аккуратнее смотрите на работе. Любой д*бил на уроке может спровоцировать инцидент.
Побухтят и успокоятся. Поставят на тел. блок и все.
Это не Ваши заботы. Пусть государство защитит от мошенников, раз уж так. чмoшнuкu.
Слушал вчера Зелю о самолете.
Типа только благодаря ему и правительству все так гладко вышло.
Чистые м*даки.
Ви- справжній чоловік,який підтримує дружину і не боїться роботи. Так тримати!

От цікаво. Кого звільнили через дзвінки колекторів? Просто звільнили чи попросили добровільно - примусово звільнитися? В якій організації працювали? Я от у школі працюю. Якось директор сказала, що як дзвінки триватимуть, то буде змушена мене звільнити. Певно після сьогоднішнього трешу, вона саме так і зробить
Я планирую уволиться так как виноватой за звонки я себя не чувствую. Пресмыкаться перед начальством не собираюсь. Уж тем более что начальство имеет некое место влияния в высшие органы нашей власти и при этом не может дать отпор звонкам. Не нравится- адиос Амиго!))))

Ага. Ми ж прикладом бути маємо)). І ніхто не зважає на те, що ми теж люди. Із своїми сім'ями, проблемами і т.д.
Как обидно, что люди, несущие деткам знания, страдают. Это такая благородная профессия, а наше государство издевается над сферой образования копеечными зарплатами. Вот и приходиться брать эти займы. Держитесь, терпения Вам.

Вітаю колеги! Ночей не сплю..на грані нервового зриву....іпрацювати тільки прийшла в школу, мрія дитинства була, ще й в магістратуру вступила. Директор вряд чи зрозуміє. Колектив всім під 50 років. Погляди радянські? Думаю, ну навіщо собі проблем створила, адже є власна справа. Я ФОП. Мабуть, людиною захотілось стати??? А тепер співчуваю всім вчителям! Такоі казковоі оплати за свою працю я не отримувала..та ще й купу нервів. Зрозуміла, що краще на себе працювати, коли ти вільний від принижень системи. І вийшло заради здійснення своєі мріі, що бізнес трішки закинула, тому і почались проблеми з МФО. Адже зп у школі тільки і вистачає, щоб податки заплатити. А тепер думаю, як мені пережити своє обличчя втратити...Хоча чесно всім здається збоку, що вчителі багато отримують! Тримайтесь рідненькі! І чому у нас немає практики подавати до Суду за порушення прав. Адже той керівник, що звільняє, чи доводить до того - посібник цих шахраів! Чоловік кожного дня мені говорить - звільнись, подруга близька теж. А я переживаю тепер за свій клас. Молодь не хоче йти у школу і правильно робить, нічого там робити.

Все, що не робиться - на краще! Знайдете!
Дякуємо. Дійсно, зарплати в нас мізерні. А всі думають,що ми гроші лопатами гребемо. Заздрять,що не до п'яти працюємо. А знали б усі,що роботу тягнемо додому. Зошити, підготовка до уроків, семінари,олімпіади,конкурси. А скільки своїх грошей викидаємо на папір, фарбу, методички і тому подібне. Мене зрозуміє тільки вчитель.

Дякуємо. Дійсно, зарплати в нас мізерні. А всі думають,що ми гроші лопатами гребемо. Заздрять,що не до п'яти працюємо. А знали б усі,що роботу тягнемо додому. Зошити, підготовка до уроків, семінари,олімпіади,конкурси. А скільки своїх грошей викидаємо на папір, фарбу, методички і тому подібне. Мене зрозуміє тільки вчитель.
Ага, а уроки підготувати? Хтось ввечері після роботи ні про що не думає, а в учителя робочий час не обмежується школою

а у Вас немає приватних шкіл чи садочків?
у нас невеличке містечко, проте за останній час побудували декілька житлових комплексів і тут як грибочки почали відкриватись приватні садочки, куди дуже потрібні педагоги та вихователі...
Ні, нажаль
У вас в графе город значится именно Киев

Ехать на заробітки?
Для мене це вже останній варіант. Не уявляю як місяцями не бути поруч із дітьми

Я вас розумію як ніхто, бо сама вчитель! І так, люди дійсно бачуть лише одну сторону медалі, а іншу - ні! Мене так один родич задовбує, що зарплата у вчителів 12000 тисяч, і нічого вони дітей не вчать, а тільки язиками чесати на роботу ходять, я з ним спочатку спорила, щось доводила, а тоді послала якнайдалі, думаю, що пояснювати людині, яка з головою не товаришує :beee: Якби була у мене така зарплатня, може в дупу під назвою МФО не влізла б:rolleyes:

Попросить могут, конечно) НО... не так просто уволить человека, да ещё учителя. Вы какой предмет читаете?
Біологія та захист вітчзни (у дівчат)
Дивіться. Ваше звільнення не зупинить дзвінки на роботу, хоч і колишню. Бо їм все одно куди дзвонити. І прикладів є немало. Ви можете це донести до вашого начальства?
Якщо інших претензій до вас немає, то звільняти вас ніякого смислу немає.
Я, звичайно ж, спробую донести це до начальства. Сподіваюся, вони мене зрозуміють і підтримають

Жах. Моя директор центрокредит сказала, що я в них не працюю, напевно. Бо Кристина питала в мене, чого вона так сказала, значить прикриває злочинницю
А хто такі центрокредит?

Как обидно, что люди, несущие деткам знания, страдают. Это такая благородная профессия, а наше государство издевается над сферой образования копеечными зарплатами. Вот и приходиться брать эти займы. Держитесь, терпения Вам.
Дякую

Вітаю колеги! Ночей не сплю..на грані нервового зриву....іпрацювати тільки прийшла в школу, мрія дитинства була, ще й в магістратуру вступила. Директор вряд чи зрозуміє. Колектив всім під 50 років. Погляди радянські? Думаю, ну навіщо собі проблем створила, адже є власна справа. Я ФОП. Мабуть, людиною захотілось стати??? А тепер співчуваю всім вчителям! Такоі казковоі оплати за свою працю я не отримувала..та ще й купу нервів. Зрозуміла, що краще на себе працювати, коли ти вільний від принижень системи. І вийшло заради здійснення своєі мріі, що бізнес трішки закинула, тому і почались проблеми з МФО. Адже зп у школі тільки і вистачає, щоб податки заплатити. А тепер думаю, як мені пережити своє обличчя втратити...Хоча чесно всім здається збоку, що вчителі багато отримують! Тримайтесь рідненькі! І чому у нас немає практики подавати до Суду за порушення прав. Адже той керівник, що звільняє, чи доводить до того - посібник цих шахраів! Чоловік кожного дня мені говорить - звільнись, подруга близька теж. А я переживаю тепер за свій клас. Молодь не хоче йти у школу і правильно робить, нічого там робити.

Все, що не робиться - на краще! Знайдете!
Я теж працювала учителем і думала що у них мала зарплата. Влаштувалась на держслужбу, повірте у вчителів зарплата ще ого- ого у порівнянні з державною службою.

Це точно. Ми взагалі з 8 ранку до 8 вечора працює о. Навчання у 2 зміни
А хто такі центрокредит?
Мфо

Я теж працюю у школі. Один треш від сос кредиту пережили директор,завуч та дві колеги. Були дзвінки з погрозами, смс. А все через те,що я не відповідала. Воно не представлялося,тому спочатку не знала хто. Потім до мене додзвонилося. Я заплатила, тоді було чим. Усім сказала,що це шахраї,мабуть,кредит на мене оформили. А тепер не знаю,що буде. Таліон на підході, гофінгоу, каса, бистрозайм. Містечко маленьке. Що робити не знаю. Грошей немає. Та й платити їхні космічні суми не хочу.
Дзвоните в Таліон і кажете - підноси, покажіть мені мій кредитний договір, згідно ст.1055 ЦКУ, а також договір переуступки мого кредиту вам? І не треба про особистий кабінет, тому що договір повинен бути письмовим, відповідно до вищевказаної статті, а ваші розмови про електроно-цифровий підпис - засуньте а дупу. Якщо не буде цих документів, а ви будете дзвонити всім і казати, що я винна гроші - я напишу заяву в прокуратуру про вимагання грошей.
І обов'язково встановіть на телефон програму запису дзвінків.

Біологія та захист вітчзни (у дівчат)
Ну у вас не самая распространённая квалификация. Вряд ли биологов в маленьком городке пруд пруди. У меня сестра тоже учитель, только географ и медицина девочкам ( так вроде). И тоже имеет проблему с банком. Не смотря на то, что город большой, могут уволить без напряга ( хватает учителей) ..... её всё равно поняли и услышали коллеги и директор. Не бойтесь говорить с людьми... некотороые будут косо смотреть, но большая часть поймёт. На крайний случай... поменяйте им номера телефонов за свой счёт, так сказать, успокойте....? Я так и сделала, кому понадобилось?

Дзвоните в Таліон і кажете - підноси, покажіть мені мій кредитний договір, згідно ст.1055 ЦКУ, а також договір переуступки мого кредиту вам? І не треба про особистий кабінет, тому що договір повинен бути письмовим, відповідно до вищевказаної статті, а ваші розмови про електроно-цифровий підпис - засуньте а дупу. Якщо не буде цих документів, а ви будете дзвонити всім і казати, що я винна гроші - я напишу заяву в прокуратуру про вимагання грошей.
І обов'язково встановіть на телефон програму запису дзвінків.
Дякую. Так і робитиму.
Це точно. Ми взагалі з 8 ранку до 8 вечора працює о. Навчання у 2 зміни

Мфо
Ну,це взагалі знущання. А коли жити для себе,для сім'ї?
Я теж працювала учителем і думала що у них мала зарплата. Влаштувалась на держслужбу, повірте у вчителів зарплата ще ого- ого у порівнянні з державною службою.
Ви кажете,що ого - ого. Це коли не 18 год(ставка), а десь хоча б 21. Це коли платять за перевірку зошитів( фізикам - ні,наприклад). Це коли в школі працюєш 19 років. Це коли є Вища категорія. У мене - 7600. Премій не платять взагалі.Це все про мене. А коли в школу приходить молодий учитель, то отримує мінімалку. У вас мінімалка, мабуть.

Останнє редагування:
От цікаво. Кого звільнили через дзвінки колекторів? Просто звільнили чи попросили добровільно - примусово звільнитися? В якій організації працювали? Я от у школі працюю. Якось директор сказала, що як дзвінки триватимуть, то буде змушена мене звільнити. Певно після сьогоднішнього трешу, вона саме так і зробить
Ага тільки дзвінки навряд припиняться)
Ага тільки дзвінки навряд припиняться)

Я вас розумію як ніхто, бо сама вчитель! І так, люди дійсно бачуть лише одну сторону медалі, а іншу - ні! Мене так один родич задовбує, що зарплата у вчителів 12000 тисяч, і нічого вони дітей не вчать, а тільки язиками чесати на роботу ходять, я з ним спочатку спорила, щось доводила, а тоді послала якнайдалі, думаю, що пояснювати людині, яка з головою не товаришує :beee: Якби була у мене така зарплатня, може в дупу під назвою МФО не влізла б:rolleyes:
У нас у школі немає таких,щоб отримували 12000. Максимум 9000 і то якщо 35 років стажу + класне керівництво + перевірка зошитів + понаднормові години + звання. Я розумію,що вчителі бувають різні. Але більшість люблять свою професію,дітей і викладають на всі 100%. Але діти зараз живуть у світі Інтернету,вони ні про що більше думати не хочуть. А ще свої права качають,а батьки не вчать виконувати обов'язки. Батьки-це обличчя дитини. Треба поважати одне одного.

У нас у школі немає таких,щоб отримували 12000. Максимум 9000 і то якщо 35 років стажу + класне керівництво + перевірка зошитів + понаднормові години + звання. Я розумію,що вчителі бувають різні. Але більшість люблять свою професію,дітей і викладають на всі 100%. Але діти зараз живуть у світі Інтернету,вони ні про що більше думати не хочуть. А ще свої права качають,а батьки не вчать виконувати обов'язки. Батьки-це обличчя дитини. Треба поважати одне одного.
Згодна на 100%!

100% в точку
Ну у вас не самая распространённая квалификация. Вряд ли биологов в маленьком городке пруд пруди. У меня сестра тоже учитель, только географ и медицина девочкам ( так вроде). И тоже имеет проблему с банком. Не смотря на то, что город большой, могут уволить без напряга ( хватает учителей) ..... её всё равно поняли и услышали коллеги и директор. Не бойтесь говорить с людьми... некотороые будут косо смотреть, но большая часть поймёт. На крайний случай... поменяйте им номера телефонов за свой счёт, так сказать, успокойте....? Я так и сделала, кому понадобилось?
Якось у нас навпаки біологів вистачає. Паралельно зі мною працює 2 вчителі біологи-географи (по кілька годин кожного предмету) і 2 в декреті

Саме образливе те, що люблю свою роботу. Та й іншої у селі мені не знайти (є лише кілька магазинів, але там повний комплект). Не знаю, що робитиму якщо звільнять. За що жити із двома дітьми?
А в вас там черга на ваше місце?

Назад
Угорі