Кого звільнили через каллів

• Автор теми Автор теми Aluska
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 132
  • Перегляди Перегляди 5K
От цікаво. Кого звільнили через дзвінки колекторів? Просто звільнили чи попросили добровільно - примусово звільнитися? В якій організації працювали? Я от у школі працюю. Якось директор сказала, що як дзвінки триватимуть, то буде змушена мене звільнити. Певно після сьогоднішнього трешу, вона саме так і зробить
У меня жена так уходила. Тоже гуманитарий. Стаж 20 лет. Это стандартная отговорка для недоруководителей. Им не хватает ни ума ни духа, может и желания, боясь за теплые места, для решения подобных вопросов. Нет человека и нет проблемы.
Так проще и удобнее, хотя можно было просто говорить, что человек не работает или предоставьте документы.
Нет....так оно не будет. Это не в той стране.
Насчет самого механизма увольнения....Нет такого понятия, как чьи-то звонки. Есть нарушения и несоответствие занимаемой должности.
Все. Иначе Вас по статье не уволить.
Остается или по собственному, либо же по согласию сторон.
Моя ушла по последнему. Хотя можно было и жалобы катать и не увольняться, но так уж вышло в нашем случае. Просто совпало желание с ситуацией.
Вам же нужно подумать как уйти. Либо же не уходить вовсе, но тогда Вас могут искать, чтобы подставить под статью.
Тут Вам решать, как поступить.

Я считаю, у начин.сотрудника не менее 8-9 тысяч, тогда и желание работать будет и что-то откладывать, а не лезть в эти дурацкие кредиты
Я працюю вже 19 років. Маю 21 годину, трохи більше ставки, зарплата - 7
У мене каса поки себе наче тихо поводить. Дзвонять лише мені. І то вже не щодня. Раз у 10 днів лист приходить. Я б їх закрила, бо адекватні, але нема чим. Тіло 7000, було 2 пролонгації і сплатила частину тіла (лишилось 5200),хочуть 8900, трохи забагато, але сума не росте
Каса сказала,що буде розсилка листів на роботу та додому. 9 днів просрочки. Треба заплатити 6200. І того немає.
На якiй пiдставi вона це зробить?Ви знаете що Ви можете по судах ii за це затаскати i виграете?Я вже мовчу про те,що така людина не повинна очолювати будь який колектив.Я теж працювала в школi (звiльнилась не через мфо).Мое керiвництво стало на мiй захист,не знаю що там директор iм казав,але дзвiнки припинились.Коли шг влаштували справжнiй треш в школi,директор та заступник самi звернулись до начальника полiцii за допомогою.Я вибачалась,звiсно..Директор сказав що це життя!Коли я йшла зi школи, мене вiдмовляли як колеги так i адмiнiстрацiя.Ми розiйшлись на тому,що я можу повернутись в будь який час.
Вам пощастило з таким директором. А моя бігала,паніку підіймала,показувала мені смс і казала,що тільки закінчилися дзвінки за двох колег,а тут ще я. А одна колега мені:вони ж можуть приїхати.

Останнє редагування:
На якiй пiдставi вона це зробить?Ви знаете що Ви можете по судах ii за це затаскати i виграете?Я вже мовчу про те,що така людина не повинна очолювати будь який колектив.Я теж працювала в школi (звiльнилась не через мфо).Мое керiвництво стало на мiй захист,не знаю що там директор iм казав,але дзвiнки припинились.Коли шг влаштували справжнiй треш в школi,директор та заступник самi звернулись до начальника полiцii за допомогою.Я вибачалась,звiсно..Директор сказав що це життя!Коли я йшла зi школи, мене вiдмовляли як колеги так i адмiнiстрацiя.Ми розiйшлись на тому,що я можу повернутись в будь який час.
Я на декретному місці. Основний працівник і так на осінь збирається виходити на роботу. Думаю, її попросить вийти раніше. Хоча, якби все було гаразд, то роботи і мені вистачило. У школі 700 дітей, розрахована на 250. Навчання до 20.15 вечора
У меня жена так уходила. Тоже гуманитарий. Стаж 20 лет. Это стандартная отговорка для недоруководителей. Им не хватает ни ума ни духа, может и желания, боясь за теплые места, для решения подобных вопросов. Нет человека и нет проблемы.
Так проще и удобнее, хотя можно было просто говорить, что человек не работает или предоставьте документы.
Насчет самого механизма увольнения....Нет такого понятия, как чьи-то звонки. Есть нарушения и несоответствие занимаемой должности.
Моя ушла по последнему. Хотя можно было и жалобы катать и не увольняться, но так уж вышло в нашем случае. Просто совпало желание с ситуацией.
Вам же нужно подумать как уйти. Либо же не уходить вовсе, но тогда Вас могут искать, чтобы подставить под статью.
Як попросить так і піду

Мне тоже намекнули, что надо уволиться? так и сделала. Всё относительно в этой жизни? Значит пришла пора менять работу? Это мой философский подход к проблеме?

Я працюю вже 19 років. Маю 21 годину, трохи більше ставки, зарплата - 7
Каса сказала,що буде розсилка листів на роботу та додому. 9 днів просрочки. Треба заплатити 6200. І того немає.
Вам пощастило з таким директором. А моя бігала,паніку підіймала,показувала мені смс і казала,що тільки закінчилися дзвінки за двох колег,а тут ще я. А одна колега мені:вони ж можуть приїхати.
Жах. Моя директор центрокредит сказала, що я в них не працюю, напевно. Бо Кристина питала в мене, чого вона так сказала, значить прикриває злочинницю

Я теж працюю у школі. Один треш від сос кредиту пережили директор,завуч та дві колеги. Були дзвінки з погрозами, смс. А все через те,що я не відповідала. Воно не представлялося,тому спочатку не знала хто. Потім до мене додзвонилося. Я заплатила, тоді було чим. Усім сказала,що це шахраї,мабуть,кредит на мене оформили. А тепер не знаю,що буде. Таліон на підході, гофінгоу, каса, бистрозайм. Містечко маленьке. Що робити не знаю. Грошей немає. Та й платити їхні космічні суми не хочу.
Киев маленьке містечко?

Ваша жінка знайшла нову роботу? Я працюю у школі 19 років. Іншої роботи не знайду, бо живу в смт. Скрізь дістануть.

Мне тоже намекнули, что надо уволиться? так и сделала. Всё относительно в этой жизни? Значит пришла пора менять работу? Это мой философский подход к проблеме?
Шкода, що я так не можу. Можливо й простіше відносилася б. Але мама... Це її доконає. І все б нічого, якби місто було ближче, щоб там нормальну роботу знайти, з якої добиратися додому буде чим

Іншої роботи не знайду, бо живу в смт.
а у Вас немає приватних шкіл чи садочків?
у нас невеличке містечко, проте за останній час побудували декілька житлових комплексів і тут як грибочки почали відкриватись приватні садочки, куди дуже потрібні педагоги та вихователі...

Ні. Київ - велике місто. Столиця України!
Так зачем же тогда пишите?Таліон на підході, гофінгоу, каса, бистрозайм. Містечко маленьке. Що робити не знаю. Грошей немає. Та й платити їхні космічні суми не хочу.

а у Вас немає приватних шкіл чи садочків?
у нас невеличке містечко, проте за останній час побудували декілька житлових комплексів і тут як грибочки почали відкриватись приватні садочки, куди дуже потрібні педагоги та вихователі...
Ні, немає.Два садочки,школа, гімназія,ліцей.

Я работала в компании, где очень гнилая служба безопасности, у меня ещё и должность была особо привлекаемая для СБ. Когда были проблемы с Укрсоцбанком, и коллекторы добрались до работы - думала, что ж...а, огласка, увольнение будет. Но нет, директор по безопасности поговорил по душам тет-а-тет (что странно для него, как для мента), с уродами из банка поговорил так, что трогать они перестали кого-либо на работе, или из окружения, спросил чего так у меня получилось, даже сам хотел помочь материально. Действительно терроризировать перестали, пошли на обсуждение реструкта. Правда, потом Укрборг за меня взялся, но на работу больше не звонили)))

Так зачем же тогда пишите?Таліон на підході, гофінгоу, каса, бистрозайм. Містечко маленьке. Що робити не знаю. Грошей немає. Та й платити їхні космічні суми не хочу.
Що я такого написала. Просто дала відповідь на запитання. І я ж не в Києві живу.

Що я такого написала. Просто дала відповідь на запитання. І я ж не в Києві живу.
У вас в графе город значится именно Киев
Саме образливе те, що люблю свою роботу. Та й іншої у селі мені не знайти (є лише кілька магазинів, але там повний комплект). Не знаю, що робитиму якщо звільнять. За що жити із двома дітьми?
Ехать на заробітки?

Назад
Угорі