Кого звільнили через каллів

• Автор теми Автор теми Aluska
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 132
  • Перегляди Перегляди 5K
100% в точку

Якось у нас навпаки біологів вистачає. Паралельно зі мною працює 2 вчителі біологи-географи (по кілька годин кожного предмету) і 2 в декреті
Биологи-географы???? Странное совмещение? Как одно имеет отношение к другому? Кого то точно не хватает. А часы распределили, чтобы хоть каких то денег можно было заплатить.

Биологи-географы???? Странное совмещение? Как одно имеет отношение к другому? Кого то точно не хватает. А часы распределили, чтобы хоть каких то денег можно было заплатить.
Ну так. Є у нас таке поєднання спеціальностей. Коледж вчились на одну, а спеціалістів в універах отримували на другу. Таке практикується

Ну так. Є у нас таке поєднання спеціальностей. Коледж вчились на одну, а спеціалістів в універах отримували на другу. Таке практикується
Понятно. У меня сестра географ и всё... а воен.медицину, потому как военную кафедру закончила тоже.

Понятно. У меня сестра географ и всё... а воен.медицину, потому как военную кафедру закончила тоже.
А я так. Треба ж комусь. Чому не біологу?-певно подумала директор. А хлопців вчитель теж військову кафедру закінчував

А я так. Треба ж комусь. Чому не біологу?-певно подумала директор. А хлопців вчитель теж військову кафедру закінчував
Конечно) кому как не биологу?! Наши учителя скоро станут универсалами... как в младшей школе(((( с такими зп... не удивлюсь?

От цікаво. Кого звільнили через дзвінки колекторів? Просто звільнили чи попросили добровільно - примусово звільнитися? В якій організації працювали? Я от у школі працюю. Якось директор сказала, що як дзвінки триватимуть, то буде змушена мене звільнити. Певно після сьогоднішнього трешу, вона саме так і зробить
Попросят добровольно написать заяву. В трудовом кодексе статьи за долги нет. Могут найти какую-то другую причину. Придумать какие нибудь экзамены и уволить за несоответствие занимаемой должности. Вообщем если захотят - найдут причину. Хотя много случаев когда людей восстанавливали на должности по судебному решению. Но тут для себя нужно решить надо оно Вам или нет. К тому же даже после увольнения звонки им не прекратяться . Я на старой работе не работаю 4 мес. И все равно им наяривают. (Я менял работу не из за калекторов)

Як ваші справи, тримаєтесь?
Поки тримаюсь)) Та примахана Кристина таки справді обдзвонили сусідів директора. І я, і директор, і її сусіди в шоці. Сказала, вирішуй якось. Але поки ще не звільнила

Поки тримаюсь)) Та примахана Кристина таки справді обдзвонили сусідів директора. І я, і директор, і її сусіди в шоці. Сказала, вирішуй якось. Але поки ще не звільнила
Що це за Кристина?

Я,наприклад, скоро здурію,мабуть. Чекаю вихідних,як свята,щоб не бути на роботі. Іду коридором і здригаюся,аби ніхто не підійшов і не сказав,що дзвонили. Не можу не переживати.

Я,наприклад, скоро здурію,мабуть. Чекаю вихідних,як свята,щоб не бути на роботі. Іду коридором і здригаюся,аби ніхто не підійшов і не сказав,що дзвонили. Не можу не переживати.
Я також. Із кабінету без гострої необхідності взагалі не виходжу

Я тоже работала в школе,уволилась сама,просрочки начались какраз в конце учебного года. Меня начальство так достало за все года работы в школе,унижения,постоянное вытирание ног,особенно когда была молодым специалистом. Реально был толчек чтоб наконец-то уйти из этого ада. Так что если их и задалбывали коллекторы,я этому только рада)))хоть как-то отомстила)))

Я тоже работала в школе,уволилась сама,просрочки начались какраз в конце учебного года. Меня начальство так достало за все года работы в школе,унижения,постоянное вытирание ног,особенно когда была молодым специалистом. Реально был толчек чтоб наконец-то уйти из этого ада. Так что если их и задалбывали коллекторы,я этому только рада)))хоть как-то отомстила)))
Мені теж хочеться звільнитися, ставлення жах. Не хочу працювати, зарплата копійки. Чи можу я піти посеред року? Не в радість робота
Я також. Із кабінету без гострої необхідності взагалі не виходжу
Тримайтесь. Шахраі це вони! Бо доводять людей і роблять вічними боржниками

Мені теж хочеться звільнитися, ставлення жах. Не хочу працювати, зарплата копійки. Чи можу я піти посеред року? Не в радість робота

Тримайтесь. Шахраі це вони! Бо доводять людей і роблять вічними боржниками
Я,наприклад, люблю свою роботу. Але є в ній дуже багато мінусів. Якщо Ви молоді,то в школі точно не залишайтеся працювати. Зарплата мізерна, постійні нерви та неповага більшості людей. Я теж думаю звільнитися, хоча працюю вже 19 років. Треба наважитися змінити своє життя! Але ж знову : як звільнитися серед навчального року, якщо ДПА, ЗНО в моїх дітей. Я ж їх не покину. Буду,мабуть, працювати до відпустки, якщо шараги не доведуть усіх. До речі, вже двоє нещодавно розрахувалися. Пропрацювали 10 років.

Останнє редагування:
Я,наприклад, люблю свою роботу. Але є в ній дуже багато мінусів. Якщо Ви молоді,то в школі точно не залишайтеся працювати. Зарплата мізерна, постійні нерви та неповага більшості людей. Я теж думаю звільнитися, хоча працюю вже 19 років. Треба наважитися змінити своє життя!
Мені теж подобається працювати з дітьми, але це напружена робота, мало часу після роботи залишається, а зарплата дуже мала, як для такого навантаження

Назад
Угорі