Кого звільнили через каллів

• Автор теми Автор теми Aluska
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 132
  • Перегляди Перегляди 5K
Вітаю колеги! Ночей не сплю..на грані нервового зриву....іпрацювати тільки прийшла в школу, мрія дитинства була, ще й в магістратуру вступила. Директор вряд чи зрозуміє. Колектив всім під 50 років. Погляди радянські? Думаю, ну навіщо собі проблем створила, адже є власна справа. Я ФОП. Мабуть, людиною захотілось стати??? А тепер співчуваю всім вчителям! Такоі казковоі оплати за свою працю я не отримувала..та ще й купу нервів. Зрозуміла, що краще на себе працювати, коли ти вільний від принижень системи. І вийшло заради здійснення своєі мріі, що бізнес трішки закинула, тому і почались проблеми з МФО. Адже зп у школі тільки і вистачає, щоб податки заплатити. А тепер думаю, як мені пережити своє обличчя втратити...Хоча чесно всім здається збоку, що вчителі багато отримують! Тримайтесь рідненькі! І чому у нас немає практики подавати до Суду за порушення прав. Адже той керівник, що звільняє, чи доводить до того - посібник цих шахраів! Чоловік кожного дня мені говорить - звільнись, подруга близька теж. А я переживаю тепер за свій клас. Молодь не хоче йти у школу і правильно робить, нічого там робити.
Значить буду без роботи, якщо так станеться.
Все, що не робиться - на краще! Знайдете!

Зрозуміла, що краще на себе працювати, коли ти вільний від принижень системи
Вот!Золотые слова.Я так делаю уже не первый год
Чего и вам всем советую.Плюсов уйма и они с лихвой перекрывают минусы

Вот!Золотые слова.Я так делаю уже не первый год
Чего и вам всем советую.Плюсов уйма и они с лихвой перекрывают минусы
Чесно, у меня слов нет от моей затеии! Зачем себе было портить нервы? Еще и на контракт пойти учиться? Сама себе проблем насоздавала...Мама дорогая, как теперь разгрести это все? О том как молодых учителей в школе встречают роман могу написать? Стресоустойчивость - вот основная черта, но не в детях дело, не от них стресы!

Чесно, у меня слов нет от моей затеии! Зачем себе было портить нервы? Еще и на контракт пойти учиться? Сама себе проблем насоздавала...Мама дорогая, как теперь разгрести это все? О том как молодых учителей в школе встречают роман могу написать? Стресоустойчивость - вот основная черта, но не в детях дело, не от них стресы!
Я как то тоже однажды себе очередной ларёк приметил,даже аренду уже проплатил на месяц вперёд,но!Не выгреб,хоть и не не один работаю а с супругой и чуть всего не лишился.С тех пор-только точный подсчёт и только потом действия.Хорошим уроком мне стало

Я как то тоже однажды себе очередной ларёк приметил,даже аренду уже проплатил на месяц вперёд,но!Не выгреб,хоть и не не один работаю а с супругой и чуть всего не лишился.С тех пор-только точный подсчёт и только потом действия.Хорошим уроком мне стало
Да, лучше переждать, если трудно, если затишье, но в крайности не впадать. Мои крайности обошлись моей семье дорого! Я виновата перед родными, многого их лишила!

Да, лучше переждать, если трудно, если затишье, но в крайности не впадать. Мои крайности обошлись моей семье дорого! Я виновата перед родными, многого их лишила!
Да,как раз лето было.И так торговля падает т.к.отпуска у людей,а тут сунулся
Думал халява

Ваша жінка знайшла нову роботу? Я працюю у школі 19 років. Іншої роботи не знайду, бо живу в смт. Скрізь дістануть.
Моя пока дома. Надо на учет стать в центре занятости.
В чем плюс по соглашению, то что на восьмой день уже можно становиться.
Вы вообще можете не увольняться и правильно сделаете.
Жена просто пошла на принцип. Там у них свои дела. Да и у меня две работы плюс подработка.
Вас не уволят по закону - это 100%.
Просто не за что.
Те тоже плакались что звонят и что?
Нет такого закона и все. Только если докопаться.
Если нет работы и она Вам нужна, то стойте на своем. Не брали ничего. Мошенники.
Мы так и плели в уши. Просто жена и сама была не прочь уйти. Дети у нас и времени не хватает. А я не помру и на 10ти работах, вытянем.
А Вас пусть попробуют уволить. Это при нехватке учителей и воспитателей.
Не смогут.
Только аккуратнее смотрите на работе. Любой д*бил на уроке может спровоцировать инцидент.
Побухтят и успокоятся. Поставят на тел. блок и все.
Это не Ваши заботы. Пусть государство защитит от мошенников, раз уж так. чмoшнuкu.
Слушал вчера Зелю о самолете.
Типа только благодаря ему и правительству все так гладко вышло.
Чистые м*даки.

Когда я только пришла на форум, то была в панике по поводу работы. Даже написала докладную записку, что достают аферисты и готова уволиться. Но так ее не отдала. Села , подумала, почитала советы форумчан. Какого хрена я должна увольняться? Из-за чмошников, которые достают. Я свою и не только свою работу выполняю на 200 процентов. В принципе эта работа не приносит особого дохода. Зарплата минимальная. Но есть премии. К коллективу привыкла. Начальница за время своей работы ни разу не написала без меня ни одной информации, ни одного контроля. И я сама не собираюсь увольняться. Это не правильно. Я поговорила со всеми коллегами, все объяснила. И они меня поняли. И на моей стороне. А им звонили конкретно. Но они стоят на своем-я не работаю здесь больше, я вообще уехала куда то и пропала. И им сейчас намного меньше звонков. Главное не боятся все рассказать людям , поговорить по душам, объяснить что и как. И не в коем случае не увольняться. Одно дело что если к примеру, у вас были натянутые отношения с коллегами и это будет ещё одним поводом, чтоб просто вас съесть и подставить а чем то, чтоб было за что уволить. В таком случае нужно смотреть в оба и стараться не попасть на эти трюки. Одним словом звонки и долги это не повод вас уволить. И если при увольнении называют только эту причину, то смело можно бороться и обратиться в суд.

Дякую за підтримку? Знаю, що не звільнять по статті, але попросить піти добровільно. Дуже сподіваюся, що до цього не дійде
Спробуйте їм пояснити,що Ваше звільнення дзвінків не зупинить...

Мені теж таке кажуть різні мфо

Мда уж... Шкода, що не всі розуміють, що звільнення навряд чи врятує від дзвінків
А ще цікаво мфо нащо розраховує, що після їх терору, звільнившись хтось платити буде. А фіг їм в обі руки. ****** більш нічого

Шкода, що я так не можу. Можливо й простіше відносилася б. Але мама... Це її доконає. І все б нічого, якби місто було ближче, щоб там нормальну роботу знайти, з якої добиратися додому буде чим
Попросить могут, конечно) НО... не так просто уволить человека, да ещё учителя. Вы какой предмет читаете?

От цікаво. Кого звільнили через дзвінки колекторів? Просто звільнили чи попросили добровільно - примусово звільнитися? В якій організації працювали? Я от у школі працюю. Якось директор сказала, що як дзвінки триватимуть, то буде змушена мене звільнити. Певно після сьогоднішнього трешу, вона саме так і зробить
Даже после увольнения звонки не прекратятся

Моя пока дома. Надо на учет стать в центре занятости.
В чем плюс по соглашению, то что на восьмой день уже можно становиться.
Вы вообще можете не увольняться и правильно сделаете.
Жена просто пошла на принцип. Там у них свои дела. Да и у меня две работы плюс подработка.
Вас не уволят по закону - это 100%.
Просто не за что.
Те тоже плакались что звонят и что?
Нет такого закона и все. Только если докопаться.
Если нет работы и она Вам нужна, то стойте на своем. Не брали ничего. Мошенники.
Мы так и плели в уши. Просто жена и сама была не прочь уйти. Дети у нас и времени не хватает. А я не помру и на 10ти работах, вытянем.
А Вас пусть попробуют уволить. Это при нехватке учителей и воспитателей.
Не смогут.
Только аккуратнее смотрите на работе. Любой д*бил на уроке может спровоцировать инцидент.
Побухтят и успокоятся. Поставят на тел. блок и все.
Это не Ваши заботы. Пусть государство защитит от мошенников, раз уж так. чмoшнuкu.
Слушал вчера Зелю о самолете.
Типа только благодаря ему и правительству все так гладко вышло.
Чистые м*даки.
[/QUOTE Я розраховуватися не хочу. Сидіти вдома - це не моє. Я працюю в освіті з 18 років. Навчалася заочно. Я дуже люблю свою роботу. Можливо, не все так страшно буде. Із директором поговорю,що шахраї вимагають гроші. Я не думаю,що мене вона звільнить. Повагу я за ці роки заслужила, навчала її дитину. А гроші заробляє чоловік. Вляпалася по дурості. Він і досі не розуміє, чому я туди полізла.

Это не так! Цель калов - получить деньги, а не поговорить с вами! Если вам звонить бесполезно, звонят окружению... если не помогает - пробуют фото. листовки, коллажи и т.д.
Передайте своим директорам, что ваше увольнение никак не решит проблему со звонками!!! Это честно!!! А вот их ответ, что с вами не видятся и передавать ничего не могут, сначала сократит... а при дальнейшем сбрасывании звонков и заявления ментам, и вовсе оградит от мошенников!
я тоже считаю что увольнение это не выход, потерпить , ничого страшного что вам звонят( это колегам)

Я теж працюю у школі. Один треш від сос кредиту пережили директор,завуч та дві колеги. Були дзвінки з погрозами, смс. А все через те,що я не відповідала. Воно не представлялося,тому спочатку не знала хто. Потім до мене додзвонилося. Я заплатила, тоді було чим. Усім сказала,що це шахраї,мабуть,кредит на мене оформили. А тепер не знаю,що буде. Таліон на підході, гофінгоу, каса, бистрозайм. Містечко маленьке. Що робити не знаю. Грошей немає. Та й платити їхні космічні суми не хочу.
А з сос яка просрочка? Були від вас платежі? Пролонгації?

А з сос яка просрочка? Були від вас платежі? Пролонгації?
Я закрила його десь місяць назад. Пролонгації були. Просрочка була тоді біля двох тижнів, я тоді не відповідала на дзвінки. Але залишати це все так не буду. Писатиму на повернення коштів. Чи буде який результат - не знаю,але себе цим заспокою.

Дякую за підтримку? Знаю, що не звільнять по статті, але попросить піти добровільно. Дуже сподіваюся, що до цього не дійде
Дивіться. Ваше звільнення не зупинить дзвінки на роботу, хоч і колишню. Бо їм все одно куди дзвонити. І прикладів є немало. Ви можете це донести до вашого начальства?
Якщо інших претензій до вас немає, то звільняти вас ніякого смислу немає.

Назад
Угорі