Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тюрьма не приговор окончательный. Поверьте, в наших реалиях в тюрьме за бабки можно позволить себе многое. И комп, и телефон, и платную камеру.С тюрьмы можно и досрочно выйти, а вот если отправлять таких в штурмовую бригаду, например в Скелю, а после войны в тюрьму, вот тогда будут думать
Еще бы их коллег из ЕГроши проверить
А Ви не думали в поліцію звернутись?Мені менеджер писав що одних що інших сьогодні
І взагалі сьогодні розіслали всім смс телефонній книзі
Любой, сидя в тюрьме, сейчас неважно какая статья, может подписать контракт в зсу. Тогда все статьи аннулируются, их видят только менты, в общих базах никто не увидит сидел ли человек.С тюрьмы можно и досрочно выйти, а вот если отправлять таких в штурмовую бригаду, например в Скелю, а после войны в тюрьму, вот тогда будут думать
Еще бы их коллег из ЕГроши проверить
їх нема кому звільнити, начальство ж закрилиМені менеджер писав що одних що інших сьогодні
Ви впевнені що то начальствоїх нема кому звільнити, начальство ж закрили
як зп за місяць не прийде то писати перестануть))
Щось мало віриться що вони перестануть робити терорВи впевнені що то начальство
А не якісь посередники чи менеджери
От отЩось мало віриться що вони перестануть робити терор
Бо треба більше заяв і що Вас визнали потерпілою в цій справіОт от
Ну час покаже...
Тут же треба трішки ширше мислити, чим більше буде подібних випадків та реальних тюремних сроківЗакрили одну шарашку - через день відкриють кепіталбіт. Бо схема робоча, нажаль
Я впевнена, що якраз керівництво домовитися і відкупитисяїх нема кому звільнити, начальство ж закрили
як зп за місяць не прийде то писати перестануть))
Мені менеджер писав що одних що інших сьогодні
А можете дати номер менеджера бітів ?Мені менеджер писав що одних що інших сьогодні
У вас є бажання з ними спілкуватися?)А можете дати номер менеджера бітів ?
Є , хочу заблокувати кабінет , гаряча лінія вибиває відразу , в телеграмі ніхто не відписуєУ вас є бажання з ними спілкуватися?)
Значить потрібно продовжувати звертатись в поліцію щоб далі їх жучилиПриняли их ещё 5 числа,новость дали только сегодня,приняли далеко не всех ,так как все и дальше работает,но урон им нанесли конечно как ни крути