Kirya93
Форумчанин
- Дописи
- 118
- Реакції
- 35
- Бали
- 5125
Kirya93 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На вайбер дзвонивА з яких номерів вони тепер дзвонять?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
На вайбер дзвонивА з яких номерів вони тепер дзвонять?
Думаю нет, нужно писать заявления на них больше и больше, может что-то и будет в итоге пока не замялиІ що Ви думаєте вони принять тиск і погрози?
Я написала заяву давно вжеДумаю нет, нужно писать заявления на них больше и больше, может что-то и будет в итоге пока не замяли
Мені не пишутьНа вайбер дзвонив
Отправьте им ссылку с сайта Генпрокурора)На вайбер дзвонив
Так він представився кріпсіОтправьте им ссылку с сайта Генпрокурора)
В мене приблизно таке протермінування як і у вас,походу теж будуть діставатиТак він представився кріпсі
О а в мене біти смс шлютьОтправьте им ссылку с сайта Генпрокурора)
Телефонував щойно їх роботО а в мене біти смс шлють
Я гадаю що просто десь робот залишився який дзвоне всім і все, якщо в найближчі дні не буде терору, то все добре)Сподіваюсь це конвульсії їх
В мене теж телефонував але в мене блок стоїть на невідомі номериТелефонував щойно їх робот
Цікаво надовго чи ні)Це біти сьогодні, відправила йому новину
Короче, працюють вони, менеджер відповідає іх
С тюрьмы можно и досрочно выйти, а вот если отправлять таких в штурмовую бригаду, например в Скелю, а после войны в тюрьму, вот тогда будут думатьГоловне щоб по справі було дійсно винесені ті вироки про які говорить прокуратура, тоді можливо більше молодих людей двічі подумає перед тим як йти працювати на це лайно
це робот може бутиВ мене теж телефонують ,просто блок
Робот скоріш за всеце робот може бути