Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Спитай в мене ще щосьЦе стосується теми ?
Зараз вам не має про що з ними говорити.А оточення можете попередити про дзвінки.2 дня)
Мне их моих 20 мфо, только одни предложили закрыть за тело,спустя 8 месяцев просрочки..Уже сделали 2 ИНН и один банк подал в суд.Ато я смотрю тут многие про тело кредита говорят и ждут.Сейчас немного забейте на займы.Через время будут предлагать закрыть за тело ,тогда и будете постепенно закрывать их.Читайте форум.На все вопросы найдёте ответы.
Симку меняли?Мне их моих 20 мфо, только одни предложили закрыть за тело,спустя 8 месяцев просрочки..Уже сделали 2 ИНН и один банк подал в суд.Ато я смотрю тут многие про тело кредита говорят и ждут.
У меня стратегия была закрыть за тела,но никто не предлогал.Симку ясное дело сделал новую,но старая лежит в старом телефоне,ждёт предложений.Которых не было,кроме одного.Симку меняли?
Всё индивидуально.
Reward, некоторые почти все за тело закрывают.Другие забивают и решают вопрос через суды.У всех стратегия своя.
Ну значит вам только решать через суд.Как по мне лучше так, чем извините ,как иногда есть с 3000 насчитывают 103000.Не выплачивать же их?У меня стратегия была закрыть за тела,но никто не предлогал.Симку ясное дело сделал новую,но старая лежит в старом телефоне,ждёт предложений.Которых не было,кроме одного.
Извиняюсь, не в своей теме пишу; а если само тело over 140к; что тогда?Ну значит вам только решать через суд.Как по мне лучше так, чем извините ,как иногда есть с 3000 насчитывают 103000.Не выплачивать же их?
У вас такое тело в банке?Извиняюсь, не в своей теме пишу; а если само тело over 140к; что тогда?
Всё равно же присудят к выплате...а это нереально.
Нет, в МФО. Их 30 штук, этих шараг.У вас такое тело в банке?
Вам их объединить не могут.А потому у вас нет такого долга.И как я помню,у вас там тела не очень большие от 2000 до 10000. Постепенно будете закрывать ,на выгодных для вас условиях.Или разруливать через суд .Нет, в МФО. Их 30 штук, этих шараг.
Это не многоForza 9000
SoS 6500
Tengo 7000
CashBerre 7500
KfUA 6500
Є гоші 12000
УкрПозика 10000
Алекс 5000
Selfi 4500
Zecredit 10000
Credit+ 5500
Мy credit 9000
Na vse 10000
Maniveo 23000
Може щось забув а нє впевнений щось заьув...
Покищо прострочки тільки в "na vse" може трошки більше години приблизно))
У кожного своя історія, довго писати короче так сталось... багато пролонгацій ще більше попередньо закритих позик. Відразу думав шо в повній сраці, зразу щось напрягало, вплоть до позбавлення сну і втрату апетиту(((
А так шось сів покурив і тут мене попустило, працюю не офіційно, з майна палатка зі спальником тай гітара плюс рюкзак" я так зрозумів з батківського будинку де я тільки приписаний ніц не світить"
Будем якось розгрібати, постараюсь імформувати по ходу розвитку подій
to be continued)))
Тоже думаю до це якийсь гон легонький,на мою думку цi МФО виє@#т і висушуть кожного, в крайньому разі більшу половину.Мне их моих 20 мфо, только одни предложили закрыть за тело,спустя 8 месяцев просрочки..Уже сделали 2 ИНН и один банк подал в суд.Ато я смотрю тут многие про тело кредита говорят и ждут.
*буть тих хто в позу стає. Далі вже кожному вибирати, що робитиТоже думаю до це якийсь гон легонький,на мою думку цi МФО виє@#т і висушуть кожного, в крайньому разі більшу половину.
я чотири місяця протримаюсь б а там далі їду до америкосів конопельки кохати!!!
Майна в мене немає ніякого від слова зовсім, так що най мастє собі плечі))
Удачі і терпіння їм))
Привіт дівулько)))Симку меняли?
Всё индивидуально.
Reward, некоторые почти все за тело закрывают.Другие забивают и решают вопрос через суды.У всех стратегия своя.
Якщо суд винесе рішення стягнути з вас борг,або вам вляпають нотар.напис....і ви не будете нічого з цим робити.То якщо ви будете мати офіц.зар.пл. то з неї виконавець буде відраховувати гроші,або з вашої пенсії....борг нікуди не дінеться?.А так да.....вам ніхто нічого не зробе.Привіт дівулько)))
А шо суд може зробити!? З гарними юристами можна щось пробувати думаю... а так по логіці ти що читав коли підписував договір, це з одної сторони а з іншої ну от чого може добитися суд з таким як я і мені подібних, ні кола ні двора, всі заощадження в трьох літровій банці, працюю не офіційно, абсурдна ситуація, буз ресруктиризації ніяк, чи я плужу?
Не біда)))) то мислі вслух)))Ніц не поняв))