Хтось переплюнув)) більше 100000 одними тілами!!!

WildUkr

Форумчанин
Дописи
59
Реакції
35
Бали
3590
WildUkr не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Forza 9000
SoS 6500
Tengo 7000
CashBerre 7500
KfUA 6500
Є гоші 12000
УкрПозика 10000
Алекс 5000
Selfi 4500
Zecredit 10000
Credit+ 5500
Мy credit 9000
Na vse 10000
Maniveo 23000
Може щось забув а нє впевнений щось заьув...
Покищо прострочки тільки в "na vse" може трошки більше години приблизно))
У кожного своя історія, довго писати короче так сталось... багато пролонгацій ще більше попередньо закритих позик. Відразу думав шо в повній сраці, зразу щось напрягало, вплоть до позбавлення сну і втрату апетиту(((
А так шось сів покурив і тут мене попустило, працюю не офіційно, з майна палатка зі спальником тай гітара плюс рюкзак" я так зрозумів з батківського будинку де я тільки приписаний ніц не світить"
Будем якось розгрібати, постараюсь імформувати по ходу розвитку подій
to be continued)))

Да....здесь есть форумчане у которых до 40 мфо и банки.
Добро пожаловать на форум!
Главное больше не берите и не ищите деньги у кого одолжить ....лучше думайте где их заработать...?

Forza 9000
SoS 6500
Tengo 7000
CashBerre 7500
KfUA 6500
Є гоші 12000
УкрПозика 10000
Алекс 5000
Selfi 4500
Zecredit 10000
Credit+ 5500
Мy credit 9000
Na vse 10000
Maniveo 23000
У кожного своя історія, довго писати короче так сталось... багато пролонгацій ще більше попередньо закритих позик. Відразу думав шо в повній сраці, зразу щось напрягало, вплоть до позбавлення сну і втрату апетиту(((
А так шось сів покурив і тут мене попустило, працюю не офіційно, з майна палатка зі спальником тай гітара плюс рюкзак" я так зрозумів з батківського будинку де я тільки приписаний ніц не світить"
to be continued)))
Ооо, ты крут. Респект. Такая реакция ожидалась?)))

Да....здесь есть форумчане у которых до 40 мфо и банки.
Добро пожаловать на форум!
Главное больше не берите и не ищите деньги у кого одолжить ....лучше думайте где их заработать...?
Доход в средным 12-15к
А сейчас сезон будет сверх 20 плюс премии... но всьоровно думаю я свами на год
Ооо, ты крут. Респект. Такая реакция ожидалась?)))
)))) ну почти!
шучу...

Доход в средным 12-15к
А сейчас сезон будет сверх 20 плюс премии... но всьоровно думаю я свами на год
Сейчас немного забейте на займы.Через время будут предлагать закрыть за тело ,тогда и будете постепенно закрывать их.Читайте форум.На все вопросы найдёте ответы.

Forza 9000
SoS 6500
Tengo 7000
CashBerre 7500
KfUA 6500
Є гоші 12000
УкрПозика 10000
Алекс 5000
Selfi 4500
Zecredit 10000
Credit+ 5500
Мy credit 9000
Na vse 10000
Maniveo 23000
to be continued)))
Надо было спрашивать нас много)))

Сейчас немного забейте на займы.Через время будут предлагать закрыть за тело ,тогда и будете постепенно закрывать их.Читайте форум.На все вопросы найдёте ответы.
Ой дівулько тоже на це надіюсь...якось це всьо просто забий і все буде добре, чи не агентка ти МФУмівська)))
Ну може ше в послідній раз пролонгую Єгроші
Точно агента тайная)) підбурюєш тут народ на просрочки по півтора року))

Ой дівулько тоже на це надіюсь...якось це всьо просто забий і все буде добре, чи не агентка ти МФУмівська)))
А вы мне сразу подозрительны....да,идите пролонгируйте....и не один раз.

Точно агента тайная)) підбурюєш тут народ на просрочки по півтора року))
Не....на два....чого так мало?

Всё не просто. Конечно, пролонгируйте. А чё, доходы позволяют швыряться баблом. А если кто посоветует этого не делать, знайте, - это зловещие агенты МФО. Даже, если это наши любимые модераторы.)))

А вы мне сразу подозрительны....да,идите пролонгируйте....и не один раз.
Ну дивіться
Пролонгація 2-2,5
Зп в мене строго першого числа, я пролонгую я першого шашу, а вже тих два куска най Бог прийме перед їхніми душами))

Ну дивіться
Пролонгація 2-2,5
Зп в мене строго першого числа, я пролонгую я першого шашу, а вже тих два куска най Бог прийме перед їхніми душами))
А якщо не пролонгувати....і гроші у вас залишаються,а потім через декілька місяців закриваєте за тіло?

Ну дивіться
Пролонгація 2-2,5
:facepalm::facepalm: як немаєш куди гроші подіти, відправ краще на благочинність.
Доречі про "пролонгації" якраз тут пишуть зальотні пітушки, типу так як ти зараз. Тому краще так не писати

А якщо не пролонгувати....і гроші у вас залишаються,а потім через декілька місяців закриваєте за тіло?
Ну я та зрозумів що це не факт, і ще поняв шо ви поняли що я жартую про шпіонок))

Ну дивіться
Пролонгація 2-2,5
Давайте пропьем сумму пролонгации? И нам весело, и деньги не в задницу.

Назад
Угорі