Хто знає що з Е-гроші? Що в них з сайтом?

• Автор теми Автор теми Аноним
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 96
  • Перегляди Перегляди 5K
Здохнути можуть всі)Але борг нікуди не подінеться,як би того всім не хотілося.)
На жаль так((( хоча було би не погано аби вони їх списували наприклад років через 5 як ті які неможливо вибити

Доброго вечора скажіть будь ласка чи є хтось хто зайшов в свій кабінет або оплатив через термінал кредит

Я знаю , тому и пытаю может это они звонили!
та пока что звонков не было , я как раз думал закрыть сумма не большая там , а они не хотят денег , ну ниче просрочку надеюсь спишут до момента тех работ

та пока что звонков не было , я как раз думал закрыть сумма не большая там , а они не хотят денег , ну ниче просрочку надеюсь спишут до момента тех работ
Мені тільки що прийшла смс щоб я з ними скорі зав'язалася щоб уникнути просрочення, тільки все б нічого але завтра буде рівно неділя як в мене як раз просрочення і є...

Мені тільки що прийшла смс щоб я з ними скорі зав'язалася щоб уникнути просрочення, тільки все б нічого але завтра буде рівно неділя як в мене як раз просрочення і є...
Мне тоже , но они не берут трубку

В мене походу сьогодні дата оплати. Не можу зайти на сайт...не дзвонять,смс не приходило ..але бляха,щоб як буде прострочки вони не фіганули відсотки. На тєлєзі з оператором не можливо зв'язатись,вайбер те саме,дзвоню-нічого...що робити?

Назад
Угорі