Хто знає що з Е-гроші? Що в них з сайтом?

• Автор теми Автор теми Аноним
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 96
  • Перегляди Перегляди 5K
о, неужели одних из самых отбитых тоже прикрывают? в качайгроши сначала тоже были "технические неполадки", а потом они закрылись нафиг, передав все кредиты в треба

Мене турбує аби не трешили всіх, і щоб скоріше вже вийшли на зв'язок і я з ними закрилась чи за тіло чи частинами, і не розумію чому в особистому кабінеті мені пише що є активний кредит але я не бачу не сумму не можливість його погасити якби наприклад були гроші
Чекайте))) Трешить будуть, кого дістануть))) Будуть гроші - тоді і цікавьтесть)))

о, неужели одних из самых отбитых тоже прикрывают? в качайгроши сначала тоже были "технические неполадки", а потом они закрылись нафиг, передав все кредиты в треба
А треба как себе вели з клієнтами в яких просрочка?
Чекайте))) Трешить будуть, кого дістануть))) Будуть гроші - тоді і цікавьтесть)))
Не факт, у моєї знайомої телефонували тільки батьку, потім домовились за тіло + 1000 грн з верху і розбили на 4 платежі

Не факт, у моєї знайомої телефонували тільки батьку, потім домовились за тіло + 1000 грн з верху і розбили на 4 платежі
Ну, якщо не факт, то чого Ви так переймаєтесь?))))

Вже 3 день не заходило в кабінет, кожного дня міняють дату закінчення "неполадок". А сьогодні заходить, но кредиту немає, пише "верифікуйте карту і отримайте кредит". На емейл не відповідають

Вже 3 день не заходило в кабінет, кожного дня міняють дату закінчення "неполадок". А сьогодні заходить, но кредиту немає, пише "верифікуйте карту і отримайте кредит". На емейл не відповідають
Я зайшла в кабінеті хоч і писало технічні роботи, типу пропонує теж вибрати кредит якій хочу, а в низу червоним написано що я не можу взяти кредит бо в мене він вже є, а коли я заходжу в свої кредити то там пусто
Перелюбіть))) Це в житті не допомагає)))
Ой, знаю, але ж ми баришні ми дивні істоти))))
В мене тільки що вже показало скільки хотять, з 8 хочуть 16к, і це просрочка з п'ятниці

не знаю) у меня в треба просрочка, как и во многим других местах. пока только присылают сообщения типа "ЕСЛИ ВЫ НЕ СКИНЕТЕ ДЕНЬГИ МЫ БУДЕМ ЗАЩИЩАТЬ СВОИ ИНТЕРЕСЫ" ну и названивают там. кто именно - не знаю, у меня около 7 просрочек. они все +- одинаковые. просто каким-то мфошкам удается получить номера родни, каким-то нет. у меня отца беспокоили только Слоны. и то один раз набрали, папа грубо послал их, они больше не звонили. больше никакие мфо не смогли выйти на мое окружение. ну это может потому что я всю жизнь менял номер (по своим причинам, не связанным с мфо) и вел скрытный образ жизни в соц сетях (закрывал везде профили, не выставлял фото, иногда ненастоящие ФИО вводил.

Пока второй день не звонят и слава богу) может сайт ремонтируют, а может поняли, что все равно пока выбить у меня не получится ничего

Ці передадуть свої кредити хіба в біткапітал.

В них вже був такий період , що вони перекинули всі договори в топ1 вже думали все то в грудні було, а то просто умови міняли.
Тут же теж скоро будуть глобальні зміни з 21 квітня здається, тому готуються

Мене турбує аби не трешили всіх, і щоб скоріше вже вийшли на зв'язок і я з ними закрилась чи за тіло чи частинами, і не розумію чому в особистому кабінеті мені пише що є активний кредит але я не бачу не сумму не можливість його погасити якби наприклад були гроші
За тіло чи частинами не так просто з ними. Коли продадуть Кредитпромінвесту - тоді можна домовлятися . Але перед цим обдзвонять всіх.

За тіло чи частинами не так просто з ними. Коли продадуть Кредитпромінвесту - тоді можна домовлятися . Але перед цим обдзвонять всіх.
Значить напьюся корвалола і буду дивитися хто після цього з мого оточення залишиться зі мною

В них вже був такий період , що вони перекинули всі договори в топ1 вже думали все то в грудні було, а то просто умови міняли.
Тут же теж скоро будуть глобальні зміни з 21 квітня здається, тому готуються
А які саме зміни повинні бути?

Назад
Угорі