Хто знає що з Е-гроші? Що в них з сайтом?

• Автор теми Автор теми Аноним
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 96
  • Перегляди Перегляди 5K
Я зайшла в кабінеті хоч і писало технічні роботи, типу пропонує теж вибрати кредит якій хочу, а в низу червоним написано що я не можу взяти кредит бо в мене він вже є, а коли я заходжу в свої кредити то там пусто

Ой, знаю, але ж ми баришні ми дивні істоти))))

В мене тільки що вже показало скільки хотять, з 8 хочуть 16к, і це просрочка з п'ятниці
А в мене так і не працює. Вибиває верифікувати карту і все

А ви зайдіть в розділ мій кредит
Зараз спробую
Ні, немає нічого. Пише, що наразі кредитів немає
Можливо мій кабінет ще не обновили

В мене взагалі, нажимаю увійти і не грузить🤷
Технічні роботи до завтра

Ну вони зараз і так плотно співпрацюють, можливо, то одна і та ж контора.
Якщо я не помиляюсь , то біт капітал там і договір англійською наче ? Я просто з ними дякувати Богу не стикався , але наче там все дуже на соплях підв‘язано

Та що вас всіх так тягне в ті кабінети)Нікуди ваші борги не подінуться,поремонтуються да і будуть по-новому наярювати.
Щодо егроші,то оточення обдзвонять.Вони в мене були перші хто на початку війни мамі подзвонили і все вивалили.

Та що вас всіх так тягне в ті кабінети)Нікуди ваші борги не подінуться,поремонтуються да і будуть по-новому наярювати.
Щодо егроші,то оточення обдзвонять.Вони в мене були перші хто на початку війни мамі подзвонили і все вивалили.
А кому ще звонили?

А кому ще звонили?
Та я вже не пам'ятаю,в мене в основному мамі,батьку і сестрі всі шараги звонили.
Але займ я брала ще до війни і не через додаток евоші,через який вони злизують всю тел книгу.І чим частіше ходите по тим кабінетам тим частіші дзвінки.
Тому щиро не розумію навіщо щось там перевіряти, нікуди той борг не подінеться

Нікуди ваші борги не подінуться,поремонтуються да і будуть по-новому наярювати.
тут в другом нюанс , предусмотрено ли списание процентов за те дни когда сайт идёт по п**де, так как это бок со стороны шараги, а не заемщика

Та я вже не пам'ятаю,в мене в основному мамі,батьку і сестрі всі шараги звонили.
Але займ я брала ще до війни і не через додаток евоші,через який вони злизують всю тел книгу.І чим частіше ходите по тим кабінетам тим частіші дзвінки.
Тому щиро не розумію навіщо щось там перевіряти, нікуди той борг не подінеться
В тому то і справа, що боргу ще немає. Завтра останній день і останній платіж, але плачу завжди через кабінет. А так ні суму точно не знаю, ні номер договору і піде просрочка

тут в другом нюанс , предусмотрено ли списание процентов за те дни когда сайт идёт по п**де, так как это бок со стороны шараги, а не заемщика
Теоретически конечно да,но практически вы ж сами понимаете что калькулятор у шараг иногда оторванный от реальности.У меня когда то в другой шараге с 12 тыс насчитали 98 или что то около.
Ну может спишут там пару сотен гривен за эти неск дней

Теоретически конечно да,но практически вы ж сами понимаете что калькулятор у шараг иногда оторванный от реальности.У меня когда то в другой шараге с 12 тыс насчитали 98 или что то около.
Ну может спишут там пару сотен гривен за эти неск дней
как по мне дни выпадения в астрал надо фиксировать путём скринирования например... чтоб потом если что это можно было пробовать списать

В тому то і справа, що боргу ще немає. Завтра останній день і останній платіж, але плачу завжди через кабінет. А так ні суму точно не знаю, ні номер договору і піде просрочка
Якщо хочете погасити,то пишіть в підтримку на пошту,чи там в чат до ніх.Чи вони і там не відповідають і всі повиздихали?

Якщо хочете погасити,то пишіть в підтримку на пошту,чи там в чат до ніх.Чи вони і там не відповідають і всі повиздихали?
Якби))) Але справді не відповідають, вже 3 день мовчать, і підтримка і пошта

повод пивка бахнуть)))
Ой если бы так и было,то можно и покрепче напитком помянуть))Но думаю скоро воскреснут со своим сайтом)
Якби))) Але справді не відповідають, вже 3 день мовчать, і підтримка і пошта
Ну тогда вам остаётся ждать,и потом апеллировать тем что вы хотели погасить,звонили ,писали но ваши здохляки не отвечали сами.
Тут как бы пока действительно один вариант ждать,хз что там у них происходит

Назад
Угорі