Хто воює з Монеткою?

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 444
  • Перегляди Перегляди 30K
Прийшов лист.
Відповідь на відзив на позов по справі(номер)....

Ознайомившись із відзивом Відповідача, який був отриманий.....на позовну заяву, вважаємо за необхідне надати відповідь, оскільки міркування викладені в ньому не відповідають дійсності та фактичним обставинам справи...

(І море копій документів)((((
[/QUOTE а які копії, чого? І як ті копії оформлені?
Ні від нотаріуса.
А які копії, в як вони оформлені?

Зробили напис. -20%
Знесла,
Вони подали на апеляцію
Виграла
Вони подали в Солом'янський суд.
Написала відзив---чекаю!!
[/QUOTE вы пизали отзыв со своим юристом? Кто судья в соломенском суде?
Прийшов лист.

Ознайомившись із відзивом Відповідача, який був отриманий.....на позовну заяву, вважаємо за необхідне надати відповідь, оскільки міркування викладені в ньому не відповідають дійсності та фактичним обставинам справи...

Хто у вас суддя в соломянському?

тоже сейчас идёт война. Составил отзыв на иск. Они прислали ответ на отзыв. Буду с юристом работать дальше

Прийшов лист.

Доброй ночи. А вы не в курсе, монетка после проигрыша в суде по надписи и после апелляции, всегда в суд подаёт?

Доброй ночи. А вы не в курсе, монетка после проигрыша в суде по надписи и после апелляции, всегда в суд подаёт?
Знаю пару форумчан які мають таку саму ситуацію ,як я....
Але ми боремося!!!

І не тільки. Фінфорс теж ,алекси....
Багатенько їх починає ,,плодитися''
Кредит плюс мне влупил....читал на форуме что DG FINANCE тоже этой дичью страдают.
Половина делают ин,а половина пугает ею!
cyku уже и не знают как до......ься.м*даки.
Ничего,будет и на нашей ул праздник.

Теперь и на тропе войны.:diablo:Звонки то про беды.Выслали угрозы с матами матери в Вайбере и мне пришло такое сегодня.Прострочка с 12.08.20.Звонков не много по сравнению с другими,но настораживает смс про подачу .Пишут что лепят ИИн часто.Так понимаю что пора читать на форуме темы о Судах Сносе ИИн и искать адвоката. IMG_7094.webpПереглянути вкладення 62535

Вкладення

• IMG_7096.webp
    IMG_7096.webp
    580.5 Кб · Перегляди: 62
  • IMG_7099.webp
    IMG_7099.webp
    34.4 Кб · Перегляди: 65
  • 0 байт · Перегляди: 0
Согласна полностью.Тем более после ора в телефонную трубку о том" что мои запчасти будут искать в лесу в конце города вместе с частями дочки" ..Скажу корректно- им ****** сукам
Я давно на це не звертаю увагу..
h0F.gif

Сьогодні повернули Апеляційні кошти!!!!!!!!))) ? ? ? ? ?

Останнє редагування:
Нервуюсь. Ніяк не можу листи адвокату переслати((((
Камера не працює((((
Здравствуйте, а вы адвоката где искали? Боюсь что у себя в городе не найду таких, кто возьмётся ИП
Нервуюсь. Ніяк не можу листи адвокату переслати((((
Камера не працює((((

Назад
Угорі