Хто воює з Монеткою?

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 444
  • Перегляди Перегляди 30K
Доброї ночі всім! Сьогодні монетка наклала арешт на мою зарплатну карту, на яку теж приходять аліменти на сина(((( Буду подавати до суду, для зняття арешту. У когось було таке?

Доброї ночі всім! Сьогодні монетка наклала арешт на мою зарплатну карту, на яку теж приходять аліменти на сина(((( Буду подавати до суду, для зняття арешту. У когось було таке?
Хто виконавець?Зазвичай Монетка на картки арешт не накладали,лише 20% відраховували із зарплати.
Призначено склад суду (((
Вже більше 3 м((
Буде там походу пісня дуже довга.

Мій адвокат - митець та знавець своєї справи. Я у нього з мфо з'явилась перша. І йому стала цікава ця течія. Наразі у нього всі подібні справи виграні. Навіть апеляція. Професіонал.
А можно контакт адвоката? Мне тоже виконавчий напис Барщевский сделал. Хочу через суд снести

Ви звідки?
Dusha, той карантин всі карти попутав (((
Там і до карантину не веселіша картина була.
Завтра йду до адвоката,надіюсь що у нас щось получится
Не щось получиться,а все буде добре)))

Адвокат з Волині.
https://anticollector.ua/forums/regionalnyj-forum.102/
Пошукайте тут ,.або зверніться до наших юристів
Завтра йду до адвоката,надіюсь що у нас щось получится
Головне ,щоб адвокат розумівся по мфо!!!

Адвокат з Волині.

https://anticollector.ua/forums/regionalnyj-forum.102/
Пошукайте тут ,.або зверніться до наших юристів

Головне ,щоб адвокат розумівся по мфо!!!
Була у адвоката, сказав дзвонити до виконавця і казати щоб прислав копії усіх документів, а потім з цими документами до нього
Там і до карантину не веселіша картина була.

Не щось получиться,а все буде добре)))
Дзвонила я до виконавця, тільки сказала йому про документи,він кинув трубку, був поза зоною, а тепер йому дзвоню а він отключається.

Останнє редагування:
Подавала 2 рази поки що без толку. Тепер вони подали. А ВЫ?
Вы не стесняйтесь. Говорите. Что и куда подавали, почему без толку? Их действия описывайте. Иначе каждый в своем углу иак и будет сидеть и слезы лить.

Прийшов лист.
Відповідь на відзив на позов по справі(номер)....

Ознайомившись із відзивом Відповідача, який був отриманий.....на позовну заяву, вважаємо за необхідне надати відповідь, оскільки міркування викладені в ньому не відповідають дійсності та фактичним обставинам справи...

(І море копій документів)((((

Прийшов лист.
Відповідь на відзив на позов по справі(номер)....

Ознайомившись із відзивом Відповідача, який був отриманий.....на позовну заяву, вважаємо за необхідне надати відповідь, оскільки міркування викладені в ньому не відповідають дійсності та фактичним обставинам справи...

(І море копій документів)((((
Це з суду таке прийшло?

Назад
Угорі