Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І те ,і те...))) Різниця 10 днів))))
[/QUOTE вони ж до суду мали подавати по місцю вашої прописки..підсудність не в Києві ваша..
Здравствуйте. Сколько тело займа и просрочка? Они предложили за 1400 закрыть займ или же продлить и реструктуризировать его?
Повезло вам.Моя Олечка не хочет за два тела.
Поповнення в сім'ї це приємний клопіт! Все решта маленькі дрібниці. Нехай допомагає Бозя!Я давно нікого не слухаю і не вірю у їхню брєдятіну)))
Ждемо поповнення у сім'ю. ))))А як відомо ,це коштує грошей ((
Не хочу повторюватись, але ти ж боєць, яких ще треба пошукати! Перемога лише на твоєму боці! Інакше не може бути!Що ж....
Моя справа ,,тронулася '''з місця.
Отримала листи з Апеляційного суду .+ Рекомендований лист від Фінансових Інновація.(заява про долучення документів до матеріалів справи та розгляд справи без участі позивача.) До Солом'янського суду))
Відповідь маю надати до 11травня.!!! (На апеляцію)
Що ж погнали.....)))(((
Ви мені потрібні ,щоб витримати бій)))
Дякую,моя хороша)))......Поповнення в сім'ї це приємний клопіт! Все решта маленькі дрібниці. Нехай допомагає Бозя!
Не хочу повторюватись, але ти ж боєць, яких ще треба пошукати! Перемога лише на твоєму боці! Інакше не може бути!
Добрый день, мне сказали внести первый взнос 1400. А потом уже они будут со мной договориться.Я знаю. Я интересуюсь, они за 1400 закроют или просто хотят получить хоть какую-то проплату?
вот жеж блэдПрийшли листи від монетки ,є моя фотографія ,де я підтверджую кредит у них(((((
Блін,я геть забула. Для адвоката це також новина ((((
Думаємо(((
Хто ще відсилав їм своє фото з написом ,,Я підтверджую кредит в Монетці''?
Пусть монетка делает фототехническую экспертизу, это еще надо доказать что фотография не фотошоп.Прийшли листи від монетки ,є моя фотографія ,де я підтверджую кредит у них(((((
Думаємо(((
фотошоп))) вы даже не знаете, что монетка существует))))Прийшли листи від монетки ,є моя фотографія ,де я підтверджую кредит у них(((((
Думаємо(((
ну они же явно не оригинал фотографии предоставили))) вот пусть теперь помучаются
Я відсилала теж))) це доречі, мене, тоді якось напрягло, але все ж зробила і відправила)))Прийшли листи від монетки ,є моя фотографія ,де я підтверджую кредит у них(((((
Думаємо(((
Ви також судитися з ними?Я відсилала теж))) це доречі, мене, тоді якось напрягло, але все ж зробила і відправила)))