Хто воює з Монеткою?

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 444
  • Перегляди Перегляди 30K
Ні це саме ПРОЛОНГАЦІя(((
В мене 3500 тіло. На 7-8 м зробили нотаріальний напис. Знесла . А вони подали апеляцію + новий позов. (((
Саме сьогодні отримала листи ,які чекала майже місяць...
Капец! Ну что же, удачки вам! Верю, что все закончится в вашу пользу!)))

В мене напис від них.. ВП зупинив, чекаю суд на надпис що не підлягає виконанню..суд прийняв рішення розглядати без присутності сторін..чекаю...
Що ж....
Моя справа ,,тронулася '''з місця.
Отримала листи з Апеляційного суду .+ Рекомендований лист від Фінансових Інновація.(заява про долучення документів до матеріалів справи та розгляд справи без участі позивача.) До Солом'янського суду))
Відповідь маю надати до 11травня.!!! (На апеляцію)
Що ж погнали.....)))(((
Ви мені потрібні ,щоб витримати бій)))
А що саме вони хочуть по суду?

В мене напис від них.. ВП зупинив, чекаю суд на надпис що не підлягає виконанню..суд прийняв рішення розглядати без присутності сторін..чекаю...

Заборгованість збити. Майже 36500)))

Заборгованість збити. Майже 36500)))

Що ж....
Моя справа ,,тронулася '''з місця.
Отримала листи з Апеляційного суду .+ Рекомендований лист від Фінансових Інновація.(заява про долучення документів до матеріалів справи та розгляд справи без участі позивача.) До Солом'янського суду))
Відповідь маю надати до 11травня.!!! (На апеляцію)
Що ж погнали.....)))(((
Ви мені потрібні ,щоб витримати бій)))
Удачі,Вам!!!Тримаю кулачки!!!

Такаж сама історія.

ПАННОЧКА, чому електронку не робите? для цього потрібен ецп... я так розумію, що у Вас .як і у мене це тільки початок...економте свій час

ПАННОЧКА, чому електронку не робите? для цього потрібен ецп... я так розумію, що у Вас .як і у мене це тільки початок...економте свій час
Чесно ,не знаю , взагалі ,як це робиться.(((((
какая у вас сумма долга?
Привіт , Луцьк))))

Назад
Угорі