Хто воює з Монеткою?

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 444
  • Перегляди Перегляди 30K
То якщо вони наймали адвоката а не юриста проходить,і якщо виграють,добре би ще за судовий збір платили ур*ди)ви працюєте?
Чекаю документи з суду. Поки що ,призначили склад суду. Працюю з адвокатом.

Хоч би після карантину. А то з моїх ,,дєбрів''' неможливо виїхати((((((
Суд буде не скоро через карантин.
Суд буде не скоро через карантин.
Ми теж подали,тільки на Алексів ,адвокат сказав,що не скоро все буде ?

Останнє редагування:
Що ж....
Моя справа ,,тронулася '''з місця.
Отримала листи з Апеляційного суду .+ Рекомендований лист від Фінансових Інновація.(заява про долучення документів до матеріалів справи та розгляд справи без участі позивача.) До Солом'янського суду))
Відповідь маю надати до 11травня.!!! (На апеляцію)
Що ж погнали.....)))(((
Ви мені потрібні ,щоб витримати бій)))

Останнє редагування:
Що ж....
Отримала листи з Апеляційного суду .+ Рекомендований лист від Фінансових Інновація.(заява про долучення документів до матеріалів справи та розгляд справи без участі позивача.)
Відповідь маю надати до 11травня.!!!
Що ж погнали.....)))(((
Тримайтеся!!!Все буде добре!!!

Що ж....
Отримала листи з Апеляційного суду .+ Рекомендований лист від Фінансових Інновація.(заява про долучення документів до матеріалів справи та розгляд справи без участі позивача.) До Солом'янського суду))
Що ж погнали.....)))(((
ты умничка, все получится!❤️

Добрый день, мне хамка из Монетка призрозила,что ребенка заберут, в течение 2 дней звонит другая и говорит что хотя бы оплатите 1400 гр. А перед этим звонила клава из Монетка , хамила я сказала разговор записывается оно в течение 3 минут молчала .

Добрый день, мне хамка из Монетка призрозила,что ребенка заберут, в течение 2 дней звонит другая и говорит что хотя бы оплатите 1400 гр. А перед этим звонила клава из Монетка , хамила я сказала разговор записывается оно в течение 3 минут молчала .
Я давно нікого не слухаю і не вірю у їхню брєдятіну)))
Рахуйте це чорною полосою.За нею їде завжди біла!!!А що ще в вас сталося????
Ждемо поповнення у сім'ю. ))))А як відомо ,це коштує грошей ((

Здравствуйте. Сколько тело займа и просрочка? Они предложили за 1400 закрыть займ или же продлить и реструктуризировать его?

Що ж....
Що ж погнали.....)))(((
Удачі!!!

4 к тело. Просрочка 26 дней.
Просто выше кто-то писал, что ему предложили оплатить 1400. Вот думаю, есть ли вариант закрыть их за 4500))))
Ні це саме ПРОЛОНГАЦІя(((
В мене 3500 тіло. На 7-8 м зробили нотаріальний напис. Знесла . А вони подали апеляцію + новий позов. (((
Саме сьогодні отримала листи ,які чекала майже місяць...

Назад
Угорі