Хто такі Манітайм

• Автор теми Автор теми Сікорський
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 95
  • Перегляди Перегляди 7K
Та вже написали, що можна оплачувати протягом серпня частинами до 31.08.2026.

Тобто вони сказали по телефону що будуть порушувати закон?

Та і після суду можна домовитись
Він це написав) я заскрінив, потім по його реакції було видно що чел трошки не думав що писав

Якщо у вас менеджер Анастасія, там домовлятись немає сенсу. В мене доречі по Таліону призначено наприкінці вересня дату судового засідання. Пропонували закрити за суму трошки більше 2-х тіл кредиту до 31.07. В мене такої суми не було. Однак я не розумію, якщо суд тільки в останніх числах вересня, то хіба я не маю права до цього часу з ними домовлятися? Чат gpt пише що, до винесення рішення суду сторони можуть домовитися про врегулювання спору.
Анастасія була в мене по манівео, дуже туга, потім був Дімончик, який трошки перебрав з емоціями і написав багато чого лишнього, що я і заскрінив на всякий випадок, а зараз Катерина, те саме що Дімончик, просто більш адекватніше відписує

Доброго дня! Прийшла повістка в суд, однак я вже домовився з ними в досудовому порядку і вніс частину оплати. Що це може значити?

Дивлюсь, що не зможу оплати всю суму до указанного терміну. Чи є шансу з ними домовитись про оплату до дати суди? Або попросити, щоб частину списали?

Дивлюсь, що не зможу оплати всю суму до указанного терміну. Чи є шансу з ними домовитись про оплату до дати суди? Або попросити, щоб частину списали?
Не знаю, краще запитатися, а на мене Фінпром маркет подав до суду, два кредита обʼєднали, загалом 8к тіла, хочуть 30к, на звʼязок не виходять як і раніше, слухавку не беруть, ніде не відписують. Вже адвоката знайшов😅

От тільки дата суду призначена значно пізніше ніж 31.08. Просто неможливо домовитись 🙁

Раніше уже вніс 10 000. Сьогодні планував 5 000 і ще залишися сплатити 12 000. Але зараз уже не знаю чи є сенс вносити кошти, якщо до 31.08 скоріше за все не зможу оплати всю суму?

Вкладення

• Screenshot_2026-08-28-14-52-13-159_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2026-08-28-14-52-13-159_com.viber.voip.webp
    116.2 Кб · Перегляди: 24
Останнє редагування:
Теж в мене з'явились, на ел пошту прийшов лист. Але я так розумію що це не продаж а просто їм на прозвон дали. Побачив листи через три дні, за цей час запропонували "лояльну пропозицію" віддати 27118 замість 31451 (тіло 17300, за весь час їм віддав 10480), але ні бажання стільки заплатити ні можливості нема. Буду або чекати коли комусь продадуть/запропонують щось адекватне або суд. Чув що манівео десь через два місяці після просрочки пропонує адекватні умови перед продажем

Теж в мене з'явились, на ел пошту прийшов лист. Але я так розумію що це не продаж а просто їм на прозвон дали. Побачив листи через три дні, за цей час запропонували "лояльну пропозицію" віддати 27118 замість 31451 (тіло 17300, за весь час їм віддав 10480), але ні бажання стільки заплатити ні можливості нема. Буду або чекати коли комусь продадуть/запропонують щось адекватне або суд. Чув що манівео десь через два місяці після просрочки пропонує адекватні умови перед продажем
Предложат тело 1м платежем, или полтора-два тела на части, потом в суд пойдут, продавать врятле дальше будут

Предложат тело 1м платежем, или полтора-два тела на части, потом в суд пойдут, продавать врятле дальше будут
Ну я читал что они месяца через два или больше именно продают. А тут во первых только месяц прошёл, во вторых он в собственности манивео, я так понимаю что они просто наняли тех что бы они именно задалбывали меня, но без продажи. Вообщем буду смотреть. Ну а если суд так суд, уж на адвоката наскребу, а там они и опустятся

Назад
Угорі