Хто такі Манітайм

• Автор теми Автор теми Сікорський
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 3K
Сьогодні зʼявилися і в мене знову. Погрожують що будуть дзвонити родичам. Я сказав, що або реструктуризація на нормальних умовах, або подавайте в суд, ваші дзвінки нічого не змінять

Сьогодні зʼявилися і в мене знову. Погрожують що будуть дзвонити родичам. Я сказав, що або реструктуризація на нормальних умовах, або подавайте в суд, ваші дзвінки нічого не змінять
Багато хочуть, обійдуться.

Повідомлення зараз прийшло "Кредитор розпочинає формування реєстру боржників для підготовки позовних заяв. Зв'яжіться з Вашим спеціалістом. MT".
Прикол ще в тому що я до них дзвоню, мені кажуть що зі мною звʼяжеться мій спеціаліст через декілька хвилин, вже 5 годин від них ніхто не дзвонить. Дзвоню ще раз і кажу хай мені поміняють спеціаліста бо з цим що зараз не можливо домовитися, вони кажуть що поспілкуйтеся, знайдіть підхід. Який в ***** підхід я вибачаюся. Я вже написав йому що або йдіть вже в суд, або домовляємося, якщо не домовляємося то нічого платити я не буду і дзвоніть кому хочете. Задовбали вони, З ЄАПБ на багато легше мені було ніж з цими смурфами

Назад
Угорі