Сікорський
Форумчанин
- Дописи
- 19
- Реакції
- 5
- Бали
- 3
Сікорський не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Аналогічна ситуація з Манітайм. Буду очікувати, коли мій договір перейде до іншого менеджера. Ця Олександра то якийсь жах. Тіло по Манівео 12 000, а пропонує на закриття 26 000 і ще стверджує, що це найкраща пропозиція, яку може запропонувати їхня компанія. Однак десь 1,5 місяці назад якийсь менеджер з АФК пропонував закрити кредит за 15 000.
Сьогодні з Технофінанс доволі вдало просунувся в перемовинах. Зараз уже пропонують закрити ТОП 1 і Фінмаркет за тіло + 2500 по кожному. Ніби менеджер хороший попався. Завтра буду пробувати ще трохи збити, якщо не вийде, то принаймні якусь реструктуризацію отримати. Бо хто його знає як воно потім буде. Протермінуваня вже більше 200 днів, то можуть і до суду подати.
Сьогодні з Технофінанс доволі вдало просунувся в перемовинах. Зараз уже пропонують закрити ТОП 1 і Фінмаркет за тіло + 2500 по кожному. Ніби менеджер хороший попався. Завтра буду пробувати ще трохи збити, якщо не вийде, то принаймні якусь реструктуризацію отримати. Бо хто його знає як воно потім буде. Протермінуваня вже більше 200 днів, то можуть і до суду подати.
Останнє редагування: