Хто такі Манітайм

• Автор теми Автор теми Сікорський
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 4K
Сьогодні зʼявилися і в мене знову. Погрожують що будуть дзвонити родичам. Я сказав, що або реструктуризація на нормальних умовах, або подавайте в суд, ваші дзвінки нічого не змінять

Сьогодні зʼявилися і в мене знову. Погрожують що будуть дзвонити родичам. Я сказав, що або реструктуризація на нормальних умовах, або подавайте в суд, ваші дзвінки нічого не змінять
Багато хочуть, обійдуться.

Повідомлення зараз прийшло "Кредитор розпочинає формування реєстру боржників для підготовки позовних заяв. Зв'яжіться з Вашим спеціалістом. MT".
Прикол ще в тому що я до них дзвоню, мені кажуть що зі мною звʼяжеться мій спеціаліст через декілька хвилин, вже 5 годин від них ніхто не дзвонить. Дзвоню ще раз і кажу хай мені поміняють спеціаліста бо з цим що зараз не можливо домовитися, вони кажуть що поспілкуйтеся, знайдіть підхід. Який в ***** підхід я вибачаюся. Я вже написав йому що або йдіть вже в суд, або домовляємося, якщо не домовляємося то нічого платити я не буду і дзвоніть кому хочете. Задовбали вони, З ЄАПБ на багато легше мені було ніж з цими смурфами

Тугі, що капець. Я з ними вже давно не комунікую. Домовлялися, що зроблять знижку, коли закрию «Лімон Кредит», але надіслали лише таку пропозицію, та й то в SMS, а не на електронну пошту, як було раніше.

Повідомлення зараз прийшло "Кредитор розпочинає формування реєстру боржників для підготовки позовних заяв. Зв'яжіться з Вашим спеціалістом. MT".
Прикол ще в тому що я до них дзвоню, мені кажуть що зі мною звʼяжеться мій спеціаліст через декілька хвилин, вже 5 годин від них ніхто не дзвонить. Дзвоню ще раз і кажу хай мені поміняють спеціаліста бо з цим що зараз не можливо домовитися, вони кажуть що поспілкуйтеся, знайдіть підхід. Який в ***** підхід я вибачаюся. Я вже написав йому що або йдіть вже в суд, або домовляємося, якщо не домовляємося то нічого платити я не буду і дзвоніть кому хочете. Задовбали вони, З ЄАПБ на багато легше мені було ніж з цими смурфами
А як з ЄАПБ Ви домовлялись, мені то вони менше двох тіл не пропонують? Вони то не турбують ні мене, ні рідних, але щось помічав у себе, щоб мені від них надходили нормальні умови для погашення кредитів.

Вкладення

• Screenshot_2026-07-16-21-35-12-918_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2026-07-16-21-35-12-918_com.google.android.apps.messaging.webp
    109.2 Кб · Перегляди: 34
Останнє редагування:
Тугі, що капець. Я з ними вже давно не комунікую. Домовлялися, що зроблять знижку, коли закрию «Лімон Кредит», але надіслали лише таку пропозицію, та й то в SMS, а не на електронну пошту, як було раніше.

А як з ЄАПБ Ви домовлялись, мені то вони менше двох тіл не пропонують? Вони то не турбують ні мене, ні рідних, але щось помічав у себе, щоб мені від них надходили нормальні умови для погашення кредитів.
Можливо бо в мене по трьом кредитам які в них є не велике тіло (3к), але з таким тілом манітайм мене довбить поки рота їм не закриєш ігнором. Ще мені від ЄАПБ прийшло повідомлення по типу "Давайте вирішимо питання разом, ми готові до хороших умов"

Якщо приходить лист від МФО про подачу до суду, то вручають особисто чи потрібно забирати з Укрпошти. Мені сьогодні прийшло повідомлення від Укрпошти, що якесь відправлення прийшло у відділення. Хоча я нічого не замовлення і мені ніхто не мав щось передавати. Підозрюю, що це позовна заява до суду.

Якщо приходить лист від МФО про подачу до суду, то вручають особисто чи потрібно забирати з Укрпошти. Мені сьогодні прийшло повідомлення від Укрпошти, що якесь відправлення прийшло у відділення. Хоча я нічого не замовлення і мені ніхто не мав щось передавати. Підозрюю, що це позовна заява до суду.
Мені вчора відправили Фінмаркет на укр пошту

Напевно в суд хочуть йти

Точніше Фінпром, я попутав

В мене виявилось що це Таліон Плюс. Шкода витраченого часу на переговори.

Ця Анастасія така неприємна.

Вкладення

• IMG_20260729_205501_583.webp
    IMG_20260729_205501_583.webp
    33.1 Кб · Перегляди: 22
  • Screenshot_2026-07-29-20-57-16-029_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2026-07-29-20-57-16-029_org.telegram.messenger.webp
    186.1 Кб · Перегляди: 22
Останнє редагування:
В мене виявилось що це Таліон Плюс. Шкода витраченого часу на переговори.

з неї такий же фахівець як з мене інженер атомної електростанції, просто говорячі голови працюють ротом, звіздять різну куйню (те що рабовласники написали), доки щось адекватне не почнуть пропонувати то реагувати на них не варто

Противна. До речі, там вище 👆 в неї інший id.
Точніше Фінпром, я попутав
Може Хімпром, тоді ситуація ускладнюється.

Хлопці, ви щось удвох такий ужос нах навели, добре що комендантська година є, а то прийшлось би як мінімум за півлітровичем йти для заспокоєння.

Останнє редагування:
Противна. До речі, там вище 👆 в неї інший id.

Може Хімпром, тоді ситуація ускладнюється.

Хлопці, ви щось удвох такий ужос нах навели, добре що комендантська година є, а то прийшлось би як мінімум за півлітровичем йти для заспокоєння.
Та немає ніякого ужоса, просто розповідаємо як зараз у нас справи йдуть😂

Підкажіть скільки в мене є орієнтовно днів для вирішення питання до суду. Менеджер написала, до 31.07 уже потрібно внести оплату

Підкажіть скільки в мене є орієнтовно днів для вирішення питання до суду. Менеджер написала, до 31.07 уже потрібно внести оплату
А ви хочете зробити це саме до суду, не в судовому процесі?

То які пропозиції та менеджер надавала, які списання, розбиття на платежі? На сайті Таліона у кабінеті у вас щось є (якщо звісно хочете його там заводити)?

до 31.07 уже потрібно внести оплату
та фіг знає скільки днів до суду про це вас ніхто повідомляти не буде, а ці дати і числа до якого треба внести оплату лише примітивна маніпуляція, от уявімо ви не платите 100+ днів а тут вам якийсь чорт каже що треба заплатити за 5 годин, вдумайтесь з якого біса вони скільки чекали а тепер дають вам час до 31.07

Назад
Угорі