Хто ще є тут такий чемпіон як я 20 МФО?

• Автор теми Автор теми Евеліна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 202
  • Перегляди Перегляди 10K
Здравствуйте, у меня 22,начались просрочки, такая жесть просто до невозможности... швидко гроши вчера и сегодня позвонили на работу больше 100 раз,пока настроение под ноль...

Та ладно, чемпіон. Маю 24, і ще 6 банків. А що робити - перш за все заспокоїтись. Найгірше вже відбулося, крім дзвінків і погроз толком ніхто нічого не може. Чим скоріше почнете їх ігнорувати - тим скоріше вони втратять до вас інтерес. Тільки перевіряйте реєстри на предмет ВНН.
це які реєстри ВНН. Теж новенька.

З часом все минає. Справжні друзі залишаться поряд, хто просто був для галочки, самі відійдуть. В мене 10 міс. 9 мфо і 5 банків. Спочатку було дуже страшно, рідним все розказала сама. Далеким родичам можливо і звонять, але вони мовчать. Преміум ше ті слабі на голову. Ставили на прозвон всіх кого знайшли. Але є люди від яких не очікуєш підтримки навпаки підтримали. Звернення в усі інстанції трохи утихомирили їх. Вони шукають слабке місце в людини і давлять. За цей час мені стало всеодно, хто що говорить. Святих немає. На роботі керівництво підтримало. За це подяка. А так зміна сімки збереже нерви і здоров'я.

32 МФОбільше 600 днів прострочки
Все буде окей. Ваші 20 МФО будуть дзвонити всім кого найдуть. Спочатку сильно, потім заспокояться.
- видаліть всі сторінки соцмереж
- заблокуйте або змініть карти в банках
- змініть номер
- батькам, друзям скажіть, шо залетіли по кредитам і їм можливо будуть дзвонити. Хай встановлять Гетконтакт, або змінять номер (кредит брати не стидно. Не справитись з виплатою теж. Таке в житті стається. Хто вас зрозуміє - молодці. Хто не зрозуміє - хай ідуть на*уй)
- сусідам, колегам, знайомим кажіть "я кредит брала не у вас, номера ваші не давала. Йдіть в поліцію виясняйте хто дзвонить". Більшість людей, перед якими вам буде стидно, насправді плювали на вас з третьої вишки. Погоди вам в житті не роблять.
- видаліть фотки з месенджерів

ііі чекайте місяця 3. Тоді почнуть пропонувати закрити лиш тіло кредиту. І по черзі закривайте
Дякую за підтримку. Всіх невідомих в блок,тільки інколи на два-три дзвінки можу підключитися,поговорити, перестрахуватися і скинути напругу,бо все ж таки ще дуже мало часу на прострочці, 33 дні, страшно зовсім на зв'язок не виходити,дітей замучили. Досвід спілкування отримала з відео на Ютубі,вчуся швидко,заганяю без матів,не витримують, відключаються. Не знаю що буде дальше,але Кредит7 вже запропонував тіло,не погодилася,17 100 переплати,думаю на пів тіла збити. Дай Бог нам всім сили,терпіння і щасливого закінчення того пекла. Я надіюся,що щось тай зміниться на краще в нашій Державі.
26 МФО и 2 банка, месяц просрочки,держись .
Тримаюся))))) ще страшно,але не так,як тижні два тому,адаптовуюся)))))))

На нет и суда как говорится. Что его забивать зря голову. Деньги от этого все равно не появятся. Будут, потом подумаете, хотя вряд ли к тому времени захотите отдавать что либо
Я вже не хочу))))) пролонгація ми нагодувала,досить.

Одесситка, подскажи пожалуйста где это посмотреть, в свое время так интересно было сколько же нас уже тут, так я и не нашел (
На главной странице, внизу под темами. )
Screenshot_2021-02-16-21-49-27.webp

Это Динеро напомнить хочет что оплата скоро,это стандартный прием.А когда входите в просрочку то будет по 200-400 пропущеных плюс смс,и вайбер.
Сегодня уже два звонка (поставила антиколлектор, он автоматом блокирует)
Сижу, одним полужопием боюсь, вторым сама себя успокаиваю

З часом все минає. Справжні друзі залишаться поряд, хто просто був для галочки, самі відійдуть. В мене 10 міс. 9 мфо і 5 банків. Спочатку було дуже страшно, рідним все розказала сама. Далеким родичам можливо і звонять, але вони мовчать. Преміум ше ті слабі на голову. Ставили на прозвон всіх кого знайшли. Але є люди від яких не очікуєш підтримки навпаки підтримали. Звернення в усі інстанції трохи утихомирили їх. Вони шукають слабке місце в людини і давлять. За цей час мені стало всеодно, хто що говорить. Святих немає. На роботі керівництво підтримало. За це подяка. А так зміна сімки збереже нерви і здоров'я.
Добрий день подскажите пожалуйста куда писали,и если можно образцы писем,а то сил нет уже.
Сегодня уже два звонка (поставила антиколлектор, он автоматом блокирует)
Сижу, одним полужопием боюсь, вторым сама себя успокаиваю
А сколько у Вас МФО?У меня 33,плюс 4 банка,но банки пока плачу,кроме привата,с ним у меня война,оборзевший банк хуже мфо.

Добрий день подскажите пожалуйста куда писали,и если можно образцы писем,а то сил нет уже.

А сколько у Вас МФО?У меня 33,плюс 4 банка,но банки пока плачу,кроме привата,с ним у меня война,оборзевший банк хуже мфо.
2 МФО

У вас всего два кредита и вы так переживаете?Я в шоке,мне бы ваши два кредита я б наверное и форум не нашла б если б у меня их два было.
Не хочу расписывать детали (интернет все запомнит), скажу кратко и очень обобщённо: у меня нет никого, к кому можно прийти даже за советом. А ещё я мнительна и труслива. Конечно, сс√сь. Хотя, не устану повторять,- спасибо форуму. Иначе сошла бы с ума. Или суициднулась

Не хочу расписывать детали (интернет все запомнит), скажу кратко и очень обобщённо: у меня нет никого, к кому можно прийти даже за советом. А ещё я мнительна и труслива. Конечно, сс√сь. Хотя, не устану повторять,- спасибо форуму. Иначе сошла бы с ума. Или суициднулась
На вашем месте нечего переживать, два мфо, со временем с ними можно будет порешать, выплатив тело и возможно проценты в разумных пределах.
Только главное не залазьте в новые долги что бы закрыть эти, это самая первая и главная проблема.
Из всех кредитов что у меня, по 10 мфо вылез в просрочку, еще 5 подтянутся но несколько мелких закрою, большая часть суммы ушла на перекридитования и пролонгации. Обидно что большую часть этих денег не ушло на себя, а все вернулось этим шарашкам.
Но что делать, буду воевать, уже достали брата, мужа сестры, бывшего директора, это люди которые мне об этом сказали, но подозреваю что есть и те о которых я просто еще не знаю. матери еще иногда звонят, правда не часто, но она неизвестные не берет та и разговаривать с ними она не станет, она их расценит как мошеников, про этих коллекторов по новостям сейчас каждый день рассказывают, тут я спокоен.
Но стыдно мне перед людьми которых они достали, боюсь что скоро фотки и колажи со мной начнут слать, но с другой стороны после такого их все мои как мошенников воспринимать будут.

На вашем месте нечего переживать, два мфо, со временем с ними можно будет порешать, выплатив тело и возможно проценты в разумных пределах.
Только главное не залазьте в новые долги что бы закрыть эти, это самая первая и главная проблема.
Из всех кредитов что у меня, по 10 мфо вылез в просрочку, еще 5 подтянутся но несколько мелких закрою, большая часть суммы ушла на перекридитования и пролонгации. Обидно что большую часть этих денег не ушло на себя, а все вернулось этим шарашкам.
Но что делать, буду воевать, уже достали брата, мужа сестры, бывшего директора, это люди которые мне об этом сказали, но подозреваю что есть и те о которых я просто еще не знаю. матери еще иногда звонят, правда не часто, но она неизвестные не берет та и разговаривать с ними она не станет, она их расценит как мошеников, про этих коллекторов по новостям сейчас каждый день рассказывают, тут я спокоен.
Но стыдно мне перед людьми которых они достали, боюсь что скоро фотки и колажи со мной начнут слать, но с другой стороны после такого их все мои как мошенников воспринимать будут.
Вот коллажей и звонков боюсь

Писали люди яким звонарі нагородили всякого хламу. Люди при посадах. В НБУ, 1545. Я в добровільній формі кіберам нормально розписала і скріни дзвінків скинула. Участковий все уточнив після кіберів. Дуже багато людей постраждало від неправомірних дій колекторів. Вони герої з гарнітурою, а на ділі г..но.
Вони ж розраховують на наш страх. Кредит це не саме гірше, що може бути. Ми завжди думаєм, а що сусіди скажуть, колеги, родичі. Не за те переживаєм. В тих самих колег, родичів, сусідів бувають такі склети в шафах, що ми ангелочки зі своїми боргами. Так що не падає духом. Тримаємось

Останнє редагування:

Вы, если не видите реальной возможности закрыть в ноль, и с банками не оттягивайте. Они особо от МФО то и не отличаются, только договора есть живые, хотя и их можна опорить в суде. А постоянными выплатами вы только отодвигаете неизбежное, лучше сэкономить на адвоката, если до этого дойдет.

Незнаю :rolleyes:

У меня 37,банки+контактная 32+банки.Уже больше года.На данный момент одно Иин+4-ре суд,где контактная.Окружение с весны не трогают.
Це дуже важливо,що оточення не чіпають,в мене за півтора місяця обдзвонили і написали всім рідним,контактним і жалем родичам. Майкредіт написав сьогодні,що перевірили моє майнове і фінансове становище,документи направлені місцевому юристу і запланований виїзд. Не знаю чого чекати...

Назад
Угорі