Холостяки обоих полов-все сюда!!

• Автор теми Автор теми Татьяна222
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3K
  • Перегляди Перегляди 43K
Дружебобер, на куесосиние друг друга Команда может закрывать глаза, а вот на форум некуй гнать!
Це позиція адміністрації, чи правила "такого ж форумчанина як я"?
Де я гнав на форум? Пруфи в студію!
Може в припущенні що "аплодуватимуть за бан" ті хто відверто цього хочуть? Ну тоді питань немає, це жахливий вчинок, сподіваюся зможу спати спокійно, хоча б через тиждень.
Чи то може подумали що під "жильцями теми" маю щось відмінне від одних і тих самих людей, що багато днів пишуть більше 50% всіх постів в темі? Одним з яких я вже є другий день. Ніпанятна...

Доречі, дружебобер, за що на мене скаргу робив? Може варто ще написати адміну про скоріший розгляд і якнайшвидше видалення негідника, який такі грубі порушення робить?

Те що зануда, трохи є. Ще інтроверт. І о жах, навіть маю пґряд вимог до потенційної дівчини. Окрім оплати власних хотілок, що місцевим так сподобалося:), вона має не зловживати алкоголем, не палити/не вживати наркотики взагалі. Відсутність зайвої ваги, інтелект, захоплення та інтереси також базові критерії.
Уууу, чую я что кто то получит в подарок губозакаточную машинку.

672957f78d32c685d75ce6bff599305b.webp

Одназначно лайк. Полюбляю природню красу)
:facepalm:
И я абсолютно свободна)
Приходи)
И я абсолютно свободна)
А я то думаю кто мне поможет снег почистить....

Тоді це "ні про що". Якщо тут у кожного свої правила, то які функції адміністрації? По моїм наприклад все можна, (тсс:навіть капслоком писати)
Правила одни для всех, но тут люди разные, взрослые и в разных эмоциональных состояниях...а в Команде такие же живые люди как я и ты, поэтому и закрывают глаза на наши мелкие шалости.

Вкладення

• Screenshot_2021-02-10-21-29-09-292_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2021-02-10-21-29-09-292_com.android.chrome.webp
    122.8 Кб · Перегляди: 27
Zloj rock Зупинись вже... Чи твоя філософія не дозволяє тобі нормально з нами алкоголіками, сексоголіками спілкуватись?...

Назад
Угорі