Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
По темі щойно побачив пост однієї шкури (інакше не назвеш), яка колись заявляла що щоб впізнала на першій зустрічі-має бути шикарний букет. От всим класна і п'ять мов у 22 роки для мене дійсно показник і студ міс обласного центру, ряд цікавих захоплень. Якби не одне "але": відверто все життя декларує, що її чоловік має бути банкоматом ходячим і ганчіркою, що призначена існувати тільки для задоволення жінки.
Цей пост короткий і лаконічний: "Как симпатию проявлять будете? Картой или наличными?"
Канешна, имея 20 литров спиртогана в закромах...Моя філософія каже, що сьогодні треба бахнуть)
Будет 19,5(Канешна, имея 20 литров спиртогана в закромах...
По-моему, тут несколько другое))Может просто перестанете уделять ему внимание? Может хоть так сольётся![]()
Читала я в роде про Баленсиага)По-моему, тут несколько другое))
Точно. Завтра маємо зустрітися. А якщо й немає і лиш витвір хворої уяви-не переймайтеся, то мої проблеми.У вас точно есть психолог? Дело в том, что вы рассуждаете штампами из дешёвых псевдопсихологических книжечек.
На чиї "лічності"? Покажете пальцем? Мова про особу, яка на цей пост не образиться при всьому бажанні і нікому тут невідома.не надо выходить на личности уважаемый!еще одно высказывание от вашей персоны и будете отдыхать красиво !просто мой вам совет....
В нас зовсім різне бачення життя, тож шляхи швидко розійшлися....Как оплату проводить будете?
Я вже писав, що це дієвий метод.Может просто перестанете уделять ему внимание? Может хоть так сольётся![]()
Среда это ж маленькая пятницаМожет просто перестанете уделять ему внимание? Может хоть так сольётся![]()
Не спешите так. Я бы хотела уточнить аспект генетического соответствия требований к вашей будущей избраннице. Вы маркиз Кентерберийский?Точно. Завтра маємо зустрітися. А якщо й немає і лиш витвір хворої уяви-не переймайтеся, то мої проблеми.
На чиї "лічності"? Покажете пальцем? Мова про особу, яка на цей пост не образиться при всьому бажанні і нікому тут невідома.
Якщо так хочеться знайти привід мене заблокувати, то можна не напружуватися, а зробити це просто так. Переконаний що багато "жильців" цієї гілки тільки поаплодує.
В нас зовсім різне бачення життя, тож шляхи швидко розійшлися.
Я вже писав, що це дієвий метод.
Ты ошибаешься. Тут наоборот... любят когда новенькие в палате....Переконаний що багато "жильців" цієї гілки тільки поаплодує.
А для чого вам психолог?... По-моєму з вами все добре...Точно. Завтра маємо зустрітися. А якщо й немає і лиш витвір хворої уяви-не переймайтеся, то мої проблеми.
На чиї "лічності"? Покажете пальцем? Мова про особу, яка на цей пост не образиться при всьому бажанні і нікому тут невідома.
Якщо так хочеться знайти привід мене заблокувати, то можна не напружуватися, а зробити це просто так. Переконаний що багато "жильців" цієї гілки тільки поаплодує.
В нас зовсім різне бачення життя, тож шляхи швидко розійшлися.
Я вже писав, що це дієвий метод.
Так уже ж куражимся куражимся со вчерашнего дня...)Среда это ж маленькая пятницадайте покуражиться людям.
Ну, не скажи. Парни, регулярно ходящие на войну, могут и не уметь разговаривать с женщинами. Но с мужиками они говорить умеют!А для чого вам психолог?... По-моєму з вами все добре...
Это ты специально шоб меня выманить???Так а тема то о чем?
Татьяна222 ты дэ?
Таня заняла деньги у любовника и купила гараж. Оформила на брата и сдает в аренду мужу. Крутится женщина как может.

Так уже ж куражимся куражимся со вчерашнего дня...)
А выглядит, как ...
Залицяюсь?Это ты специально шоб меня выманить???![]()
Да, надо закрутки на закуску....Это ты специально шоб меня выманить???![]()
ПизДноНивапрос..пиши шо хощь карта приват... доставка новой попочтой ща твой счётДа, надо закрутки на закуску....