Дим Димыч
Читач
- Дописи
- 6595
- Реакції
- 21215
- Бали
- 5718
Дим Димыч не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Стоматолог?Тебе зубы жмут? За метлой следи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Стоматолог?Тебе зубы жмут? За метлой следи.
Самого здивувало спочатку, але як почав такий підхід практикувати, в середньому значно кращі дівчата почали оточувати. Деякі об'єктивно кращі за мене. Вже й не пригадаю таку щоб не знала хоча б англійську (при тому що я не знаю) чи без вищої освіти. А раніше всякі бували, зараз кількість абсолютно не цікавить.что Вас такого каким Вы сейчас являетесь , достаточно для того чтоб заинтересовать самодостаточную и образованную Леди?)
Дурість. Була раз цнотлива-не сподобалось.Посмею заметить и чтоб целкой была.
Посмотри в зеркало. Идеальных людей нет.
Так я не сподіваюся комусь щось довести. Хоча і добре якщо хтось задумається.Зря распинаешся. С тебя прикол тянут.
А я только по одному, бо курю)Пролетела по всем пунктам?Шо ж за день?
С Вашей свахой...да. Либерталия )) я б вообще не температурил)Пролетела по всем пунктам?Шо ж за день?
Справа твоя звісно. Але якщо дивитися в контексті потенційної матері своїх дітей, то таку дівчину не розглядав би. Це не просто залежність, а нехтування здоров'ям своїм/нащадків. Асоціації з попільничкою)А я только по одному, бо курю)
но тут тоже надо понимать что девушки все сначала приятные и добрючие а как зафоллуют пацика то все пиши пропалоСправа твоя звісно. Але якщо дивитися в контексті потенційної матері своїх дітей, то таку дівчину не розглядав би. Це не просто залежність, а нехтування здоров'ям своїм/нащадків. Асоціації з попільничкою)
А такие существуют.. Хм..Запросы слишком велики..Таких идеальных нет.Да и вы не идеал...Те що зануда, трохи є. Ще інтроверт. І о жах, навіть маю пґряд вимог до потенційної дівчини. Окрім оплати власних хотілок, що місцевим так сподобалося, вона має не зловживати алкоголем, не палити/не вживати наркотики взагалі. Відсутність зайвої ваги, інтелект, захоплення та інтереси також базові критерії.
могу вам сказать что большая половина женщин этого хотят..І доки існує орда домашніх тиранів що б'ють/п'ють/принижують, в мене завжди буде широкий вибір.
ребята не конфликтуем !низзя!!!!!!!Тебе зубы жмут? За метлой следи.
Звісно існують. По фігурі таких критеріїв не маю, груди тільки рідні сприймаю, зростом краще менше 170. Таких насправді багато. Ну як багато-більше ніж достатньо.А такие существуют.. Хм..Запросы слишком велики..Таких идеальных нет.Да и вы не идеал...
Шерше ля фам... Ваш идеал 90/60/90,180,с высшим образованием,с зарплатой,умная,начитанная,не пьет,не курит,не употребляет.Таких нет.. Удачи.
Скажем так... очень хорошо что я вам не подхожу по критериям не,пью,не курю...И это очень хорошо..Звісно існують. По фігурі таких критеріїв не маю, груди тільки рідні сприймаю, зростом краще менше 170. Таких насправді багато. Ну як багато-більше ніж достатньо.
дружище извини за нескромный скоко тебе лет?(знакомиться не собираюсь)) просто твоя мышленка интересна..Звісно існують. По фігурі таких критеріїв не маю, груди тільки рідні сприймаю, зростом краще менше 170. Таких насправді багато. Ну як багато-більше ніж достатньо.
не ну фифти фифти это ваще каравул.....Точно мимо вас прошла, после фразы 50/50 даже до первого раза..
Так без проблем. Скільки людей, стільки і думок. Не переслідую мету сподобатись всім, запросити на побачення, задовольнити, перестати. Я ділюся думками (при купі запитань, критики і засуджень), а враження що ви сприймаєте як нав'язування. Ну то може й на краще, було б нудно)Скажем так... очень хорошо что я вам не подхожу по критериям не,пью,не курю...И это очень хорошо..
Я б со своим ростом(больше 1,80),параметрами,образованием и предпочтениями...Точно мимо вас прошла, после фразы 50/50 даже до первого раза..
P.S.Я свою вторую половинку устраиваю на ?...
28дружище извини за нескромный скоко тебе лет?(знакомиться не собираюсь)) просто твоя мышленка интересна..
вы в 28 есче все ищите свою половинку?Так без проблем. Скільки людей, стільки і думок. Не переслідую мету сподобатись всім, запросити на побачення, задовольнити, перестати. Я ділюся думками (при купі запитань, критики і засуджень), а враження що ви сприймаєте як нав'язування. Ну то може й на краще, було б нудно)
28
До війни не шукав. А з 15го року банально дуже рідко бачив жінок, переважно у відпустках. Звісно це об'єктивний мінус, на даному життєвому етапі, та маємо що маємо.вы в 28 есче все ищите свою половинку?
итак нудноТак без проблем. Скільки людей, стільки і думок. Не переслідую мету сподобатись всім, запросити на побачення, задовольнити, перестати. Я ділюся думками (при купі запитань, критики і засуджень), а враження що ви сприймаєте як нав'язування. Ну то може й на краще, було б нудно)
28
Я мама двоих детей, 20 и 10. Так, что мне можна.Справа твоя звісно. Але якщо дивитися в контексті потенційної матері своїх дітей, то таку дівчину не розглядав би. Це не просто залежність, а нехтування здоров'ям своїм/нащадків. Асоціації з попільничкою)
І запах відповідний.
вы более прагматичны в этом плане и смотрите на свою судьбу в принципе с правильной стороныДо війни не шукав. А з 15го року банально дуже рідко бачив жінок, переважно у відпустках. Звісно це об'єктивний мінус, на даному життєвому етапі, та маємо що маємо.
Фаргуша, я тебя прошу, пусть сливается сам потихоньку, вы ему отвечаете и он думает, что он в фаворе, ну умно ж редкосное.... ну не о чём полумерок, от слова вообще. Мы ему наших красавиц, умниц и хозяюшек не дадим на эксперименты, он уже давно себя потерялвы в 28 есче все ищите свою половинку?