Холостяки обоих полов-все сюда!!

• Автор теми Автор теми Татьяна222
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3K
  • Перегляди Перегляди 43K
что Вас такого каким Вы сейчас являетесь , достаточно для того чтоб заинтересовать самодостаточную и образованную Леди?)
Самого здивувало спочатку, але як почав такий підхід практикувати, в середньому значно кращі дівчата почали оточувати. Деякі об'єктивно кращі за мене. Вже й не пригадаю таку щоб не знала хоча б англійську (при тому що я не знаю) чи без вищої освіти. А раніше всякі бували, зараз кількість абсолютно не цікавить.
Посмею заметить и чтоб целкой была.
Посмотри в зеркало. Идеальных людей нет.
Дурість. Була раз цнотлива-не сподобалось.
Зря распинаешся. С тебя прикол тянут.
Так я не сподіваюся комусь щось довести. Хоча і добре якщо хтось задумається.
Маю трохи вільного часу і потребу "перемкнутися" від поточних завдань, то й зависаю тут.

А я только по одному, бо курю)
Справа твоя звісно. Але якщо дивитися в контексті потенційної матері своїх дітей, то таку дівчину не розглядав би. Це не просто залежність, а нехтування здоров'ям своїм/нащадків. Асоціації з попільничкою)
І запах відповідний.

Справа твоя звісно. Але якщо дивитися в контексті потенційної матері своїх дітей, то таку дівчину не розглядав би. Це не просто залежність, а нехтування здоров'ям своїм/нащадків. Асоціації з попільничкою)
но тут тоже надо понимать что девушки все сначала приятные и добрючие а как зафоллуют пацика то все пиши пропало

Те що зануда, трохи є. Ще інтроверт. І о жах, навіть маю пґряд вимог до потенційної дівчини. Окрім оплати власних хотілок, що місцевим так сподобалося:), вона має не зловживати алкоголем, не палити/не вживати наркотики взагалі. Відсутність зайвої ваги, інтелект, захоплення та інтереси також базові критерії.
А такие существуют.. Хм..Запросы слишком велики..Таких идеальных нет.Да и вы не идеал...
Шерше ля фам... Ваш идеал 90/60/90,180,с высшим образованием,с зарплатой,умная,начитанная,не пьет,не курит,не употребляет.Таких нет.. Удачи.

І доки існує орда домашніх тиранів що б'ють/п'ють/принижують, в мене завжди буде широкий вибір.
могу вам сказать что большая половина женщин этого хотят..
Тебе зубы жмут? За метлой следи.
ребята не конфликтуем !низзя!!!!!!!

А такие существуют.. Хм..Запросы слишком велики..Таких идеальных нет.Да и вы не идеал...
Шерше ля фам... Ваш идеал 90/60/90,180,с высшим образованием,с зарплатой,умная,начитанная,не пьет,не курит,не употребляет.Таких нет.. Удачи.
Звісно існують. По фігурі таких критеріїв не маю, груди тільки рідні сприймаю, зростом краще менше 170. Таких насправді багато. Ну як багато-більше ніж достатньо.

Звісно існують. По фігурі таких критеріїв не маю, груди тільки рідні сприймаю, зростом краще менше 170. Таких насправді багато. Ну як багато-більше ніж достатньо.
Скажем так... очень хорошо что я вам не подхожу по критериям не,пью,не курю...И это очень хорошо..
Я б со своим ростом(больше 1,80),параметрами,образованием и предпочтениями...Точно мимо вас прошла, после фразы 50/50 даже до первого раза..
P.S.Я свою вторую половинку устраиваю на ?...

дружище извини за нескромный скоко тебе лет?(знакомиться не собираюсь)) просто твоя мышленка интересна..
Точно мимо вас прошла, после фразы 50/50 даже до первого раза..
не ну фифти фифти это ваще каравул.....

Скажем так... очень хорошо что я вам не подхожу по критериям не,пью,не курю...И это очень хорошо..
Я б со своим ростом(больше 1,80),параметрами,образованием и предпочтениями...Точно мимо вас прошла, после фразы 50/50 даже до первого раза..
P.S.Я свою вторую половинку устраиваю на ?...
Так без проблем. Скільки людей, стільки і думок. Не переслідую мету сподобатись всім, запросити на побачення, задовольнити, перестати. Я ділюся думками (при купі запитань, критики і засуджень), а враження що ви сприймаєте як нав'язування. Ну то може й на краще, було б нудно)
дружище извини за нескромный скоко тебе лет?(знакомиться не собираюсь)) просто твоя мышленка интересна..
28

Так без проблем. Скільки людей, стільки і думок. Не переслідую мету сподобатись всім, запросити на побачення, задовольнити, перестати. Я ділюся думками (при купі запитань, критики і засуджень), а враження що ви сприймаєте як нав'язування. Ну то може й на краще, було б нудно)

28
вы в 28 есче все ищите свою половинку?

До війни не шукав. А з 15го року банально дуже рідко бачив жінок, переважно у відпустках. Звісно це об'єктивний мінус, на даному життєвому етапі, та маємо що маємо.

28
итак нудно

І запах відповідний.
Я мама двоих детей, 20 и 10. Так, что мне можна.

До війни не шукав. А з 15го року банально дуже рідко бачив жінок, переважно у відпустках. Звісно це об'єктивний мінус, на даному життєвому етапі, та маємо що маємо.
вы более прагматичны в этом плане и смотрите на свою судьбу в принципе с правильной стороны

Фаргуша, я тебя прошу, пусть сливается сам потихоньку, вы ему отвечаете и он думает, что он в фаворе, ну умно ж редкосное.... ну не о чём полумерок, от слова вообще. Мы ему наших красавиц, умниц и хозяюшек не дадим на эксперименты, он уже давно себя потерял

Назад
Угорі