Холостяки обоих полов-все сюда!!

• Автор теми Автор теми Татьяна222
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3K
  • Перегляди Перегляди 43K
Zloj rock, всю тему не читала, лень)) но стало очень интересно) а что Вы умеете? На что готовы пойти ради не меркантильной и высокодуховной дивы?) ну кроме задушевных бесед ;) И « чая» ;)

Не знаю. Козлом не был.
И алаверды.
Если я друга приглашу попить пива и угощу, я его спонсор?
Ти спеціально перекручуєш, чи прочитав два повідомлення?
Не повторюватимуть відповідаючи на дурні повідомлення.
На мене так швидко повісили ярлики бомжа/скупердяя і альфонса, що аж смішно. На практиці я завжди був і є добряком, а до половини доходів ідуть на різного роду благодійність і ніхто не спонсорує.
Для мене не проблема наприклад оплатити навчальні курси непривабливій дівчині чи товаришу. Просто за те, що подобається рід діяльності та ентузіазм, але платити за час проведений з незнайомою дівчиною зараз сприймаю як абсурд.

ну кроме задушевных бесед
Навеяло...
Заказала дама мальчика...а он то давай кофе попьем, то поговорим....надоело даме...и горит "Вы *Барт полуночник?" - не звездун- кофейник;)

Zloj rock, всю тему не читала, лень)) но стало очень интересно) а что Вы умеете? На что готовы пойти ради не меркантильной и высокодуховной дивы?) ну кроме задушевных бесед ;) И « чая» ;)
Наприклад цікаво проведений час, емоції, пізнання нового, підтримку у самопізнанні та розвитку. Це якщо про короткі інтрижки, та вони вже абсолютно не цікавлять.
Думаю при нагоді розпочати серйозні стосунки з перспективою на сім'ю. Там на етапі сумісного життя з мене оплата житла/продуктів/подорожей. При одруженні взагалі б волів 80% бюджету передати в управління дружині (наприклад мій чистий дохід (без оплати компослуг, продуктів і щоденних витрат) в 1,5 рази вище ніж зарплати матері і сестри разом взяті (а вони всі поточні витрати мають). При цьому вони зараз поїхали на відпочинок в ОАЕ, а у мене лиш пачка боргів).

Так дивно взагалі, скільки озлобленості і бруду від тутешніх дамочок, яким по суті ж не пропонував навіть за себе заплатити чи перейняти погляди)

По факту ж молодий, красивий , високий, спортивний, освічений хлопець без шкідливих звичок, зі сталими цінностями та повагою до своєї супутниці зараз рідке явище. І доки існує орда домашніх тиранів що б'ють/п'ють/принижують, в мене завжди буде широкий вибір.
Вважаю що захоплення жінки від того ким вона себе почуває поряд з чоловіком. Комусь достатньо "жертвоприношень" і смиренності, комусь-той, хто при потребі голіруч стоятиме проти п'ятьох на смерть. Тут грунтовна різниця. Перший тип не цікавить.

Наприклад цікаво проведений час, емоції, пізнання нового, підтримку у самопізнанні та розвитку. Це якщо про короткі інтрижки, та вони вже абсолютно не цікавлять.
Думаю при нагоді розпочати серйозні стосунки з перспективою на сім'ю. Там на етапі сумісного життя з мене оплата житла/продуктів/подорожей. При одруженні взагалі б волів 80% бюджету передати в управління дружині (наприклад мій чистий дохід (без оплати компослуг, продуктів і щоденних витрат) в 1,5 рази вище ніж зарплати матері і сестри разом взяті (а вони всі поточні витрати мають). При цьому вони зараз поїхали на відпочинок в ОАЕ, а у мене лиш пачка боргів).

Так дивно взагалі, скільки озлобленості і бруду від тутешніх дамочок, яким по суті ж не пропонував навіть за себе заплатити чи перейняти погляди)

По факту ж молодий, красивий , високий, спортивний, освічений хлопець без шкідливих звичок, зі сталими цінностями та повагою до своєї супутниці зараз рідке явище. І доки існує орда домашніх тиранів що б'ють/п'ють/принижують, в мене завжди буде широкий вибір.
Вважаю що захоплення жінки від того ким вона себе почуває поряд з чоловіком. Комусь достатньо "жертвоприношень" і смиренності, комусь-той, хто при потребі голіруч стоятиме проти п'ятьох на смерть. Тут грунтовна різниця. Перший тип не цікавить.
Краще у тебе були шкідливі звички! ти до всього, що ти про себе розповів, ще й рідкісна зануда!

FB_IMG_1607941952735.webp

Просто за те, що подобається
Вот за это надо платить, ну мое мнение.

А угостить девочку мороженым/виски...при наличии пиастров лично для меня это заположняк(наверное родители не так воспитали)
И насчёт бревна.... послушай старого дядю Диму, это не она виновата.

Раньше никогда не запивал и не закусывал алкоголь. Мол, настолько крепкий парень, что мне это ни к чему. Теперь, когда меня спрашивают, почему я начал закусывать, я киваю влево. Обычно там сидит моя жена, и я очень плохо помню, откуда она взялась.
Так я не замужем, а при знакомстве почему-то говорю что замужем. Шиворот на выворот я?

Вот за это надо платить, ну мое мнение.

А угостить девочку мороженым/виски...при наличии пиастров лично для меня это заположняк(наверное родители не так воспитали)
И насчёт бревна.... послушай старого дядю Диму, это не она виновата.
Димыч, ты как всегда прав.

Краще у тебе були шкідливі звички! ти до всього, що ти про себе розповів, ще й рідкісна зануда!
Те що зануда, трохи є. Ще інтроверт. І о жах, навіть маю пґряд вимог до потенційної дівчини. Окрім оплати власних хотілок, що місцевим так сподобалося:), вона має не зловживати алкоголем, не палити/не вживати наркотики взагалі. Відсутність зайвої ваги, інтелект, захоплення та інтереси також базові критерії.

Те що зануда, трохи є. Ще інтроверт. І о жах, навіть маю пґряд вимог до потенційної дівчини. Окрім оплати власних хотілок, що місцевим так сподобалося:), вона має не зловживати алкоголем, не палити/не вживати наркотики взагалі. Відсутність зайвої ваги, інтелект, захоплення та інтереси також базові критерії.
То давай на базу, на свою! зливайся, занудив вже всіх.

Ну что Вам интересно я поняла) и что не интересны интрижки за ваш счёт , тоже. Если кратко « сейчас никак не готов, но в перспективе могу если посчитаю тебя достойной» ну ок, не вопрос .
А что Вы готовы дать сейчас ей? Чтоб она заинтересовалась перспективой?
Готовы гвоздь прибить, получку повесить,( утрирую) помочь пожарить мясо ( купленное на пополам) , а потом уже беседовать и любоваться ею? Уверены? Что Вас такого каким Вы сейчас являетесь , достаточно для того чтоб заинтересовать самодостаточную и образованную Леди?)

Посмею заметить и чтоб целкой была.
Посмотри в зеркало. Идеальных людей нет.

Зря распинаешся. С тебя прикол тянут.

Назад
Угорі