Наприклад цікаво проведений час, емоції, пізнання нового, підтримку у самопізнанні та розвитку. Це якщо про короткі інтрижки, та вони вже абсолютно не цікавлять.
Думаю при нагоді розпочати серйозні стосунки з перспективою на сім'ю. Там на етапі сумісного життя з мене оплата житла/продуктів/подорожей. При одруженні взагалі б волів 80% бюджету передати в управління дружині (наприклад мій чистий дохід (без оплати компослуг, продуктів і щоденних витрат) в 1,5 рази вище ніж зарплати матері і сестри разом взяті (а вони всі поточні витрати мають). При цьому вони зараз поїхали на відпочинок в ОАЕ, а у мене лиш пачка боргів).
Так дивно взагалі, скільки озлобленості і бруду від тутешніх дамочок, яким по суті ж не пропонував навіть за себе заплатити чи перейняти погляди)
По факту ж молодий, красивий , високий, спортивний, освічений хлопець без шкідливих звичок, зі сталими цінностями та повагою до своєї супутниці зараз рідке явище. І доки існує орда домашніх тиранів що б'ють/п'ють/принижують, в мене завжди буде широкий вибір.
Вважаю що захоплення жінки від того ким вона себе почуває поряд з чоловіком. Комусь достатньо "жертвоприношень" і смиренності, комусь-той, хто при потребі голіруч стоятиме проти п'ятьох на смерть. Тут грунтовна різниця. Перший тип не цікавить.