Хочу поделиться своей историей

• Автор теми Автор теми keepa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 156
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Та мені і нема куди іти він і особо і несварився просто сказав речі збирати а ще трьох діток маємо меншому рочок з половиною..... Йогоі його маму дуже хвилює що скажуть інші вже говорять що я їх лише позорю з своїми довгами
Значит скажите, что завтра с утра соберете вещи,и уйдёте. Тут два варианта- либо выпустит пар до завтра, либо будет ночь на раздумья куда дальше деваться. Если будет настаивать уходить сейчас ( это вообще дико,и не знаю как Вы тогда умудрились связаться с таким человеком), забирайте детей, и уходите. Если с ночлегом не получится решить, идите в ближайшее отделение полиции, и говорите что вам некуда деваться.

Та я сама винна в усьому вляпалася в це тепер лиш доходить навіщо.. Дякую за підтримку мама його каже поговорить з ним щоб дав іще шанс виправитись
:facepalm: який шанс?
Коли почнуть дзвонити калли буде гірше,коли почнуть прозвони всім робити...... Почне бити.... Я так розумію що Ви ще маєте час... Пробивайте дані про помешкання... Дзвоніть. Зараз багато таких будинків для матерів

:facepalm: який шанс?
Коли почнуть дзвонити калли буде гірше,коли почнуть прозвони всім робити...... Почне бити.... Я так розумію що Ви ще маєте час... Пробивайте дані про помешкання... Дзвоніть. Зараз багато таких будинків для матерів
Ні я просто хочу щоб він був з дітками а я піду заробити гроші і я піду від нього... В мене е будинок але там потрібну ремонт і ось хочу заробити зробити ремонт і піти

Сегодня с вечера у меня началась дикая паника и страх . Всю трясет . Скоро первые просрочки . Страх внутри сковывает все . Единственное что успокаивает это темы на форуме но плакать перестать не могу
У меня было то же самое, перед первыми просрочками, а потом как-то само отпустило, форум нашла и не так все страшно, как казалось.

В мене ще нікого незнайшли за три місяці

Та я сама винна в усьому вляпалася в це тепер лиш доходить навіщо.. Дякую за підтримку мама його каже поговорить з ним щоб дав іще шанс виправитись
Тут до всех поздно дошло. Вы ни в чем не виноваты. У меня 31!!! МФО. Брал перекрывать другие кредиты,и как снежный ком наросло.Когда очнулся,словно в холодную воду окунулся. Сейчас все прелести долговой ямы на лицо. Все что Вам сейчас нужно сделать, это осознать, что это не смертельно,и успокоиться.

Тут до всех поздно дошло. Вы ни в чем не виноваты. У меня 31!!! МФО. Брал перекрывать другие кредиты,и как снежный ком наросло.Когда очнулся,словно в холодную воду окунулся. Сейчас все прелести долговой ямы на лицо. Все что Вам сейчас нужно сделать, это осознать, что это не смертельно,и успокоиться.
В мене 6

Ні я просто хочу щоб він був з дітками а я піду заробити гроші і я піду від нього... В мене е будинок але там потрібну ремонт і ось хочу заробити зробити ремонт і піти
Тримайте мене в курсі,про Ваші справи...

Вкладення

• images (19).webp
    images (19).webp
    6.1 Кб · Перегляди: 22
А вот это уже очень ценная информация для вас,и повод откорректировать планы на будущее.

Прошу більше не шукайте гроші онлайн,зупиніться!!!!

Прошу більше не беріть гроші онлайн,прошу
6---це мізер.
Які ? Термін прострочки?
Я вже і нешукаю і непробую теж знайшла цей форум і вчасно зупинилася май велика 3 місяці а може і більше непамятаю май мала то 9 днів
Post automatically merged:

Тримайте мене в курсі,про Ваші справи...
Ок дякую за підтримку

Прошу більше не шукайте гроші онлайн,зупиніться!!!!

Прошу більше не беріть гроші онлайн,прошу
6---це мізер.
Які ? Термін прострочки?
Дінеро вже десь більше 3 місяців. Кредит каса також стільки, мілоан десь 2 місяці, монто 1 місяць бистрозайм 16 днів і смарттівей 9 днів

Останнє редагування:
Я вже і нешукаю і непробую теж знайшла цей форум і вчасно зупинилася май велика 3 місяці а може і більше непамятаю май мала то 9 днів

Ок дякую за підтримку

Дінеро вже десь більше 3 місяців. Кредит каса також стільки, мілоан десь 2 місяці, монто 1 місяць бистрозайм 16 днів і смарттівей 9 днів
2 останніх самі г#мнисті. Соц мережі Вайбер захищені??

Ок дякую за підтримку

Одна приятная новость, оказывается я в Смартивей умудрился не взять кредит. Даже удивился))) А вообще, список моих кредитов в МФО можно публиковать на отдельном сайте под названием- "Полное собрание всех МФО Украины")

Одна приятная новость, оказывается я в Смартивей умудрился не взять кредит. Даже удивился))) А вообще, список моих кредитов в МФО можно публиковать на отдельном сайте под названием- "Полное собрание всех МФО Украины")
хай земляк!

Салют)

Соц мережі так вайбер ні.... Все домовилися про ррзвод залишив мене тут жити поки незнайду щось
А может это и к лучшему... В тяжёлой ситуации не поддержать, пусть даже не любимую,но жену? Для меня это за рамками понимания

Салют)

А может это и к лучшему... В тяжёлой ситуации не поддержать, пусть даже не любимую,но жену? Для меня это за рамками понимания
Нів сказав що немає терпіння.... В нас неклеїться з дня весілля і вже 9 років і все каже що я винна

Нів сказав що немає терпіння.... В нас неклеїться з дня весілля і вже 9 років і все каже що я винна
[/QUOTE
Интересно, кто у него будет виноват, когда вы будете счастливы с другим, который будет заботиться о вас так, что вам больше не придется брать кредиты?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі