Хочу поделиться своей историей

• Автор теми Автор теми keepa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 156
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Сьогодні приїжджає чоловік із заробітків хочу йому розповісти про свої мфо... Але дуже боюся!!!! Незнаю як почати
Я неделю назад тоже боялась, но собралась с мыслями и вечером рассказала все на одном дыхании. И так намного легче

Я неделю назад тоже боялась, но собралась с мыслями и вечером рассказала все на одном дыхании. И так намного легче
поддерживаю, я тоже долгое время боялась все рассказать своей маме. а когда начались звонки всем моим знакомым. подумала, что пусть лучше мама узнает все от меня. пришла вечером и все ей рассказала, боялась что будет кричать, что мы с мужем куда-то влезли. Но она нас поддержала, и сказала, что прорвемся. И знаете после этого разговора как то аж легче на душе стало.

поддерживаю, я тоже долгое время боялась все рассказать своей маме. а когда начались звонки всем моим знакомым. подумала, что пусть лучше мама узнает все от меня. пришла вечером и все ей рассказала, боялась что будет кричать, что мы с мужем куда-то влезли. Но она нас поддержала, и сказала, что прорвемся. И знаете после этого разговора как то аж легче на душе стало.
Вот-вот. Лучше всего рассказать. Я до форума была в таком отчаянии, а после общения тут с людьми, и мужу рассказала, и более менее спокойнее стала относиться ко всему.

Вот-вот. Лучше всего рассказать. Я до форума была в таком отчаянии, а после общения тут с людьми, и мужу рассказала, и более менее спокойнее стала относиться ко всему.
это да. я пока молчала и носила все в себе, не спать не могла, не работать. вечно без настроения была. а после того, как рассказала и работа пошла и спать начала и всегда с настроением теперь))

Daffna, поделитесь контактами юриста и со мной буду благодарна

Накормила.... Не помогло сказав речі збирати... І то я йому. Лише розповіла про два які вже закриті але від подружки взичила 200дол. Щоб закрити...
Значить,є 2-а варіанти... 1)Піде,одумається,прийде
2)Піде,піде,піде...

Хоч я живу з чоловіком, але кожен день доїдає,під####є,а вчора вдарив... Не йде з хати,мучусь
Краще вже самій ,ніж так як я

Кожна монета має дві сторони,...
Не просіть,не моліть,не плачте
П
Ви сильна жінка.
При потребі звертайтесь))))

Накормила.... Не помогло сказав речі збирати... І то я йому. Лише розповіла про два які вже закриті але від подружки взичила 200дол. Щоб закрити...
А знаешь,я ведь ждала поддержки от любимого человека в тяжёлой ситуации... Извини, ошиблась. Мне очень плохо,но если ты решил меня ещё и добить,то пусть будет так... После этих слов собирайте вещи. Только не спеша и молча. Уверен, далеко не уйдёте.

А знаешь,я ведь ждала поддержки от любимого человека в тяжёлой ситуации... Извини, ошиблась. Мне очень плохо,но если ты решил меня ещё и добить,то пусть будет так... После этих слов собирайте вещи. Только не спеша и молча. Уверен, далеко не уйдёте.
Та мені і нема куди іти він і особо і несварився просто сказав речі збирати а ще трьох діток маємо меншому рочок з половиною..... Йогоі його маму дуже хвилює що скажуть інші вже говорять що я їх лише позорю з своїми довгами

А для чого ці слова?? Вони вже сказані!!!
Його потім буду мучити питання.. чому пішла,з піднятою головою та без слів.... І не забувайте про бумеранг

Значить,є 2-а варіанти... 1)Піде,одумається,прийде
2)Піде,піде,піде...

Хоч я живу з чоловіком, але кожен день доїдає,під####є,а вчора вдарив... Не йде з хати,мучусь
Краще вже самій ,ніж так як я

Кожна монета має дві сторони,...
Не просіть,не моліть,не плачте
П
Ви сильна жінка.
При потребі звертайтесь))))
Я то сильна але маємо трьох діток і я в нього живу а в мене нема куди піти

А для чого ці слова?? Вони вже сказані!!!
Його потім буду мучити питання.. чому пішла,з піднятою головою та без слів.... І не забувайте про бумеранг
Знаєте яб пішла з радістю і дітки хочуть зі мною але питання куди.....
Post automatically merged:

Скільки часу він Вам дав? Звідки Ви? Вік діток?
Я із Закарпаття..8.6.і рочок з половиною... Казав вже збирати

Знаєте яб пішла з радістю і дітки хочуть зі мною але питання куди.....

Я із Закарпаття..8.6.і рочок з половиною... Казав вже збирати
І дітей?

Чи тільки Ви?

Дзвоніть на гарячу лінію 1545. Розповідаєте...що чоловік вигнав...........допоможуть. забезпечують у Вашому районі житлом на три місяці... +Розмова з чоловіком...головне подзвонити

Дзвоніть на гарячу лінію 1545. Розповідаєте...що чоловік вигнав...........допоможуть. забезпечують у Вашому районі житлом на три місяці... +Розмова з чоловіком...головне подзвонити
Та я сама винна в усьому вляпалася в це тепер лиш доходить навіщо.. Дякую за підтримку мама його каже поговорить з ним щоб дав іще шанс виправитись

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі