KF.UA. Просрочка и последствия.

• Автор теми Автор теми Nadia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 973
  • Перегляди Перегляди 82K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А про мене забули((
Ще 23 червня надіслали смс з пропозицією на часткове списання боргу, якщо я звернусь на відділення))
Кожен деня минаю, як їду на роботу відділення КФ і бачу як там їхній "шпеЦіАліст" позатий і круглощокий на перекур виходить.
Думаю, йому і так нічого не бракує і без моїх грошей ))
Ну це вже низько.Той щпеціаліст,як ви виразились ,просто працює на роботі і заповнює заявки,котрі дорослі люди з головою на плечах,приходять заповнювати.Він ж не ловить людей за руки на вулиці і змушує підписувати бумаги,а гроші засовує в карман. То не той співробітник кантор,який кошмарить обливає вас гівном по телефону .
Post automatically merged:

подскажите. пришло от них сообщение,что долг передан в CreditExpress. это типа продали, передали на обзвон или просто смс ни о чем?
Это типа уступили ваш долг коллекторам и теперь кф не имеет к вам никаких претензий.

Ну це вже низько.Той щпеціаліст,як ви виразились ,просто працює на роботі і заповнює заявки,котрі дорослі люди з головою на плечах,приходять заповнювати.Він ж не ловить людей за руки на вулиці і змушує підписувати бумаги,а гроші засовує в карман. То не той співробітник кантор,який кошмарить обливає вас гівном по телефону .

Это типа уступили ваш долг коллекторам и теперь кф не имеет к вам никаких претензий.
Ага.Звісно.Сама совість і людяність.То організуйте групу підтримки працівників шараг.
Можете тут на форумі спробувати - подивитесь, що з цього вийде )):facepalm::dash1:

Ага.Звісно.Сама совість і людяність.То організуйте групу підтримки працівників шараг.
Можете тут на форумі спробувати - подивитесь, що з цього вийде )):facepalm::dash1:
Одне діло ті хто дзвонять і руйнують життя людям,а друге діло співробітник який сидить в будці і заповнює бумаги.
В мене в самого борги і просрочки.В кожного були свої цілі при оформленні тих кредитів,але ж в цих шарагах пені,відсотки,штрафи,списання грошей з карт,сповіщення третіх лиць при просрочках-це все прописано в договорі ,який кожен з нас мав зможу прочитати перед тим як взяти займ.Я такої ж думки про кантори як і всі,але не через відсотки ,пені,штрафи.****** вони тільки через той терроризм який вони влаштовують.
Кредити оформляти вони нікого за руки не ловили і не змушували брати гроші під дулом пістолету.
Чмирити працівника,який сидить оформляє займи,бо ти як наркоман набрав хрельйон займів то не дії адекватної дорослої людини.
Якщо так вже,то це теж саме піти на ринок і хуєсосити продавця м'яса,бо м'ясо дороге.

Карапуз,
То не той співробітник кантор,який кошмарить обливає вас гівном по телефону
очень даже может быть тот, пришлось столкнуться с одним в ихней будке, исходя из его поведения 100% совмещает/подрабатывает дополнительно обзвоном

Одне діло ті хто дзвонять і руйнують життя людям,а друге діло співробітник який сидить в будці і заповнює бумаги.
В мене в самого борги і просрочки.В кожного були свої цілі при оформленні тих кредитів,але ж в цих шарагах пені,відсотки,штрафи,списання грошей з карт,сповіщення третіх лиць при просрочках-це все прописано в договорі ,який кожен з нас мав зможу прочитати перед тим як взяти займ.Я такої ж думки про кантори як і всі,але не через відсотки ,пені,штрафи.[censure] вони тільки через той терроризм який вони влаштовують.
Кредити оформляти вони нікого за руки не ловили і не змушували брати гроші під дулом пістолету.
Чмирити працівника,який сидить оформляє займи,бо ти як наркоман набрав хрельйон займів то не дії адекватної дорослої людини.
Якщо так вже,то це теж саме піти на ринок і хуєсосити продавця м'яса,бо м'ясо дороге.
А ви наркоман ? З чого таки висновкі ?! По вашому тільки наркомани і алкаші беруть займи ?
І легше на поворотах з матами, ОК?

По факту кожен з нас ,якби виконав ті умови на які зголосився підписавши договір,не мав би жодних проблем з канторами

А ви наркоман ? З чого таки висновкі ?! По вашому тільки наркомани і алкаші беруть займи ?
А як можна назвати людей ,які відкривають очі на те в що вляпались самі тільки тоді вже коли неможливо виправити ситуацію?

Наркоман було вживано не в плані вживання наркотиків,а в тому плані,що через одного люди не можуть зрозуміти як дойшли до того,що в них 20+ займів

Хто вляпався ?!! То ви мене теж вважаєте наркоманом ?!!

А до чого тут ви?Перечитайте мої повідомлення і в них про вас я не написав жодного слова

Хто вляпався ?!! То ви мене теж вважаєте наркоманом ?!!
Був діалог за відношення боржників до працівників кантор які просто сидять перед клієнтом і заповнюють заявку

Шановні, припиняйте срач!!!

По факту кожен з нас ,якби виконав ті умови на які зголосився підписавши договір,не мав би жодних проблем з канторами

А як можна назвати людей ,які відкривають очі на те в що вляпались самі тільки тоді вже коли неможливо виправити ситуацію?

Наркоман було вживано не в плані вживання наркотиків,а в тому плані,що через одного люди не можуть зрозуміти як дойшли до того,що в них 20+ займів
А ты я вижу ярый защитник. Ты что с ихней горячей линии? Не помнишь меня,?)
Как я тебя гнобил. Понравилось?
Передай своему руководителю что клал я на них. Вы изуверы ответите за то что звонили не тем людям!

Ссорян подружка) я только начал)

Напрямок форуму вірний.Але якщо ви вже доносити людям,що МФО нічого не можуть зробити крім дзвінків і листів,то потрібно в доносити другу сторону медалі.Сторну на якій через ці дзвінки руйнуюється життя людей,доводять до самогубства.І підтримка,яку ви надаєте людям ,це дуже добре,але в окремих випадках це призводить тільки до гіршого.

А до чого тут ви?Перечитайте мої повідомлення і в них про вас я не написав жодного слова
Бо ви всіх, хто брав займи зрівняли з наркоманами!
Самі читайте, що написали, а ще краще - думайте, перед тим як писати!
Звідки таке ставлення до людей, які брали займи і "любоФФ" до працівників мфо ???

• Подобається
Реакції: Neo
А ты я вижу ярый защитник. Ты что с ихней горячей линии? Не помнишь меня,?)
Как я тебя гнобил. Понравилось?
Передай своему руководителю что клал я на них. Вы изуверы ответите за то что звонили не тем людям!

Ссорян подружка) я только начал)
Мне абсолютно по боку что и кто обо мне думает.Нужно просто оставаться человеком.

Бо ви всіх, хто брав займи зрівняли з наркоманами!
Самі читайте, що написали, а ще краще - думайте, перед тим як писати!
Звідки таке ставлення до людей, які брали займи і "любоФФ" до працівників мфо ???
Яке "таке" ставлення до людей які брали займи?Я вступився за те,що не потрібно поливати брудом людину яка робить свою роботу.Не було мови за тих хто звонить,бо то вже зовсім друга тема.Я ще раз повторюю,той працівник ,який сидить в будці і оформлює займ ніяким боком не винен в тому що хтось той займ бере.Я працюю на ігрових автоматах,то що тепер я гівно,бо люди приходять сюди і гроші програють?

А тих в кого проблеми з МФО ,і я в тому ж числі, проблеми тільки через самих себе і ніхто в їхніх боргах не винен.Ми не говоримо за те,як кантори туроризують і вибивають цей борг.Але кожен хто взяв займ то є боржник і ніхто в цьому йому не винен крім нього.І не важливо в кого які цілі були при оформленні тих займів,бо у всіх була можливість прочитати договір,всі знали яку суму і в який срок потрібно вернути,але цього не зробили.А тепер я не я і хата не моя

Останнє редагування:
Напрямок форуму вірний.Але якщо ви вже доносити людям,що МФО нічого не можуть зробити крім дзвінків і листів,то потрібно в доносити другу сторону медалі.Сторну на якій через ці дзвінки руйнуюється життя людей,доводять до самогубства.І підтримка,яку ви надаєте людям ,це дуже добре,але в окремих випадках це призводить тільки до гіршого.
Уточніть. До чого гіршого???
Форум спрямований на те, щоб попередити ситуації, які ви порівнюєте з наркоманією (хоча я б підібрала більш підходяще визначення, але кожному своє) і не залишати людей наодинці з їх проблемами...

Мне абсолютно по боку что и кто обо мне думает.Нужно просто оставаться человеком.
Тоесть ты не отрицаешь что ты ихней?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі