Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Яке "таке" ставлення до людей які брали займи?Я вступився за те,що не потрібно поливати брудом людину яка робить свою роботу.Не було мови за тих хто звонить,бо то вже зовсім друга тема.Я ще раз повторюю,той працівник ,який сидить в будці і оформлює займ ніяким боком не винен в тому що хтось той займ бере.Я працюю на ігрових автоматах,то що тепер я гівно,бо люди приходять сюди і гроші програють?
По-перше , про який саме "бруд" йдеться ?!! Де в моєму пості №888 є бруд ???
А тепер прочитайте свій №907 - з матами і називаннями людей наркоманами !!!
Якщо ви такий правильний, то починайте спочатку з себе і з своїх викладань думок, а не вказуйте на "низькі моральні" цінності інших форумчан!!!
Надалі вести розмову не бачу сенсу.
Проте, якщо бажаєте продовжити - я завжди готовий до діалогу.
А я думал ты смелый. А вы походу там все очкуете! Скольких я тут перевидал не один не сказал открыто, и ты не исключение. Поетому скажу одно должны мы или нет вне зависимости от этого мр*зями это отр0дье быть не перестанет, это был ваш поворот не туда
ничего подобного, большинство как раз договора вообще не видели, их даже после просрочек с трудом выбивают, а все потому, что в них масса нарушений
а эта схема мошенническая под названием пролонгация, по которой выплачено туева хуча , то фиг им , а не то, что вы пишете
Хто це скАЗаВ ?!!
Якщо подобається бути "тЄрпилою" - прапор у руки, проте не ставте мене особисто і таких як я разом із собою в один ряд!!!
Удачі в боргових справах і віват всім обіженним долею і нами працівникам мфо і решти кондомів.
Здраствуйте! У меня проблема с фин.компанией kf.ua. Задерживают выплату так как реально не могу погасить и пролонгировать, звонит девушка которая пытается на меня морально надавить и тут мне приходит сообщение в вайбер где мое фото с надписью что я воровка которая раньше работала на панели и грозятся что разошлют всем моим друзьям и родным. Даже незнаю что делать (((( подскажите кто уже имел с ними дело как то можна реструктурировать долг?!
НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ РИНКІВ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ РОЗПОРЯДЖЕННЯ 20.11.2018 м. Київ № 2017 Про анулювання ліцензій на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів) Товариству з обмеженою відповідальністю «КОМПАНЬЙОН ФІНАНС» Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, розглянувши акт про відмову Товариства з обмеженою відповідальністю «КОМПАНЬЙОН ФІНАНС» у проведенні перевірки Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг від 16.11.2018 № 1413/16-4/6 (далі – Акт), місцезнаходження Товариства з обмеженою відповідальністю «КОМПАНЬЙОН ФІНАНС» (далі – Товариство) (код за ЄДРПОУ - 37026574), відповідно до інформації, що міститься у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осібпідприємців та громадських формувань: 04080, м. Київ, вул. Вікентія Хвойки, буд. 15/15; відповідно до інформації, що міститься у Державному реєстрі фінансових установ: 04080, м. Київ, вул. Вікентія Хвойки, буд. 15/15, ВСТАНОВИЛА: Актом встановлено ненадання Товариством документів, інформації щодо предмета перевірки на письмову вимогу посадових осіб органу ліцензування, що свідчить про відмову Товариства у проведенні перевірки Нацкомфінпослуг. Враховуючи вищевикладене та керуючись пунктом 8 частини другої, абзацом п’ятим частини четвертої та частиною восьмою статті 16 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності», підпунктом 40 пункту 4 Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, затвердженого Указом 2 Президента України від 23.11.2011 № 1070, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, ПОСТАНОВИЛА: 1. Анулювати ліцензії Товариству з обмеженою відповідальністю «КОМПАНЬЙОН ФІНАНС» на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів), а саме на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, що видана розпорядженням Нацкомфінпослуг від 08.06.2017 № 2412 та на надання послуг з факторингу, що видана розпорядженням Нацкомфінпослуг від 20.07.2017 № 3245. 2. Це розпорядження набирає чинності через тридцять календарних днів з дня його прийняття, а саме з 20.12.2018. 3. Департаменту регулювання та нагляду за фінансовими компаніями забезпечити: повідомлення Товариства про прийняте рішення та порядок подальшого провадження господарської діяльності Товариством з надання послуг з факторингу та на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту; внесення до Державного реєстру фінансових установ інформації про анулювання ліцензій не пізніше наступного дня за днем набрання розпорядженням чинності. 4. Управлінню забезпечення діяльності Голови та членів Комісії протягом трьох робочих днів після прийняття рішення оприлюднити прийняте рішення на офіційному веб-сайті Нацкомфінпослуг у мережі Інтернет. 5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на члена Нацкомфінпослуг Ястреба Д.А. Голова Комісії І. Пашко
По-перше , про який саме "бруд" йдеться ?!! Де в моєму пості №888 є бруд ???
А тепер прочитайте свій №907 - з матами і називаннями людей наркоманами !!!
Якщо ви такий правильний, то починайте спочатку з себе і з своїх викладань думок, а не вказуйте на "низькі моральні" цінності інших форумчан!!!
Надалі вести розмову не бачу сенсу.
Проте, якщо бажаєте продовжити - я завжди готовий до діалогу.
Не можу зрозуміти до чого тут ви?З чого ви взяли ,що в своїх постах я описував вас?Ви вказали мені на те,що не немає чого заступатись за них.На особистості я не переходив і вас ніяким чином не описував.Моє перше повідомлення було до посту,де кинули образу на людину яка робить свою роботу,ніби він змушує когось оформляти займи .В наступних повідомленнях я не мав на увазі нікого конкретного і обговорювалась там ситуація в якій не винен весь світ в наших проблемах.Де ви там знайшли ,що я писав щось саме про вас,чи про другого ,чи третього я не дуже розумію.
Хто це скАЗаВ ?!!
Якщо подобається бути "тЄрпилою" - прапор у руки, проте не ставте мене особисто і таких як я разом із собою в один ряд!!!
Удачі в боргових справах і віват всім обіженним долею і нами працівникам мфо і решти кондомів.
По факту всі брали в них гроші і не повернули.Під які умови і так далі то вже друге питання.Кожен брав в них гроші і кожен знав який під який відсоток він їх бере.
ничего подобного, большинство как раз договора вообще не видели, их даже после просрочек с трудом выбивают, а все потому, что в них масса нарушений
а эта схема мошенническая под названием пролонгация, по которой выплачено туева хуча , то фиг им , а не то, что вы пишете
Как это "не видели договора"?Я лично оформлял займы и при каждом оформлении есть возможность прочитать договор.Правильно или не правильно он составлен и для чего существуют эти займы это другая тема.Мне кажется я её и не затрагивал.Про 2% в день и 800% в год знал каждый.
Не можу зрозуміти до чого тут ви?З чого ви взяли ,що в своїх постах я описував вас?Ви вказали мені на те,що не немає чого заступатись за них.На особистості я не переходив і вас ніяким чином не описував.
Відповідь вже дав.Саме на пост про "це вже низько"...
А на рахунок особисто мене - я такий же форумчанин, як і всі інші, не кращий не гірший.
Мене здивувало ставлення до всіх "боржників" і на противагу - захист "бідненьких, ні в чому не винних" працівників мфо.
Я висловив свою думку (і так вважаю - думку більшості форумчан).Маю таке право.
Проте сваритися чи відверто ображати не мав намірів.
Я тут не для цього.
Бесіду завершено.
Відповідь вже дав.Саме на пост про "це вже низько"...
А на рахунок особисто мене - я такий же форумчанин, як і всі інші, не кращий не гірший.
Мене здивувало ставлення до всіх "боржників" і на противагу - захист "бідненьких, ні в чому не винних" працівників мфо.
Я висловив свою думку (і так вважаю - думку більшості форумчан).Маю таке право.
Проте сваритися чи відверто ображати не мав намірів.
Я тут не для цього.
Бесіду завершено.
Хіба ж я вам хоч слово сказав про те,що ви не маєте права на особисту думку чи хтось з форумчан її немає?Чи то я не маю права висловити свою? Я не бачу в нашому діалозі ніякої сварки.
По факту всі брали в них гроші і не повернули.Під які умови і так далі то вже друге питання.Кожен брав в них гроші і кожен знав який під який відсоток він їх бере.
Никто с этим не спорит. Но нарушение мною условий договора не дает им право на не законные методы взыскания! На угрозы, оскорбления и террор всего окружения. И поверьте, сидящие в будках зачастую и занимаются хард коллекшеном...
Не пойму почему Вы их защищаете? Кто из них или их семей пострадал от действий заемщиков?
Никто с этим не спорит. Но нарушение мною условий договора не дает им право на не законные методы взыскания! На угрозы, оскорбления и террор всего окружения. И поверьте, сидящие в будках зачастую и занимаются хард коллекшеном...
Не пойму почему Вы их защищаете? Кто из них или их семей пострадал от действий заемщиков?
Уточніть. До чого гіршого???
Форум спрямований на те, щоб попередити ситуації, які ви порівнюєте з наркоманією (хоча я б підібрала більш підходяще визначення, але кожному своє) і не залишати людей наодинці з їх проблемами...
Перечитавши трохи тем,в більшості випадків автору радять нічого не платити і запевняють,що МФО нічого не зроблять крім дзвінків.А не всі автори розуміють до чого можуть привести ці дзвінки.Сюди ж заходять не тільки ті люди,в яких вже як мінімум місяць просрочки,а й ті в яких просрочки от-от починаються.І я повторюсь не всі в змозі витримати те лайно,яке роблять мфо з позичальниками.Тому коли радити,нічого не робити і затверджувати,що вони нічого не можуть абсолютно зробити,людині яка зайшла на форум вперше і немає ще просрочки ,а тільки йде до неї ,вважаю не зовсім правильно.Потрібно висвітлювати дві сторони медалі,бо вже ж таки вони щось можуть зробити навіть оцими дзвінками.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.