Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Сорь, не могу сдержаться )))
"Должник есть должник" ??? Вы серьёзно ?!!
Брал 5000/пролонгациями отдал 15000/хотят ещё 20000 ... Вопрос озвучить или так сойдёт ?
Ничего не понял)зачем я ей что то буду отдавать?
Я говорю знакомая близкая сидит в будке, выдаёт займы, но она никак не связана с хард коллекшином...
А ей звонят по моим МФО долгам, так как примат слил данные.
Санек, и Вы не совсем правы)
Не знаю, где работает Ваша знакомая, но...
На моих глазах жестко гнобили должника в отделении айкредит и подслушана аналогичная ситуация возле будки кф)))
Я говорю знакомая близкая сидит в будке, выдаёт займы, но она никак не связана с хард коллекшином...
Санек, и Вы не совсем правы)
Не знаю, где работает Ваша знакомая, но...
На моих глазах жестко гнобили должника в отделении айкредит и подслушана аналогичная ситуация возле будки кф)))
Перечитавши трохи тем,в більшості випадків автору радять нічого не платити і запевняють,що МФО нічого не зроблять крім дзвінків.А не всі автори розуміють до чого можуть привести ці дзвінки.Сюди ж заходять не тільки ті люди,в яких вже як мінімум місяць просрочки,а й ті в яких просрочки от-от починаються.І я повторюсь не всі в змозі витримати те лайно,яке роблять мфо з позичальниками.Тому коли радити,нічого не робити і затверджувати,що вони нічого не можуть абсолютно зробити,людині яка зайшла на форум вперше і немає ще просрочки ,а тільки йде до неї ,вважаю не зовсім правильно.Потрібно висвітлювати дві сторони медалі,бо вже ж таки вони щось можуть зробити навіть оцими дзвінками.
Сорь, не могу сдержаться )))
"Должник есть должник" ??? Вы серьёзно ?!!
Брал 5000/пролонгациями отдал 15000/хотят ещё 20000 ... Вопрос озвучить или так сойдёт ?
Я,конечно,эту тему не затрагивал и об ситуациях когда пошла просрочка тоже,но раз так то Окей.Кто вам виноват,что вы оформив займ не змогли его погасить в срок,?С процентами ,на которые сами же подписались?И по пролонгациям в договорах тоже все указано и это всем известно ещё до взятия займа.Так кто виноват в том,что заёмщик ,образно говоря,взял 5000% должен был через месяц вернуть 8000,и на это он согласился сам,он знал это изначально,но не вернул.И изначально он знал,что будет если он не вернёт,и что можно пролонгировать и осознанно это все делал.Так чья это проблема и кто в этом виноват?Я повторюсь я никоем образом не приветствую действия мфо после просрочки и я это здесь не обсуждал .Но все кто брал займ прекрасно знали когда ,сколько и под какие проценты они его берут.
НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ РИНКІВ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ РОЗПОРЯДЖЕННЯ 20.11.2018 м. Київ № 2017 Про анулювання ліцензій на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів) Товариству з обмеженою відповідальністю «КОМПАНЬЙОН ФІНАНС» Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, розглянувши акт про відмову Товариства з обмеженою відповідальністю «КОМПАНЬЙОН ФІНАНС» у проведенні перевірки Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг від 16.11.2018 № 1413/16-4/6 (далі – Акт), місцезнаходження Товариства з обмеженою відповідальністю «КОМПАНЬЙОН ФІНАНС» (далі – Товариство) (код за ЄДРПОУ - 37026574), відповідно до інформації, що міститься у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осібпідприємців та громадських формувань: 04080, м. Київ, вул. Вікентія Хвойки, буд. 15/15; відповідно до інформації, що міститься у Державному реєстрі фінансових установ: 04080, м. Київ, вул. Вікентія Хвойки, буд. 15/15, ВСТАНОВИЛА: Актом встановлено ненадання Товариством документів, інформації щодо предмета перевірки на письмову вимогу посадових осіб органу ліцензування, що свідчить про відмову Товариства у проведенні перевірки Нацкомфінпослуг. Враховуючи вищевикладене та керуючись пунктом 8 частини другої, абзацом п’ятим частини четвертої та частиною восьмою статті 16 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності», підпунктом 40 пункту 4 Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, затвердженого Указом 2 Президента України від 23.11.2011 № 1070, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, ПОСТАНОВИЛА: 1. Анулювати ліцензії Товариству з обмеженою відповідальністю «КОМПАНЬЙОН ФІНАНС» на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів), а саме на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, що видана розпорядженням Нацкомфінпослуг від 08.06.2017 № 2412 та на надання послуг з факторингу, що видана розпорядженням Нацкомфінпослуг від 20.07.2017 № 3245. 2. Це розпорядження набирає чинності через тридцять календарних днів з дня його прийняття, а саме з 20.12.2018. 3. Департаменту регулювання та нагляду за фінансовими компаніями забезпечити: повідомлення Товариства про прийняте рішення та порядок подальшого провадження господарської діяльності Товариством з надання послуг з факторингу та на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту; внесення до Державного реєстру фінансових установ інформації про анулювання ліцензій не пізніше наступного дня за днем набрання розпорядженням чинності. 4. Управлінню забезпечення діяльності Голови та членів Комісії протягом трьох робочих днів після прийняття рішення оприлюднити прийняте рішення на офіційному веб-сайті Нацкомфінпослуг у мережі Інтернет. 5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на члена Нацкомфінпослуг Ястреба Д.А. Голова Комісії І. Пашко
А вы перечитайте темы в ветке взаимопомощи,там наглядно люди описывают ситуации как звонки влияют на их жизни ,работу,семью,посмотрите про новости суициды.И это все от безобидных дзвонков,которыми они ничего не могут сделать.Я просто сказал,что не каждый может выдержать тот террор,которым они занимаются.
А вы перечитайте темы в ветке взаимопомощи,там наглядно люди описывают ситуации как звонки влияют на их жизни ,работу,семью,посмотрите про новости суициды.И это все от безобидных дзвонков,которыми они ничего не могут сделать.Я просто сказал,что не каждый может выдержать тот террор,которым они занимаются.
Я,конечно,эту тему не затрагивал и об ситуациях когда пошла просрочка тоже,но раз так то Окей.Кто вам виноват,что вы оформив займ не змогли его погасить в срок,?С процентами ,на которые сами же подписались?И по пролонгациям в договорах тоже все указано и это всем известно ещё до взятия займа.Так кто виноват в том,что заёмщик ,образно говоря,взял 5000% должен был через месяц вернуть 8000,и на это он согласился сам,он знал это изначально,но не вернул.И изначально он знал,что будет если он не вернёт,и что можно пролонгировать и осознанно это все делал.Так чья это проблема и кто в этом виноват?Я повторюсь я никоем образом не приветствую действия мфо после просрочки и я это здесь не обсуждал .Но все кто брал займ прекрасно знали когда ,сколько и под какие проценты они его берут.
Позиция виноватого - то не моё.
Мне лично вообще глубоко поxep на их претензии.
Я - аферюга злосная.Они же и научили.
Вам нравится мусолить "высокие скрепы" и этику поведения в гражданско-правовых отношениях с микрофинансовыми оХреНезациями - ещё раз повторю - Бог в помощь.Пока такие "сердоболики" будут - эти ***** будут наживаться на нас и отмывать милиарды тем 3,14дарасам в костюмах по 5000 зелени,которые уселись на Банковой.
Я усі ті теми читала і робила все можливе, щоб люди витримували і не здавались...
І надалі планую це робити...
І є багато форумчан, які чинять так само...
Цей діалог заходить не туди... Втрачає тематичність...
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.