KF.UA. Просрочка и последствия.

• Автор теми Автор теми Nadia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 973
  • Перегляди Перегляди 82K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я усі ті теми читала і робила все можливе, щоб люди витримували і не здавались...
І надалі планую це робити...
І є багато дюдей, які чинять так само...

Цей діалог заходить не туди... Втрачає тематичність...

Ну тоді чого ,коли створюються теми в яких в людини ще немає таких страшних ситуацій і просрочки,не попередити такі ситуації.Коли ще можна погасити без скажених відсотків?Коли можна признатись рідним і зібрати ту тисячу доларів і погасити ,щоб не ризикувати і не доводити до таких ситуацій як там описані.Я сам боржник,півтора року просрочки і я певен,що ніякі гроші не коштують тих нерв,депресій і ситуацій в яких здається що життя далі не буде.
Цей діалог почав аж ніяк не я.

Ну тоді чого ,коли створюються теми в яких в людини ще немає таких страшних ситуацій і просрочки,не попередити такі ситуації.Коли ще можна погасити без скажених відсотків?Коли можна признатись рідним і зібрати ту тисячу доларів і погасити ,щоб не ризикувати і не доводити до таких ситуацій як там описані.Я сам боржник,півтора року просрочки і я певен,що ніякі гроші не коштують тих нерв,депресій і ситуацій в яких здається що життя далі не буде.
Ви зараз жартуете чи справдi нiчого не розумieте?Чому б Вам не позичити пару тисяч доларiв зараз i не закрити борги?Навiщо Вам форум наркоманiв?

Карапуз, кто мог собрать-собрал.
Как-то противно наблюдать,как Вы рассуждаете,на темы:долгов;должников;каких-то очень правильных позициях.
А,при этом участвуете в обдирании людей.
Что мфо,что игровые один смысл.

Как-то противно наблюдать,как Вы рассуждаете,на темы:долгов;должников;каких-то очень правильных позициях.
Потому и рассуждает так.Понимает, возможно подсознательно,что работает не на самой благородной работе.Пытается таким образом оправдать как то себя.Мол мы никого не заставляем.Мы белые и пушистые.

Створіть окрему тему і я з привеликим задоволенням подискутую з вами у ній, поясню свою позицію і відповім на ваші запитання...

Потому и рассуждает так.Понимает, возможно подсознательно,что работает не на самой благородной работе.Пытается таким образом оправдать как то себя.Мол мы никого не заставляем.Мы белые и пушистые.
Оффтоп
только б в наркобизнес не подался, там тоже нужны такие лояльным сотрудники)))

Ваше право.Следуя вашей логике,каждый продавец который продал бутылку пива или водки участвует в том,что человек становится алкоголиком.У взрослых людей своя голова на плечах,а работа есть работа.Стыдился бы я своей работы,то я бы просто не упомянул её.Поэтому оправдывать себя не вижу никакого смысла.Особенно перед обитателями форума.
Post automatically merged:

Ви зараз жартуете чи справдi нiчого не розумieте?Чому б Вам не позичити пару тисяч доларiв зараз i не закрити борги?Навiщо Вам форум наркоманiв?

Мені не потрібно позичати,я достатньо заробляю і можу їх закрити сам.Але не рахую доцільним платили 60000 за кредит в 1000

Останнє редагування:
Ну работа может и не благородная, но кого он заставляет идти играть?или МФО брать?

Створіть окрему тему і я з привеликим задоволенням подискутую з вами у ній, поясню свою позицію і відповім на ваші запитання...

До чого тут тема окрема і дискусія?Я сказав людиніящо не потрібно винуватити людину,яка сидить в будці і заповнює анкету,бо до неї приходять дорослі люди і при здоровому глузді.А дискусію цю розвів не я ,я просто відстоюю свою думку

Ну работа может и не благородная, но кого он заставляет идти играть?или МФО брать?
Не благородная!Не знаю,благодарная ли ? Не уважаю просто таких людей.Пусть даже не заставляют,но они ж понимают к каким последствиям могут привести их услуги.Ни за что бы не работала на такой работе (

Не благородная!Не знаю,благодарная ли ? Не уважаю просто таких людей.Пусть даже не заставляют,но они ж понимают к каким последствиям могут привести их услуги.Ни за что бы не работала на такой работе (

Вы вправе считать как считаете и уважение ниодного из здесь присутствующих я не требую.А могут ли себя уважать безответственные люди,которые осознанно взяли в долг и не считают себя должниками вот это уже вопрос

Оффтоп
Я уже отредактировал?
Я игроман и мне его работа по боку,а тебе и подавно должна быть..
Ну посоветуй ему в церковь сходить

До чого тут тема окрема і дискусія?Я сказав людиніящо не потрібно винуватити людину,яка сидить в будці і заповнює анкету,бо до неї приходять дорослі люди і при здоровому глузді.А дискусію цю розвів не я ,я просто відстоюю свою думку
Тоді я буду робити кардинальні кроки...
Перепрошую, але ви оффтопите у цій темі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі