КешБерии начали действовать по полной программе

• Автор теми Автор теми Romka9911
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мне подружка писала что ей наяривает автозвон, больше пока никому не звонили
А скільки у вас просрочки(по часу) ? Бо я уже до них добралися (як один із недавніх).. Телефонували сестрі, вона їх трохи знанням законів притрусила... Хочу проаналізувати чи діє таке чи ні)

А скільки у вас просрочки(по часу) ? Бо я уже до них добралися (як один із недавніх).. Телефонували сестрі, вона їх трохи знанням законів притрусила... Хочу проаналізувати чи діє таке чи ні)
Дней 7-10 где-то
У меня сейчас проблемы в семье , денег нет вообще, завтра должны звонить маме с манивео. Она и так уже оплатила 2 займа, вообще меня выгонит на улицу, вообще не знаю что делать

Дней 7-10 где-то

У меня сейчас проблемы в семье , денег нет вообще, завтра должны звонить маме с манивео. Она и так уже оплатила 2 займа, вообще меня выгонит на улицу, вообще не знаю что делать
Жаль звісно, що вона тратить кошти на цих придурків, але якщо вона вже 2 оплатила то точно не вижене...
В мене, на щастя, всі повірили, що це шахраї, в я ніколи нічого не брала.
Їм дзвонили - скидували..
Приходили сусіди з чокнутими заявами, тим більше починали вірити, що то якийсь розвод....

На справді найбільше допомогло те, що я відправила рідних писати заяву у поліцію, там то їм і розказала, що у них таких заяв мільйон.... І, цитую, "то тепер такий модний спосіб заробітку в шахраїв" ... І дільничний який після дзвінка на урядову прийшов заспокоювати типу треба звертатися в обласну прокуратуру і т. П.
Звісно люди різні, просто намагайтеся пояснити рідним, що це не так страшно, як їм у трубці розказують... Ви нічого ніколи не підписували, ніхто нічого доказати не зможе...
А те що сусіди і односельчани розказують... Ну незнаю, мені в очі ніхто окрім подруги і рідних нічого ніколи не казав....інші чи соромляться чи що..... Звісно багато мама з бабусею допомогли, переконуючи усіх що це шахраї і т. П.
Усе залежить від людей, а це класний фільтр, для того, щоб знати, з ким варто спілкуватися...

У нас поштарка була навіжена, прибігла, мою бабцю лякала тими листами, смсками (досі не розумію чому вони їй приходили)..... Прийшла нова поштарка (вона жила за кордоном кілька років). То вона листи не приносить, мені стало цікаво, я її запитала, а що більше не приходять.. А вона на те - а що вам їх треба, лишній раз хвилюватися)))) оце я розумію Людина, хоч і чужа, але яка підтримка......
Так вона за місяць гору листів не принесла, тільки один заказник і усе)

Останнє редагування:
А перед цим когось знаходили (не контактних)?
У меня спустя месяц нашли девочку, с которой я на права сдавала. Ещё лет 5 назад. Но так делает уже хард отдел. Пока больше никого. Или все вокруг молчат. Хотя у меня шарага по жостче есть..смартивей. те всей телефонной книге пишут

Прислали вот это :
должен срочно выйти на связь по вопросу нерешенного кредитного вопроса с компанией КешБерри. Тел. 0994065183

Оплату Роман не произвел, телеграм удалил. По Роману начинается работа по полной программе.
хахаха забейте просто

Вообще дeбuлы. Пока у меня 10 звонков, 7 из которых от них (то, что показывает труколлер). Неужели не ясно, что, если я 2 месяца трубку не брала, то и сейчас не возьму. Долго они вот так атаковать будут, кто знает?

у меня уже 2 мес просрочки, все еще робот пытается звонить мне и родным (за соседей не знаю, лет 12 живу не по месту регистрации)
интересно, когда это им надоест)
У меня 4 месяца без устали робот звонил, а больше никого((( знакомым хоть живые каллы наяривали. Я им уже и сама звонила, говорю, хочу с живым телом поговорить, но так и не удалось?

У кого на 31+ просрочки будет Игорь Игоревич в КешБерри - лучше договаривайтесь. На прозвоне будут все.

Прислали вот это :
должен срочно выйти на связь по вопросу нерешенного кредитного вопроса с компанией КешБерри. Тел. 0994065183

Оплату Роман не произвел, телеграм удалил. По Роману начинается работа по полной программе.
Напишите им, что работа психиатров по компании кешбери идет по полной программе. Особо тщательное обследование рекомендовано менеджерам из софт и хард отделов ?
А у хардов будут еще брать анализы на яйца гельминтов. Срочно взять с собой на работу емкости для кала и пачку ватных палочек ????

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі