Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ТрадиционноРотом?

Взрослый, а в сказки веришьЯк приїдуть - нагадайте їм, що вони Кондратенко Роману повинні були привезти велику мисливську і 0.5 полтавського ячмінного колосу. Адресу я не змінював і досі їх чекаю)
Не приїдуть, бензин дорогий.Ось таке повідомлення прийшло сьогодні.
Prostrochku pered CashbBerry ne zakryto! Rozglyadayetsya vyyizd na 29.06 dlya zyasuvannya Vashogo finansovogo stanu. Detali: 0730316561
Можуть приїхати? Чи просто залякують ?
Та від них одна тільки і назва лишилася) передали всі борги на Фінтехколлект на продзвон. А ті маячню і пишуть. Просто розсилка всім та і все.а вони зараз видають хіба??????? чи це старий кредит??
Зла тиНе приїдуть, бензин дорогий.
А чому на котиків претендують? Вони зійдуть під кролика з білим соусом?
А тобі чого переживати?Зла ти
Ти ще кепочку згадайА тобі чого переживати?
Це скільки сметани потрібно, щоб тебе приготувати?
А сковорідку потрібного розміру де взяти?
Кепочка не їстівна!Ти ще кепочку згадай
А чё фото под спойлер не спрятал)) Так поинтересней будет))Так, можуть -
взяти в рот
Колись моя баба в селі варила старого кугута на холодець майже добу...Це ж скільки томити під кришкою прийдеться, щоб м'ясо мякеньке стало.
Ще один кулінарКолись моя баба в селі варила старого кугута на холодець майже добу...
Тут думаю 2-3 треба буде
Ще один кулінар

Так і буде, можеш сам собі вибрати приправи. Може хочеш, щоб тебе в червоному вині томили?Ще один кулінар
Ти точно медик?Так і буде, можеш сам собі вибрати приправи. Може хочеш, щоб тебе в червоному вині томили?
Тішся шо не з приставкою "пара"Ти точно медик?
Не любиш червоне вино?Ти точно медик?