Дней 7-10 где-то
У меня сейчас проблемы в семье , денег нет вообще, завтра должны звонить маме с манивео. Она и так уже оплатила 2 займа, вообще меня выгонит на улицу, вообще не знаю что делать
Жаль звісно, що вона тратить кошти на цих придурків, але якщо вона вже 2 оплатила то точно не вижене...
В мене, на щастя, всі повірили, що це шахраї, в я ніколи нічого не брала.
Їм дзвонили - скидували..
Приходили сусіди з чокнутими заявами, тим більше починали вірити, що то якийсь розвод....
На справді найбільше допомогло те, що я відправила рідних писати заяву у поліцію, там то їм і розказала, що у них таких заяв мільйон.... І, цитую, "то тепер такий модний спосіб заробітку в шахраїв" ... І дільничний який після дзвінка на урядову прийшов заспокоювати типу треба звертатися в обласну прокуратуру і т. П.
Звісно люди різні, просто намагайтеся пояснити рідним, що це не так страшно, як їм у трубці розказують... Ви нічого ніколи не підписували, ніхто нічого доказати не зможе...
А те що сусіди і односельчани розказують... Ну незнаю, мені в очі ніхто окрім подруги і рідних нічого ніколи не казав....інші чи соромляться чи що..... Звісно багато мама з бабусею допомогли, переконуючи усіх що це шахраї і т. П.
Усе залежить від людей, а це класний фільтр, для того, щоб знати, з ким варто спілкуватися...
У нас поштарка була навіжена, прибігла, мою бабцю лякала тими листами, смсками (досі не розумію чому вони їй приходили)..... Прийшла нова поштарка (вона жила за кордоном кілька років). То вона листи не приносить, мені стало цікаво, я її запитала, а що більше не приходять.. А вона на те - а що вам їх треба, лишній раз хвилюватися)))) оце я розумію Людина, хоч і чужа, але яка підтримка......
Так вона за місяць гору листів не принесла, тільки один заказник і усе)