Карта для избежания ареста

• Автор теми Автор теми Dgagernayt
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 116
  • Перегляди Перегляди 11K
Подскажите пожалуйста, через какое время после открытия ИП блокируются все счета ? И можно пожалуйста форму для написания письма , что бы разблочить карту на 16000
В тот же день. Или на следующий

Ось тут скачуєте шаблон.
Тисните завантажити справа. Підставляєте свої дані, і надсилаєте виконавцю на електронну пошту. Я робив на компьютері. Мені розблукували за добу.

В тот же день. Или на следующий

Ось тут скачуєте шаблон.
Тисните завантажити справа. Підставляєте свої дані, і надсилаєте виконавцю на електронну пошту. Я робив на компьютері. Мені розблукували за добу.
Спасибо большое.
Мне все счета блоканули кроме привата и востока . На восток получаю за , за 6-го числа и теперь не понимаю блоканет ли он эту карту до этого времени или лучше сразу писать письмо

дуже дивно, ця контора блочить в першу чергу
Вот и мне это странно , но я больше переживаю за банк восток , она то ещё не заблокирована , но если я допустим сегодня или завтра отправлю письмо про снятие ареста , исполнитель же стразу её заблочит? 6-го числа зарплата и я не понимаю как мне действовать, начинает охватывать паника

Как подписать заявление для того что что бы карту разблочили на две минималки?

Как подписать заявление для того что что бы карту разблочили на две минималки?

Исполнитель добереться до всего чего может. Самый просто вариант это разблокировать карту привата(или моно, в других банках даже использовать не дадут, только на снятие и то через жoпy) на использование в месяц двух минималок, по другому никак, новапей тоже самое будет, по евробанкам без понятия, переводы международные ограничены сильно вроде. Можно еще пользоваться картой брата/мамы/жены/друга/соседа)
мо хто знає, а в Пумбі також через *****, і можливе тільки зняття, а нормально розплачуватися в магазинах, метро/робити перекази неможливо?

мо хто знає, а в Пумбі також через *****, і можливе тільки зняття, а нормально розплачуватися в магазинах, метро/робити перекази неможливо?

Таблєтка для пам'яті :)

2323.webp

По одному ВП Ваша бухгалтерія буде списувати 20%. Але майте на увазі, якщо буде 2-3 ВП, то можуть списувати 50% і це законно.
Коли прийде ВП, то Ви вибираєте карту на яку Вам зручніше діставати кошти і пишите заяву виконавцю, на визначення видаткової карти.
Заяву для виконавця Пчёл, виклав вище.
Підкажіть, я сьогодні спілкувався з юристами, вони сказали що максимум 20-25 відсотків скільки б не було виконавчих проваджень, мене ввели в оману ?

Підкажіть, я сьогодні спілкувався з юристами, вони сказали що максимум 20-25 відсотків скільки б не було виконавчих проваджень, мене ввели в оману ?
Я працюю в бюджетній організації і наш юрист прийняв рішення, що по двом виконавчим потрібно списувати 50% і з мене так списували. Хоча юристи з форуму дружно говорять, що тільки 20%.

Я працюю в бюджетній організації і наш юрист прийняв рішення, що по двом виконавчим потрібно списувати 50% і з мене так списували. Хоча юристи з форуму дружно говорять, що тільки 20%.
Насколько я знаю, то максимум до 50%. Если по одному, то 20%. Но утверждать не буду, возможно, что-то путаю

Добрый день. Подскажите пожалуйста, какой картой можно спокойно пользоваться, чтобы избежать ареста от исполнительной службы ?
Возможно карта новапей ?
Без разницы это банк или необанк, только бы спокойно туда переводы получать и переводить
В мене 2 виконавчі і чогось ПУМБ не блокують)

Будь який банк який не підключений до АСВП
Ось тред:

Ще десь був офіційний документ-список де перечислені усі підключені до АСВП банки. Не можу знайти, але пошукайте на форумі за ключовими словами "АСВП + банк" або "АСИП + банк"

З тих що особисто знаю - А-Банк, ПУМБ, Сенс Банк

А-Банк точно не реагує на запити приватних виконавців ні по інформації з рахунків, ні по арешту коштів. Ні в автоматичному режимі, ні на прямі запити надіслані особисто виконавцем. Користуйтесь
2026 рік...а банк уже реагує і перший блочить🤷‍♀️,і затягує до останнього розблокування 2 мінімалок..

Назад
Угорі