Карта для избежания ареста

• Автор теми Автор теми Dgagernayt
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 110
  • Перегляди Перегляди 11K
В мене давно всі карти і рахунки заблоковані, а на даний момент вже 4 місяці користуюсь картою Sense банку і Alliance, поки не блокують,тай не думаю, що заблокують.

По одному ВП Ваша бухгалтерія буде списувати 20%. Але майте на увазі, якщо буде 2-3 ВП, то можуть списувати 50% і це законно.
Коли прийде ВП, то Ви вибираєте карту на яку Вам зручніше діставати кошти і пишите заяву виконавцю, на визначення видаткової карти.
Заяву для виконавця Пчёл, виклав вище.
Скажіть будь ласка, а якщо звільнилася з роботи, а в приваті мала рахунок зарплатний і знімала по вп. 16000 щомісяця, то мені його зпраз знову блокануть?

Скажіть будь ласка, а якщо звільнилася з роботи, а в приваті мала рахунок зарплатний і знімала по вп. 16000 щомісяця, то мені його зпраз знову блокануть?
Ні, звичайно.
Це у Вас видаткова карта. І від Вашого звільнення нічого не помінялись.

Тобто я цією картою зможу користуватися і знімати 16000 доки сама не вирішу, вірно?
Так. Це у Вас видаткова карта.
Якщо захочете поміняти банк, то прийдеться знову писати заяву до виконавця.

Так. Це у Вас видаткова карта.
Якщо захочете поміняти банк, то прийдеться знову писати заяву до виконавця.
А якщо я стану на біржу праці, допоки шукаю іншу роботу, виконавець про це знатиме? Чи зможе він знову арештувати кошти на зарплатній?

А якщо я стану на біржу праці, допоки шукаю іншу роботу, виконавець про це знатиме? Чи зможе він знову арештувати кошти на зарплатній?
Ні не може, поки він веде Ваше ВП, ця карта постійно буде видатковою.

Одну картку Ви можете зробити видатковою, на дві мінімальні зарплати. З нового року це 16 тисяч.
Для цього потрібно на ім'я виконавця відправити заяву на визначення видаткового рахунку.
А заявление нужно заказным отсылать или можно на электронную почту, исполнителю?

Якщо перестануть надходити кошти по ВП - самостійні оплати чи відрахування з бухгалтерії, - за пару місяців відправить запити куди треба, в Пенсійний ніби, щоб вияснити де працюєте офіційно.

А заявление нужно заказным отсылать или можно на электронную почту, исполнителю?
Передзвоніть йому попередньо. Мій виконавець розблокував мені картку по електронному листу, але попросив прислати заказний лист поштою.

Заказний лист може йти тиждень і не знати коли виконавець листи на пошті забирає.

Передзвоніть йому попередньо. Мій виконавець розблокував мені картку по електронному листу, але попросив прислати заказний лист поштою.

Заказний лист може йти тиждень і не знати коли виконавець листи на пошті забирає.
Дякую, завтра наберу.Сьогодні відправила єлекронний лист.Хотіла завтра заказники відправити ще. Но тоді наберу його.

А як бистрої вам розблокували картку?з неї потім можно знимати готівку тільки в банку?чи можна оплатити з неї,наприклад, комуналку?

Добрый день. Подскажите пожалуйста, какой картой можно спокойно пользоваться, чтобы избежать ареста от исполнительной службы ?
Возможно карта новапей ?
Без разницы это банк или необанк, только бы спокойно туда переводы получать и переводить
Заблочили все от слова совсем. В каких банках я только не регалась. Даже если поначалу все было ок, то через месяц все равно блокировали
Единственное, что работать это NovaPay.

Дякую, завтра наберу.Сьогодні відправила єлекронний лист.Хотіла завтра заказники відправити ще. Но тоді наберу його.

А як бистрої вам розблокували картку?з неї потім можно знимати готівку тільки в банку?чи можна оплатити з неї,наприклад, комуналку?
Один виконавець на другий день. А інший через тиждень.
Але мені не було важливо щоб зразу, тому я по філософськи до цього віднеслась. Тим більше, що я стараюсь зразу знімати гроші з картки, про всяк випадок.
Недавно пішла хліб купувати, на карті було 100 гривень, я не змогла їх зняти, ні в банкоматі, ні заплатити за хліб в магазині. Виявилось моно перейшов майже повністю на visa, а майстер карт не обслуговують. Вони самі перевидали мені картку, а мене не попередили. А якби я немала грошей і мені їхати в дорогу?
Тому завжди знімаю всі гроші.

Один виконавець на другий день. А інший через тиждень.
Але мені не було важливо щоб зразу, тому я по філософськи до цього віднеслась. Тим більше, що я стараюсь зразу знімати гроші з картки, про всяк випадок.
Недавно пішла хліб купувати, на карті було 100 гривень, я не змогла їх зняти, ні в банкоматі, ні заплатити за хліб в магазині. Виявилось моно перейшов майже повністю на visa, а майстер карт не обслуговують. Вони самі перевидали мені картку, а мене не попередили. А якби я немала грошей і мені їхати в дорогу?
Тому завжди знімаю всі гроші.
Я також не держу грошей на картці.Просто вона мені потрібна для оплати аренди та комуналки .Туди закинула,і одразу сплатила.

неї потім можно знимати готівку тільки в банку?чи можна оплатити з неї,наприклад, комуналку?

Від банку залежить. У мене Райффайзен, лише від недавна можу розраховуватись карткою у магазині, оплачувати комунальні в особистому кабінеті того ж Обленерго. Але не через їх додаток, а в новому додатку взагалі не пускає на реєстрацію. Тут читала що у Приваті і Моно ніби нема таких обмежень.

Тобто я цією картою зможу користуватися і знімати 16000 доки сама не вирішу, вірно?
я після звільнення вже рік як користоюсь такою картою.навіть друге провадження було і все ок

писав заяву на емеййл и підписував через дію і наступного дня розблокували .думаю тут ще від виконавця залежить але і в них є термін в який вони зобовзяні розблокувати

Останнє редагування:
Доброго дня, підскажіть будь-ласка, після виконавчого провадження, були заблоковані картки, зарплатну приват банку, я розблокував на дві мінімалки, писав заяву виконавчому, а тепер змінив місце роботи, і потрібно відкривати зарплатну картку у пумбі, я розумію, що її заблокують. Як в даній ситуації діяти, знову писать викунавчому, щоб одну заблокував а нову розблокував? Дякую

Доброго дня, підскажіть будь-ласка, після виконавчого провадження, були заблоковані картки, зарплатну приват банку, я розблокував на дві мінімалки, писав заяву виконавчому, а тепер змінив місце роботи, і потрібно відкривати зарплатну картку у пумбі, я розумію, що її заблокують. Як в даній ситуації діяти, знову писать викунавчому, щоб одну заблокував а нову розблокував? Дякую
так, а бо с керівництвом домовитись щоб з п вам на стару карту платили це не заборонено законодавством

Подскажите пожалуйста, через какое время после открытия ИП блокируются все счета ? И можно пожалуйста форму для написания письма , что бы разблочить карту на 16000

Назад
Угорі